De top 5 beste games van 2014 volgens Hugo

  'A tu sitioooooooooooooo' Hoe vaak hebben we Hugo die zin niet horen roepen op kantoor als zijn hondje Fika in haar mandje moest? Ha ha. Geniaal. Hugo en Fika brengen elke dag een hoop gezelligheid naar kantoor, maar natuurlijk is Hugo ook gewoon de jongen die hard aan het werk is. Maar stiekem gamet hij ook nog eens af en toe. Dit zijn volgens hem de beste games van 2014!

  5. Flappy Bird

  Schrikken, dat doen jullie nu allemaal. Waarom *#&@&^& heeft Hugo die *@&$ Flappy Bird game in zijn top 5 games van 2014 staan? Heel simpel, Flappy Bird is baas. Het is de game waar ik de meeste frustratie, het meeste plezier en volgens mij ook het meeste tijd in heb gestopt dit jaar.

  Geen technisch of visueel hoogstandje, maar wel een game waar ik dit jaar voor het eerst in aanraking mee kwam en mij geraakt heeft!

  P.S.: Hij staat ook weer op mijn iPhone 6! :D

  4. The Elder Scrolls Online

  Misschien niet een game die je nog in een top 5 verwacht, het voelt immers alweer zo lang geleden dat deze verscheen, maar The Elder Scrolls Online kwam toch echt begin 2014 uit voor de PC. Sterker nog, de PS4 en Xbox One versie verschijnen waarschijnlijk begin 2015! En wat was het heerlijk om de grote open online wereld te verkennen, om je vervolgens urenlang in te verliezen. Een waar hoogstandje waarnaar console gamers volgend jaar met genot kunnen uitkijken!

  3. FIFA 15

  Sorry PES fans, sorry EA haters! FIFA 15 staat gewoon in mijn top 3. Niet omdat het revolutionair was dit jaar, niet omdat het publiek nu eindelijk interactief was, niet omdat de bal nog wat ronder was en de trucjes nog iets vloeiender. Nee, omdat FIFA mij grijpt, elke jaar weer!

  Het is de game die ik het liefst in mijn collectie heb staan, gewoon om met vrienden op de bank of tegen de computer een potje te spelen. Even snel, tussendoor. EA ook dit jaar weer bedankt!

  2. Super Smash Bros for 3DS / Wii U

  Nintendo mag natuurlijk niet in mijn lijstje ontbreken. Ik zal je eerlijk bekennen dat de Wii bij ons thuis nog regelmatig aangaat voor een potje New Super Mario Bros. Wii, waarbij mijn vriendin en ik na twee uurtjes bijna overwegen om uit elkaar te gaan. Zij denkt immers dat ik altijd degene ben die haar Yoshi laat sneuvelen en vice versa.

  Afijn; dit jaar wist Nintendo mij meerdere malen te grijpen, maar geen game kan het winnen van een van mijn favoriete series 'Super Smash Bros'. Immers; niets zo fijn als je bro's een pak slaag geven! Daarom op NUMMER 2, de 3DS en Wii U versies van Super Smash Bros!

  1. Call of Duty Advanced Warfare

  Échte Call of Duty spelers weten dit, jong of oud, net nieuw bij de serie of fan vanaf het eerste uur, er kan maar één game op nummer 1 staan, Call of Duty! Het maakt niet uit of de game niet vernieuwend genoeg is (though exoskeletons), het maakt niet uit of de singleplayer hier en daar te kort schiet, zolang de gameplay strak is en de multiplayer soepel draait zijn wij tevreden.

  Ondanks dat ik helaas nog maar weinig uren in Advanced Warfare heb kunnen stoppen en ik in de multiplayer ranglijsten door de jaren heen van de eerste plek in Call of Duty naar de laatste plek in Advance Warfare ben gedaald, is Call of Duty Advanced Warfare mijn absolute nummer één van 2014. En dan komen de exo zombies nog op 27 januari... yes!

  PS: Wisten jullie dat we op de redactie nog regemaltig op vrijdagmiddag een Call of Duty (1) LAN spelen? En je kunt wel raden wie daar de ranglijsten domineert... fijne jaarwisseling!

  Flappy Bird

  Verkijgbaar vanaf may 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.