Top 5 beste DLC die voor 2018 staat gepland

  Wat hebben we afgelopen jaar toch mooie games mogen spelen! Er zijn enorm veel grote en kleine titels uitgekomen die we met open armen hebben ontvangen, maar er ligt nog veel moois in het verschiet. Want DLC kan een game alsnog maken of breken, of een sterke game nog beter maken. Dit is onze top 5 beste DLC voor 2018!

  5. Assassin's Creed Origins The Hidden Ones

  De eerste van twee grote uitbreidingen van Assassin's Creed Origins gaat The Hidden Ones heten en verschijnt volgende maand al. We slaan een paar jaar over sinds de gebeurtenissen uit Origins en kruipen wederom in de huid van Bayek. In Sinai Peninsula raakt hij betrokken bij een strijd tussen de Romeinse grootmacht en een groep rebellen. Ook komen we meer te weten over The Hidden Ones, zoals de naam al aangeeft, de voorloper van de Assassijnenorde die we kennen uit eerdere Assassin’s Creed games.

  De uitbreiding The Hidden Ones verschijnt in januari 2018 voor PS4, Xbox One en PC.

  4. South Park: The Fractured But Whole From Dusk till Casa Bonita

  In South Park: The Fractured But Whole trokken Cartman, Stan, Kyle en de andere kinderen hun superheldenkostuums aan en ben jij als The New Kid de spin in het web. Na een verhaal dat al snel meer dan vijftien uur in beslag neemt, rest er nog een hoop DLC.

  From Dusk till Casa Bonita is de eerste verhaalgedreven DLC waarin je met The Coon en Mysterion een demonische entiteit mag verslaan die in Casa Bonita huist, een Mexicaanse versie van Disneyland. Daaropvolgend komt Bring the Crunch uit, een ander nieuw verhaal.

  De uitbreidingen From Dusk till Casa Bonita en Bring the Crunch verschijnen ergens in 2018 voor PS4, Xbox One en PC.

  3. Final Fantasy 15 Ardyn Episode

  Final Fantasy 15 krijgt komend jaar tenminste drie extra episodes als het aan Square Enix ligt. Deze zullen zich focussen op verschillende personages of bepaalde aspecten van de wereld, zoals ook voorgaande grote uitbreidingen deden. Van één uitbreiding weten we dat die zich gaat richten op bad guy Ardyn en zijn motivaties. Welke andere personages aan bod komen, is nog niet bekend.

  PC-bezitters kunnen vanaf het eerste kwartaal van 2018 aan de slag met Final Fantasy 15 voor de PC en dan ook direct de eerdere afleveringen waarin je als Gladiolus of Prompto kunt spelen.

  De uitbreidingen, waaronder die over Ardyn, verschijnen ergens in 2018 voor PS4, Xbox One en PC.

  2. Call of Duty WW2 Resistance

  Sledgehammer Games’ laatste Call of Duty brengt spelers terug naar de Tweede Wereldoorlog, wat een geslaagde keuze is. Uiteraard is het nog niet afgelopen met de hoeveelheid content die je krijgt, want volgende maand kunnen we de eerste uitbreiding alweer verwachten.

  Sledgehammer noemde het zelf hun ‘grootste en meest opwindende uitbreiding’ tot nog toe. De Resistance uitbreiding voegt drie gave multiplayer maps (Valkyrie, Anthropoid en Resistance) toe aan Call of Duty WW2 en de map Darkest Shore voor zombieliefhebbers. Meer info vind je in dit artikel.

  De Resistance uitbreiding verschijnt op 30 januari voor PlayStation 4 en een maand later voor Xbox One en PC.

  1. Destiny 2 Gods of Mars

  Curse of Osiris viel helaas tegen, maar Destiny lijkt er toch veel aan te doen om spelers een betere ervaring te bieden in Destiny 2. Met de nieuwe DLC kunnen ze weer terugslaan en Bungie heeft al bewezen dat zij goede uitbreidingen kan maken. Kijk daarvoor maar naar The Taken King en Rise of Iron van het eerste deel.

  De tweede uitbreiding gaat vermoedelijk Gods of Mars heten en zal van grote omvang zijn. Volgens ‘gelekte’ informatie op Reddit gaat het onder andere om nieuwe verhaalmissies en avonturen, wapens en andere uitrusting, co-op activiteiten, multiplayer arena’s en de Nanite-factie. Bungie heeft hier nog niets van bevestigd, maar we hopen stiekem dat het waar is. Daarom topt deze uitbreiding de top 5 beste DLC voor 2018!

  De uitbreiding Gods of Mars verschijnt in de lente van 2018 voor PS4, Xbox One en PC.

  Wat is jouw top 5 beste DLC voor 2018?

  Dit waren volgens ons de vijf uitbreidingen waar we het meest naar uitkijken. Naar welke aankomende DLC of andere extra content dat voor volgend jaar gepland staat kijk jij uit?

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.