Top 3 sidekicks die een eigen game verdienen

Article
vrijdag, 16 januari 2015 om 15:37
xgn google image
De oude betrouwbare sidekick. Nou ja, meestal juist een jonge schildknaap. De Sancho Panza. De stagiair die altijd in de schaduw van zijn baas staat. De Robin van Batman. We vinden dat sommige van deze sidekicks meer waard zijn, en hebben daarom een top 3 sidekicks die hun eigen game verdienen voor jullie samengesteld!

Weighted Companion Cube - Portal

We beginnen met een vreemde eend in de bijt: de Weighted Companion Cube uit Portal. Het is eigenlijk meer een item, maar heeft een fantastische aura van hulpvaardigheid en vriendelijkheid. Het breekt je hart als GLaDOS ervoor zorgt dat Weighted Companion Cube geëuthenaseerd moet worden.
Er zijn weinig games waarin je een emotionele band ontwikkelt met een levenloos ding, hoewel dit ding later wel een bewustzijn bleek te hebben. En deze kubus had iets bijzonders. Het was de enige houvast die je in Portal had, en het hielp je met het oplossen van puzzels.
Top 3 sidekicks
Maar helaas, het moest uiteindelijk in een verbrandingsoven getiefd worden.
"You euthanized your faithful Companion Cube more quickly than any other test subject on record. Congratulations."
Je had geen keus. Weighted Companion Cube verdiende beter. Het deed pijn. Rust zacht! Als troost kun je misschien een Weighted Companion Cube knuffel kopen?
65758

Cortana - Halo

Ook al is ze een hologram met kunstmatige intelligentie, Cortana is extreem toegewijd. Ze helpt je met tactische informatie, wordt gemarteld door Gravemind, en krijgt een borstvergroting in Halo 4.
Het is ongeveer het enige wezen waarmee Master Chief een band krijgt, en daarmee al één van de beste sidekicks in de geschiedenis van video games.
Ze is eigenlijk het beste online vriendinnetje dat je ooit hebt gehad! Wanneer er eindelijk een keer een degelijke Halo film gemaakt wordt, dragen we Olivia Wilde aan om Cortana te spelen.
Top 3 sidekicks
Niets tegenin te brengen toch?
65771

Claptrap - Borderlands

We hebben als speler een vreemde relatie met Claptrap. Fyrestone Claptrap is een gids en sidekick in beide Borderlands games, maar heeft eigenlijk ook een haat tegen jou en de rest van de mensheid. In de DLC van Borderlands richt Claptrap zelfs een leger op om de mensheid te vernietigen en moet je hem verslaan in een bossfight.
top 3 sidekicks
In Borderlands 2 is hij ervan overtuigd dat je zijn minion en slaaf bent, maar hij haalt wel Bunker's 'Death Wall' neer. Het is je beste maatje en hij helpt je vaak uit de brand. Claptrap is enthousiast en schept vaak op, maar is ook eenzaam en bang. Een veel complexere persoonlijkheid dan hoofdpersonen in veel andere games!

Populair Nieuws