Er zijn daarom vast een hoop leuke features die je misschien nog niet ontdekt hebt. Wij hebben daarom 10 gave Fallout 4 features voor jou samengesteld, waarvan je nog niet wist dat ze in de game zaten.

10. Reorganiseer je wapenlijst

Eén van de gaafste Fallout 4 features die in de game zit, is dat je van de grootste rotzooi die je vindt in de Wasteland, de meest bruikbare materialen maken. Dit is natuurlijk geen geheim, omdat dit een essentieel gedeelte van de game is.

Wel is het zo dat je door de grote hoeveelheid spullen in je Pip-Boy, door de bomen het bos niet meer ziet. Je raapt bijvoorbeeld onderweg behoorlijk wat van dezelfde wapens op, maar je ziet niet in één oogopslag wat nou precies het wapen is dat je op de werkbank bewerkt hebt, Hier is een oplossing voor!

Het is heel verstandig om je custom made wapen in de eerste instantie een andere naam te geven, zodat hij opvalt tussen alle wapens. Een andere tip is om een speciaal teken voor de wapens te zetten, wanneer je deze goed vindbaar wilt maken. Zo sorteert je Pip-Boy deze aan de bovenkant van de lijst.