Top 10 beste én zeldzame Fortnite skins - De definitieve lijst!

Article
dinsdag, 04 september 2018 om 12:20
top 10 zeldzame fortnite skins met onder andere skull trooper en ghoul trooper 138242
Fortnite is een spel dat door iedereen gratis te spelen is. Toch kunnen er in het spel dingen gekocht worden als outfits en pickaxes. Er zijn ook hele zeldzame Fortnite skins, waaronder de Skull Trooper en de Recon Expert.
Fortnite battle royale is een van de meest populaire spellen op dit moment, maar dat is niet altijd zo geweest. Het spel, dat op 26 september 2017 uitkwam, was aan het begin helemaal niet populair door het bouwaspect. In 2018 ontplofte Fortnite en er zijn nu ongeveer 125 miljoen spelers.
Fortnite battle royale kost helemaal niets, maar in het spel kunnen wel outfits worden gekocht. Deze outfits, ofwel skins, geven geen voordeel in het spel, maar zien er alleen maar anders of mooier uit. Er is een aantal skins in het spel dat iedereen wil en bijna niemand heeft. Dit zijn de meest zeldzame Fortnite skins.

10. Nog Ops

De Nog Ops is een skin die verkrijgbaar was in de Item Shop. De skin lijkt misschien uit de kerstperiode te komen, maar deze skin is begin januari voor het eerst in de Item Shop verschenen. In totaal is deze skin maar drie keer verkrijgbaar geweest met als laatste keer 31 januari 2018. Deze skin kostte toen 800 V-bucks en staat daarom ook lager in de lijst.
De Nog Ops was geen onderdeel van de Battle Pass en kan nog terugkeren naar Fortnite Battle Royale, daarom staat deze skin op de tiende plek van de meest zeldzame Fortnite skins.
138243 1

9. Yuletide Ranger

De Yuletide Ranger is maar twee keer, allebei eind januari 2018, in de Item Shop verkrijgbaar geweest. Sindsdien is deze skin nooit meer teruggezien. Deze skin kost 800 V-bucks. Fortnite battle royale was ook toen nog niet heel populair en daarom hebben niet veel mensen deze skin gekocht en daarom is dit een van de meest zeldzame Fortnite skins.
Deze skin is gebaseerd op kerstmis en de winter en zou daarom aan het einde van 2018 terug kunnen keren in de Item Shop.
138246 1

8. Skull Trooper

De Skull Trooper is een hele zeldzame Fortnite skin die speciaal is uitgebracht tijdens Halloween 2017. Veel spelers vonden de skin niet heel mooi en kochten hem daarom niet, want hij kostte ook nog eens 1500 V-bucks. Totdat TSM Myth, een professionele Fortnite speler voor de organisatie TSM, de skin ging gebruiken. De Skull Trooper skin en TSM Myth zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en iedereen wilde de skin ineens wel hebben.
Tot dusver is de skin nog niet teruggekomen na november 2017, maar de fans van de skin hopen deze terug te zien tijdens Halloween 2018.
138247

7. Ghoul Trooper

De Ghoul trooper is ook een skin die speciaal is uitgebracht tijdens Halloween 2017. Deze skin vonden veel mensen mooier dan de Skull Trooper, maar omdat de skin zo kort verkrijgbaar was, hebben niet meer mensen hem gekocht. Ook deze skin was te verkrijgen voor 1500 V-bucks.
Door de hype die ontstaan is door de Skull Trooper en TSM Myth is ook de Ghoul Trooper populairder geworden, maar niet zo populair als de andere Halloween skin. Ook deze skin is na Halloween 2017 niet meer beschikbaar geweest in de Item Shop, maar mensen verwachten de skin tijdens Halloween 2018 weer terug te zien.

