Top 5 bekende personages in Fallout 4

Article
maandag, 23 november 2015 om 13:19
xgn google image
Fallout 4 is daar en wederom kunnen we vanaf het begin ons eigen personage creëren. Het duurde dan ook niet lang voordat er allerlei gezichten voorbij kwamen, die gebaseerd zijn op bekende personen of gamepersonages. XGN zet ze voor jou op een rijtje in deze special met de top 5 bekende personages in Fallout 4!

5. Walter White

De scheikundeprofessor annex drugslord uit Breaking Bad is binnen te kortste keren na te maken. Met het personage creëer-scherm van Fallout 4 kun je alle eigenschappen van Walter White namaken, zoals het typerende ringbaardje en de kale kop. Helaas ontbreken de duistere zonnebril en dat typische hoedje wat Walter altijd draagt nog. Wel kun je op zoek gaan naar een volledig, geel stralingspak, zodat je toch een beetje op de drugslord lijkt.
Naast Walter White kun je natuurlijk ook de andere bekende en geliefde figuren uit Breaking Bad maken: zijn concullega Jesse Pinkman, het ijskonijn en drugsbaas Gus, handlanger Mike Ehrmantraut, of de advocaat Saul Goodman.
82115

4. Geralt of Rivia

Van de ene open-wereld game naar de andere open-wereld game. Geralt is natuurlijk de held uit de Witcher games, waarvan de laatste – The Witcher 3: Wild Hunt – een paar maanden geleden verscheen. Deze keer kom je echter geen water hags, steengolems en ander raar gespuis tegen, maar ‘gewoon’ ghouls en super mutanten.
Gelukkig zit de romance optie voor Geralt ook deze keer in de game. Daarvoor moet je echter wel een erg goede romance opbouwen met één van je kompanen, voordat je naar een zwart scherm gaat en de volgende morgen als vernieuwd ontwaakt.
82116

3. Conan O’Brien

Conan O’Brien zal misschien niet zo heel bekend zijn in Nederland, maar in Amerika is de talkshowhost een grootheid. De roodharige presentator is trouwens geïnteresseerd in games, maar zelf allesbehalve een bekwaam gamer. Mede daardoor heeft hij een eigen segment gemaakt, genaamd Clueless Gamer.
Met de release van Fallout 4 natuurlijk in het verschiet kon O’Brien niet achterblijven, wat ervoor zorgt dat er een openingssegment à la het begin van Fallout 4 kwam en het spel wordt gespeeld met een personage dat precies lijkt op Conan O’Brien.
82117

2. Vladimir Putin

De Russische president Vladimir Putin is op het internet een graag geziene gast; van het rondrijden op een Harley Davidson met een complete motorbende, tot aan wedstrijden judoën. Spot er maar mee of niet, de beste man heeft wel een stempel gekregen als complete bad ass.
Het kan natuurlijk op dat moment niet uitblijven dat de president ook in Fallout 4 werd gecreëerd. Kun je toch gewoon eventjes als Putin gaan jagen door de omgeving van Boston met je kameraad. Het is geen Rusland, maar wel een prima alternatief.
82118

1. Waluigi

Deze lijst wordt afgesloten met een personage uit de Nintendo-wereld die door sommigen wordt gehaat, en door anderen de hemel wordt in geprezen. Natuurlijk hebben wij het over Waluigi, de paars geklede rivaal en aartsvijand van Luigi zelf.
Het maken van Waluigi in Fallout 4 is echter wel iets lastiger dan de andere personages, aangezien de neus en het vorm van zijn gezicht essentieel zijn. Behalve dat moet Waluigi’s karakteristieke snor perfect gekruld zijn om hem tot leven te brengen. In het plaatje bovenaan kun je wel zien dat dit allemaal erg goed gelukt is, plus dat Waluigi verkouden is.
Heb je onze Fallout 4 special al gezien over 10 dingen die je misschien nog niet wist?

Populair Nieuws