Top 5 beste animatieseries op Netflix voor volwassenen

Article
vrijdag, 09 maart 2018 om 14:10
top 5 beste animatieseries op netflix voor volwassenen 127671 1
Er wordt vaak een link gemaakt tussen animatie en het jongere publiek. Tegenwoordig wordt animatie niet alleen voor de kleintjes uitgebracht. Wij hebben de 5 beste animatieseries op Netflix voor volwassenen uitgelicht. Want ook het oudere publiek kan van animatie genieten!

5. F is for Family

We beginnen onze lijst van beste animatieseries op Netflix voor volwassenen met een Netflix Original. Deze serie, genaamd F is for Family, gaat over het leven van de familie Murphy in de jaren '70.
In dit tijdperk dronken jonge kinderen al alcohol en is er niks belangrijker voor een man dan zijn tv. Althans, zo gaat het bij de familie Murphy. Dit gezin van vijf weten je lachspieren aan het werk te zetten. Humor dat een beetje grof is en soms een vleugje nostalgie. De perfecte serie om heerlijk te bingewatchen.
127675

4. Bojack Horseman

Deze serie gaat, zoals de titel al suggereert, over Bojack Horseman. Een paard dat vroeger bekend was om zijn populaire tv-serie Horsin' Around in de jaren '90. In het heden kent Bojack Horseman weinig succes. Hij is alcoholist, klaagt veel over zijn dagelijks leven en is zo goed als vergeten door Hollywood.
Het concept van Bojack Horseman is geniaal uitgevoerd. De serie neemt het hedendaagse Hollywood en hoe er soms met beroemdheden wordt omgegaan flink in de maling. In de serie leven mensen en pratende dieren zij-aan-zij en dit geeft Bojack Horseman een extra dosis komedie. Horen welke grof gebekte opmerkingen er uit verschillende schattige dieren komen blijft namelijk hilarisch.
Je bent ook wel even zoet met Bojack Horseman. Er zijn namelijk vier seizoenen op de bekende streamingservice beschikbaar. Hiernaast is er ook een speciale kerstspecial van de serie te vinden. Dat wordt heel veel kijken dus!
127676

3. Family Guy

Uit onze lijst van beste animatieseries op Netflix voor volwassen bestaat Family Guy het langst. Sinds eind jaren '90 kunnen we al genieten van de familie Griffin. Zoals je kunt zien in de afbeelding hierboven was een hoogtepunt uit de serie een recente crossover met de bekende gele familie uit The Simpsons.
In Family Guy volgen we de familie Griffin en zien we van elke personage hun dagelijks leven. Opvallend is Stewie, een baby met een hoog IQ die in eerdere seizoenen vaak praatte over het vermoorden van zijn moeder. De beste afleveringen komen vaak als Stewie en Brian (de pratende hond van de familie) samen op pad gaan. Heerlijke musical nummers komen voorbij en de leukste avonturen worden beleefd!
127678

2. Archer

Ook de wereld van geheime agenten zijn te vinden in onze lijst van beste animatieseries op Netflix voor volwassenen. Zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven, heeft het uiterlijk van Sterling Archer een kleine gelijkenis met James Bond. Dit komt omdat de Bond franchise een grote inspiratie is geweest voor de Archer serie.
We volgen het leven van Sterling Archer, een geheim agent bij de International Secret Intelligence Service (ISIS). Hier wordt meteen de komedie uit de serie al onthuld. ISIS als afkorting gebruiken voor een geheime intelligentie dienst is enorm slim bedacht. Hiernaast bevat Archer veel referenties naar gebeurtenissen uit het dagelijks leven.
Eenmaal begonnen aan Archer is er geen weg terug en raak je helemaal in de ban van de serie. Voornamelijk voor fans van het spionage genre en de James Bond franchise is Archer een dikke aanrader. Alle acht seizoenen van Archer zijn te bekijken op Netflix en het negende seizoen is onderweg!
127679

1. Rick and Morty

We sluiten onze lijst van beste animatieseries op Netflix voor volwassenen af met Rick and Morty. De populariteit van de serie is ongekend en met een 9.3 score op IMDb weet Rick and Morty een plekje te veroveren tussen de tien best beoordeelde series op IMDb.
De serie gaat over Rick een geniale uitvinder en de avonturen die hij beleeft met zijn kleinzoon Morty. Elke aflevering is hilarisch, schrikwekkend en soms regelrecht krankzinnig. Andere dimensies, aliens, verkleinen of vechten met de President van de Verenigde Staten, de gekste dingen zullen voorbijkomen.
Heb je geen moeite om een paar kleine spoilers te lezen (over het verhaal uit een bepaalde aflevering), bekijk dan onze lijst met de vijf gekste Rick and Morty afleveringen. Hier kun je lezen hoe krankzinnig en hilarisch de serie daadwerkelijk is!

Wat vinden jullie de beste animatieseries op Netflix voor volwassenen?

Zijn er series in deze lijst waar jullie geen genoeg van kunnen krijgen of ga je er eentje uitproberen binnenkort? Laat het weten in de reacties.

Populair Nieuws