Top 5 Bandai Namco games in 2017 om in de gaten te houden

Article
vrijdag, 10 februari 2017 om 9:01
xgn google image
Bandai Namco reisde af naar Zweeds-Lapland om daar meerdere games te tonen. Natuurlijk waren wij van de partij om deze games te bekijken! Van indie-titels tot triple A, alles was er te zien. Benieuwd welke titels zeker de moeite waard gaan zijn komend jaar? Lees het in de top 5 Bandai Namco games 2017.
2017 moet een jaar worden met veel nieuwe, opzichzelfstaande titels. Mooi, want we zijn wel een beetje klaar met de remasters. Bandai Namco heeft gelukkig genoeg moois voor ons in petto. We hebben daarom speciaal voor jou een top 5 Bandai Namco games 2017 gemaakt, met daarin de meest opmerkelijke titels die ons te wachten staan.

5. Impact Winter

Een nieuwe ijstijd zou het einde van de mensheid betekenen. Tenminste, als niemand er in slaagt de kou te overleven. Gelukkig bereidt ontwikkelaar Mojo Bones ons voor op dit scenario met Impact Winter. Via deze indie-titel probeert het bedrijf omhoog te klimmen op de ladder van videogames. Impact Winter is een surival game waarin het verhaal wordt verteld van Jacob Solomon.
De wereld is getroffen door een meteoriet. Deze zorgt voor een verandering in de atmosfeer en de temperatuur daalt drastisch. Aangekomen bij een ingesneeuwde kerk stuit je op een groep van vier mensen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat jij, samen met de groep, het volhoudt tot er hulp onderweg is.
Via een radio oproep op een robotje genaamd Ako-light wordt de noodoproep beantwoord. Je hebt maar liefst 30 dagen de tijd om de kou te doorstaan voor er hulptroepen komen. Dit lijkt makkelijker dan dat het is, want overal ligt gevaar op de loer. Honger, dorst, inbrekers en de bittere kou zorgen ervoor dat die 30 dagen aanvoelen als een eeuwigheid.
105685

4. Dark Souls III - The Ringed City DLC

Dark Souls III heeft al duizenden zieltjes gewonnen toen deze game vorig jaar maart in de schappen lag. De actie-rpg legt de lat hoog en staat bekend om zijn vele uitdagende eindbazen. Inmiddels is de tweede en laatste DLC in de maak. Tijdens de perstrip naar Zweden hebben we een stukje kunnen spelen en we waren daar enorm enthousiast over.
The Ringed City neemt je mee naar het einde van de wereld. Nieuwe monsters, wapens en levels zijn er allemaal om je reis nog moeilijker te maken. Op het gebied van moeilijkheidsgraad gaat het spel ook direct verder waar je als speler bent gebleven, dus het zal niet makkelijk worden. The Ringed City is alles wat je hoopt dat de uitbreiding is, en meer.
105686

3. Get Even

Je kunt je niets meer herinneren: waar je bent, wat je hebt gedaan en wat je moet doen om te ontsnappen uit de plek waar je wakker wordt. Een stem op de TV noemt je Cole Black, dus dit zal je naam wel zijn. Maar de vraagtekens lopen op en onzekerheid moet plaatsmaken voor instinct. Blind volg je opdrachten op, om erachter te komen wat echt is en wat niet.
Maar al snel beginnen de twijfels de overhand te nemen en trek je een eigen plan. Je speelt verschillende levels in een niet-chronologische volgorde om er achter te komen wat er gebeurd is. Deze verhalende avonturengame bevat elementen van horror- en shootergames, maar lijkt elke definitie te boven te gaan. Get Even is een van de meeste verfrissende titels die uit gaat komen op console en PC.
105687

2. Little Nightmares

Iedereen heeft wel iets waar hij of zij bang voor is. Het meisje Six kan hier over meepraten. Zij leeft namelijk al haar nachtmerries in The Maw. Dit krakende schip wordt bewoond door de meest lugubere personages die allemaal één doel voor ogen hebben: Six te grazen nemen. Tarsier Studios neemt je mee naar haar diepste nachtmerries.
Gelukkig ben je in verhouding extreem klein en kun je jezelf overal verstoppen. Bewapend met een aansteker kun je zelfs in de donkerste plaatsen altijd je weg vinden. Deze horror-platformer weet een unieke balans te vinden tussen spanning en angst. Little Nightmares is daarom ook een van de meestbelovende titels van 2017.
105688

1. Project CARS 2

Slighty Mad Studios is terug. Ditmaal met het vervolg op een van de grootste racing sims aller tijden: Project CARS. Het tweede deel van de serie wordt eind 2017 verwacht en lijkt een van de grote jongens te zijn. Bandai Namco kondigde met trots deze titel aan, waarin al het beste van de motorsport samenkomt. Nieuwkomers en ervaren racers worden gemengd in dit spektakel op de weg.
In Project CARS 2 zal de nadruk liggen op het realisme van virtueel racen. Niet alleen zorgt de VR-ondersteuning voor een complete ervaring, de competitie is keihard aan door de verbeterde matchmaking. De online community van Project CARS mag in hun handjes knijpen, want nog nooit heeft een racegame zo'n uitgebreid aanbod geboden. Klaar voor de start?