Top 10 beste Ketchapp games - Gratis mobiele games voor vermaak

Article
maandag, 12 maart 2018 om 11:07
xgn google image
Ketchapp is een Frans bedrijf dat is opgericht door broeders Antoine en Michel Morcos en later over is genomen door Ubisoft. Het bedrijf is vooral bekend voor de mobiele games die het uitbrengt, en daar hebben wij een lijst van gemaakt. Welke de beste zijn, lees je in onze lijst met de 10 beste Ketchapp games.

10. Finger driver

We trappen de lijst met leukste Ketchapp games af met Finger Driver. Dit spelletje is vermakelijk, maar kan een vrij moeilijke game worden. Spelers moeten namelijk een auto besturen en deze niet tegen de zijkanten van de map laten botsen. Om dit te doen is er een wiel waar de auto mee bestuurd kan worden, maar dit werkt soms vrij omslachtig. Het doel van het spel is om alle missies te behalen.
Finger Driver is beschikbaar voor iOS en Android.
127556

9. Dunk Shot

Basketballen vanaf je bank, met Dunk Shot kan het. Spelers moeten proberen om zoveel mogelijk basketballen in een hoepel te gooien zonder te missen. Om dit soms moeilijker te maken kunnen de hoepels bewegen of is de hoepel alleen te bereiken via een extra muurtje.
Dunk Shot is beschikbaar voor iOS en Android.
127557

8. The floor is lava

Bijna iedereen kent wel het spelletje ‘the floor is lava’ dat we speelden tijdens onze jeugd. Nu is de game terug, in de vorm van Ketchapp games voor je mobiel. In de Minecraft-achtige app speel je als een jongetje die rondloopt in zijn huis vol lava. Hij moet over meubels springen om bij de finish te komen en zal overnieuw moeten beginnen wanneer hij in de lava terechtkomt.
The floor is lava is beschikbaar voor iOS en Android.
127558

7. Hop

In Hop moeten spelers naar verschillende platen springen. Het klinkt vrij simpel, maar aan het begin kan de besturing nog een beetje omslachtig aanvoelen en de game zal hierdoor wat moeilijker te spelen zijn. Hier is al snel aan te wennen en begin je steeds verder te komen, zelfs tot het punt dat platformen gaan bewegen en kleiner worden.
Hop is beschikbaar voor iOS en Android.
127559

6. Stairs

Met Stairs moeten spelers een bal besturen en deze door een baan met spikes zien te leiden. Dit klinkt makkelijk, maar het balletje begint steeds sneller te springen en er zijn steeds minder vrij plekjes om je bal te laten landen. Wanneer je het wel goed doet, krijg je extra punten om uit te geven aan nieuwe ballen. Verder zijn er uitdagingen waarbij je bijvoorbeeld ondersteboven kunt spelen.
Stairs is beschikbaar voor iOS en Android.
127560

5. Stack

Tijdens Stack moeten spelers een zo hoog mogelijke toren zien te bouwen. Om dit te doen moeten de blokken precies op elkaar worden gestapeld, anders zal het nieuwe blok steeds kleiner worden. In tegenstelling tot andere spelletjes in deze lijst met Ketchapp games, is Stack nog het meest rustgevende. Alleen wanneer je een super hoge toren hebt, kunnen de handjes nog weleens gaan zweten.
Stack is beschikbaar voor iOS en Android.
127561

4. Knife Hit

Een van de meest frustrerende Ketchapp games in deze lijst is Knife Hit. Spelers moeten messen schieten op een draaiend blok hout. Het doel is om alle messen kwijt te raken in het blok hout zonder je eigen messen aan te raken. Om het spel moeilijk te maken zullen er soms al enkele messen in het blok zitten en draait het hout op afwisselende tempo’s. Een flinke uitdaging dus, maar wel eentje die enorm populair is.
Knife Hit is beschikbaar voor iOS en Android.
127562

3. Balls Race

Tijdens Balls Race moeten spelers het opnemen tegen ‘andere spelers’ in verschillende levels. Het zijn geen echte spelers, maar ballen die spelers moeten voorstellen. Doordat er zoveel balletjes door een level heen vliegen kan het soms verwarrend en onoverzichtelijk zijn. Je moet zo snel mogelijk bij de finish komen en iedereen inhalen, maar dit kan, net als wat andere Ketchapp games, nog vrij moeilijk zijn.
Balls Race is beschikbaar voor iOS en Android.
127563

2. Sky Ball

Sky Ball lijkt erg op Balls Race, alleen is het geen race en vind het zich plaats in de lucht. Spelers moeten hun bal landen op stroken en vervolgens afdalen. Tijdens het spelen zijn gems te verzamelen om nieuwe soorten ballen mee te kopen. Verder zijn er pijlen en heuveltjes die gelden als boosts waardoor de bal langer in de lucht blijft en de score hierdoor hoger is.
Sky Ball is beschikbaar voor iOS en Android.
127564 1

1. Dune

Dan komen we aan bij de nummer één van de Ketchapp games. De app Dune brengt een spel waarbij spelers de controle hebben over een balletje. Deze witte bal kan bestuurd worden door je vinger op het scherm te houden of deze er juist niet op te hebben.
Spelers kunnen de bal besturen en over de duinen laten vliegen, maar het landen is het moeilijkste gedeelte. Als de bal landt en niet met de heuvel meegaat, moeten spelers overnieuw beginnen. Erg uitdagend dus en daarom zul je er onderweg wel eventjes mee bezig zijn.
Dune is beschikbaar voor iOS en Android.
Ben je na het spelen van deze games op zoek naar wat meer vermaak op je iPhone of Android telefoon? Deze toffe mobiele games kun je dan altijd nog proberen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties