Top 5 Avengers - Welke held is het meest bad ass?

Article
maandag, 20 juli 2015 om 15:58
xgn google image
The Avengers Age of Ultron draait sindskort in verschillende bioscopen en dat belooft weer een groot aanbod aan vechtscènes, humor, sarcasme en heldhaftige momenten. Maar welke Avengers vinden wij nou eigenlijk het beste? Je leest het in de top 5 Avengers lijst van XGN!
Om bij het begin te beginnen, beginnen we bij het begin, begrijpen jullie het nog? We leggen het voor je uit: om te kiezen uit alle Avengers, moet er gekeken worden naar het ontstaan van de Avengers en dus ook de allereerste Avenger. Daarnaast komen een aantal andere sterke en bekende helden naar voren maar ook nieuwe uhm, helden! Je ziet ze allemaal in de top 5 Avengers lijst.

5. Captain America: The First Avenger

In de stripboeken wordt Captain America niet als eerste Avenger omschreven maar wordt hij uit zijn bevroren capsule gered door onder andere Iron Man, Ant-Man, Thor en de Hulk. In de huidige Marvel films was Captain America de eerste echte held die al tijdens de Tweede Wereldoorlog de wereld wist te redden.
Captain America hoort absoluut in de top 5 Avengers lijst. Steve Rogers neemt als Captain America een leidende rol op zich waar hij krachtig achter staat en geen onzinnige taferelen accepteert van wie dan ook. In zijn strakke uniform staat hij zijn mannetje en de Amerikaanse vlag op zijn bazenschild zorgt voor net wat extra nostalgie.

4. Scarlet Witch

In de stripboeken begint Scarlet Witch als bad chick maar wordt later een good chick, en zelfs lid van de Avengers.
Scarlet Witch speelt in Avengers Age of Ultron dus geen lieverdje en werkelijk een bitch. Maar het feit dat ze in de boeken één van de langstblijvende leden is van het team zorgt er onder andere voor dat ze in de top 5 Avengers lijst hoort.
Natuurlijk telt het feit dat ze een mutant is, zieke magie toe kan passen en andere gekke skills heeft mee. Eerst maar Age of Ultron checken of haar skills goed tot recht komen!

3. Thor

Thor weet met zijn eigen huis & tuin hamertje genaamd Mjölnir vele tegenstanders tegen de grond te werken. De arrogante maar gespierde godenprins van Asgard heeft een lange geschiedenis in de Marvel stripboeken en ook al in de films. Zijn skills zijn bruut, bijzonder en geven Thor een bepaalde uitstraling waardoor hij in de top 5 Avengers lijst hoort. Het feit dat Thor een flinke ram van de Hulk heeft gekregen maakt hem net wat onderdanig aan de spierbundel en stuurt hem naar de derde plek.
De hamer van Thor, Mjölnir, heeft ontzettend gruwelijke effecten waardoor Thor de god van donder en bliksem is. Met de energie die Thor uit de bliksem weet te halen is hij een van de weinige helden die het op durft -en kan- nemen tegen de Hulk. Met zijn terugkerende hamer heeft hij het meermaals tegen de Hulk opgenomen nadat hij zijn controle verloor. Hoort Thor in de top 5 Avengers lijst thuis volgens jullie?

2. Tony Stark: Iron Man

Na deze woorden gezegd te hebben begrijpt iedereen wel waarom Tony Stark oftewel Iron Man een baas is en in de top 5 Avengers lijst staat. Naast zijn pak brengt de held humor, charme en intelligentie naar het team. Ondanks dat Tony Stark geen superkrachten heeft weet hij wel hoop te geven aan andere mensen die net als hij gewoon menselijk zijn. Je weet wat ze zeggen: “kleren maken de man”, en dat werkt ook bij Tony Stark.
Iron Man is de held van vele kinderen, tieners en volwassenen. Met verschillende pakken neemt hij het op tegen vijanden en zelfs in Age of Ultron verschijnt er een nieuw pak. Iron Man krijgt het namelijk moeilijk aangezien de Hulk zijn controle verliest, maar met zijn nieuwe Hulk Buster pak probeert hij de Hulk onder controle te houden en dat levert een aantal spectaculaire momenten op. De raketten, technologie, vlieg skills, het mechanische pak en de charmes van Tony Stark zorgen ervoor dat Iron Man op plaats 2 staat in de top 5 Avengers lijst.

1. Hulk

De Hulk, wie kent hem nou niet. De krachtpatser die elke jongen op vroege leeftijd wilde zijn, staat met grote voorsprong op plaats 1. Op een aantal “argh” en “hmpf” kreten na zegt de Hulk niet veel. Maar zijn Hulk Smash is legendarisch en zijn vijanden vliegen hoog en ver door de lucht dankzij de kracht van de held, en zijn geschiedenis in de Marvel stripboeken is ook niet mis.
Aangezien Bruce Banner altijd boos is, is de Hulk ook altijd aanwezig. Met een simpele klap weet hij vijanden te vernietigen en volledig af te maken. Wie kent de scène van de Avengers held nou niet waarin hij Loki rondsmijt met de quote “Puny God”? Niemand is opgewassen tegen de sterke spierbundel die atletisch en bovenmenselijk is: hij behoort simpelweg op plaats 1 in de top 5 Avengers lijst.
In de nieuwe film neemt de bodybuildende superheld het op tegen Hulk Buster Iron man wat een hoop spektakel oplevert. Het feit dat de Hulk dus onvoorspelbaar is en tevens zo sterk zorgt voor spannende actie momenten. De Hulk heeft altijd een belangrijke rol op een speciaal moment en zorgt dan voor net wat extra humor en spanning! Wie staan er in jouw top 5 Avengers lijst?
Kan je geen genoeg krijgen van de Avengers? Lees dan eens de top 5 redenen waarom je Avengers Age of Ultron moet kijken en laat ons weten of je het ermee eens bent. En als je benieuwd bent wat XGN van de nieuwe film vindt moet je zeker de review lezen!

Populair Nieuws

Laatste Reacties