6. Sparkle Specialist

Ook de Sparkle Specialist was voor het eerst te zien in de seizoen twee Battle Pass. De Black Knight was de beloning voor tier 70 en deze skin was de beloning voor het behalen van level 56. Niet zo zeldzaam als de Black Knight, maar er zijn nog steeds niet veel mensen die deze skin hebben.
De skins die elk seizoen weer in de Battle Pass te krijgen zijn, zijn tot nu toe nooit meer teruggekomen naar de Item Shop. Het is een van de meest zeldzame Fortnite skins, omdat hij op dit moment niet meer te krijgen is.
138249

5. Galaxy

De Galaxy skin is pas in seizoen 5 toegevoegd aan het spel. Toch zijn er niet veel mensen die deze skin hebben, omdat je hem op een speciale manier krijgt. Om de Galaxy skin te krijgen moet je Fortnite downloaden en spelen op een Samsung Note 9 of een Galaxy Tab S4.
Veel mensen willen deze skin hebben, maar om hier nu een Galaxy Note 9 voor te kopen is ook weer overdreven. Daar hadden sommigen een oplossing voor bedacht. Er zijn Fortnite spelers naar een Samsung winkel gegaan en hebben daar met hun account ingelogd op een Samsung Note 9 of een Galaxy Tab S4 om zo de skin te krijgen. Het ging zelfs zo ver dat Samsung de volgende bordjes ging ophangen.
De Galaxy skin is nog maar net verkrijgbaar in het spel en daarom is dit een van de meest zeldzame Fortnite skins.
138250

4. Black Knight

De Battle Pass werd pas in seizoen twee ingevoerd in Fortnite battle royale. En het ultieme doel voor ieder seizoen is natuurlijk de hoogste tier halen. In seizoen twee was dit tier 70. Wanneer je dit haalde kreeg je de Black Knight skin. De Black Knight wordt daarom in Fortnite battle royale vaak geassocieerd met een goede speler.
De Black Knight is een van de meest gewilde skins uit Fortnite en dat vooral omdat hij zo zeldzaam is. Om deze skin te krijgen moet je niet alleen de Battle Pass in seizoen twee kopen, maar deze ook helemaal tot het hoogste level krijgen. Daar hebben de nodige uurtjes ingezeten. Deze skin is nu niet meer te verkrijgen en daarom is het een van de meest zeldzame Fortnite skins.
138251

3. Renegade Raider

Wanneer je de Renegade Raider in Fortnite battle royale tegenkomt, moet je waarschijnlijk even twee keer nadenken of je dit gevecht wel aan wil gaan. Dit is namelijk een skin uit het allereerste seizoen van Fortnite. Deze skin was voor 1200 V-bucks te verkrijgen.
Tegenwoordig kun je elke skin in de Item Shop in Fortnite kopen als je maar genoeg V-bucks hebt. Maar in het eerste seizoen van Fortnite kon je de Renegade Raider alleen kopen wanneer je level 20 was. Daarom is dit een van de meest zeldzame skins in Fortnite battle royale.
138252

2. Aerial Assault Trooper

De Aerial Assault Trooper is net als de Renegade Raider een skin uit het eerste seizoen van Fortnite battle royale. Deze skin werd toen vrijgespeeld wanneer je level 15 werd, maar dan moest er ook weer 1200 V-bucks voor worden betaald. Deze skin is ook niet heel mooi en kleurrijk en niet veel mensen hebben hem gekocht.
De populariteit van Fortnite in seizoen één is niet te vergelijken met de populariteit van nu. Er waren maar weinig mensen die het spel speelden en daarom zijn skins uit de eerdere seizoenen vaak zeldzaam.
138253

1. Recon Expert

De Recon Expert wordt door veel mensen als de meest zeldzame skin in Fortnite battle royale gezien. Deze skin is na november 2017 niet meer in de Item Shop teruggekeerd. Deze skin kon worden gekocht voor 1200 V-bucks en dat is best veel voor een skin die er eigenlijk helemaal niet zo mooi uitziet.
De verwachting is dat deze skin ook niet meer terug gaat komen in het spel, aangezien het nu al zo lang geleden is dat hij in het spel zat.
Dit artikel is op 27 juli 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws