Top 5 beste Legendary Pokémon in Omega Ruby en Alpha Sapphire

  Legendarische Pokémon zijn vaak niet zo gemakkelijk te krijgen. In Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire zitten er wel een heleboel verstopt, dus hierbij onze top 5 beste Legendary Pokémon.

  5. Raikou, Entei en Suicune

  De legendarische honden uit Pokémon (Soul)Silver en (Heart)Gold maken hun terugkeer in Pokemon Omega Ruby en Alpha Sapphire. Je moet alleen wel weten hoe je ze precies kunt vrijspelen.

  Op het moment dat je een Lugia of Ho-oh bij je draagt in je team komt een speciaal gebied vrij in het luchtruim, net boven een klein bos ter hoogte van Rustboro City. Hier vind je - afhankelijk van het tijdstip - een Raikou, Entei of Suicune. Vangen die handel!

  4. Het Regi-trio

  Het drietal Regirock, Regice en Registeel is misschien wel het best verstopt van alle legendarische Pokémon in Omega Ruby en Alpha Sapphire. Diep in een verlaten woestijn, een ijsgrot en een verlaten tempel liggen deze gigantische Pokémon-reuzen verscholen. Tijd om ze te wekken... al zal dat niet zo makkelijk gaan als je zult denken.

  We zullen alvast één tipje van de sluier oplichten. Je hebt in alle drie de gevallen een Relicanth en een Wailord nodig in je Pokémon-team. De Relicanth dient op positie één te staan en de Wailord op positie zes. Succes met zoeken!

  3. Lugia en Ho-oh

  Lugia en Ho-oh zijn de zeldzame vogel-achtige Pokémon uit de tweede generatie Pokémon-games. Hoe kun je ze krijgen in Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire? Je kunt één van beide (afhankelijk van je versie) vangen als je de scanner vindt in de kelder van Sea Mauville.

  Als je deze scanner naar Captain Stern brengt in Slateport City zal hij je een bel geven. Deze bel kun je activeren in Sea Mauville en een portaal zal zich openen. Hierachter kun je één van deze twee vrienden gevangen nemen. Zorg dat je genoeg Ultra Balls meeneemt!

  2. Latios en Latias

  Latios en Latias zijn ditmaal een essentieel onderdeel van het Pokémon-verhaal. Je krijgt tijdens de hoofdverhaallijn één van beide wezens (welke ligt aan welke versie je hebt) en kunt ze gebruiken om vrij in 3D rond te vliegen boven Hoenn.

  Wil de je andere variant ook vangen in je spel? Dat kan! Ga via Spotpass op zoek naar iemand met een EON-ticket. Als je iemand passeert die het ticket (dat gratis verkrijgbaar was via Game Mania) bij zich draagt, ontvang jij hem zelf ook. Met dit ticket kun je een speciaal event unlocken in het spel en met een boot naar het eiland varen waar Latios en Latias leven.

  1. Kyogre en Groudon

  De belangrijkste legendarische Pokémon in Omega Ruby en Alpha Sapphire, vandaar dat ze ook op de voorkant van het doosje staan! Je komt één van beide Pokémon uit de begintijd van de wereld tegen als onderdeel van de hoofdverhaallijn in de Cave of Origin. Als je tegen ze vecht kunnen ze transformeren naar nieuwe Primal-forms. Vet!

  Lees vooral ook onze andere Pokémon specials!

  Pokemon Alpha Sapphire

  Verkijgbaar vanaf 28 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.