Alle iPhone 2018 geruchten op een rij - Nieuwe telefoons van Apple

Article
dinsdag, 04 september 2018 om 9:41
alle iphone 2018 geruchten op een rij nieuwe telefoons van apple 138084 1
Apple zal binnenkort de jaarlijkse Keynote houden waarbij nieuwe telefoons worden aangekondigd. Hoe de telefoons eruit zullen zien, wanneer deze uitkomen en wat de prijs wordt is ieder jaar weer afwachten. Wij kijken alvast naar alle iPhone 2018 geruchten over de nieuwste modellen.

Meerdere modellen

Dat lees je inderdaad goed, er komen hoogstwaarschijnlijk meerdere modellen voor de nieuwe iPhone generatie. Volgens verschillende bronnen komen er twee of drie nieuwe modellen aan, maar drie modellen lijkt het hoogstwaarschijnlijke. Dit zou dan moeten gaan om een nieuw iPhone X model en twee andere modellen.
Het nieuwe iPhone X model zou volgens geruchten dezelfde grootte hebben als de huidige iPhone X die 5,8 inch is, maar via Twitter is een foto uitgebracht waarop dummy’s te zien zouden zijn. Volgens de eigenaar van de dummy’s zou het iPhone X Plus model 6,5 inch moeten zijn. Ook is er op de foto een andere dummy te zien die 6,1 inch is.
In juli zouden ook de prestaties van de nieuwe iPhones zijn gelekt. Hier was toen een screenshot te zien van de prestaties van de huidige iPhone X en een ‘iPhone 11,2’. Het meest opvallende detail is de verbetering van het werkgeheugen van het apparaat. De iPhone X heeft een werkgeheugen van 3 GB en generatie daarvoor 2 GB, maar het nieuwe apparaat zou 4 GB moeten hebben.
138085

Face ID

Vermoedelijk zullen er twee telefoons die in september uitkomen die de Face ID functie moeten hebben. Dit komt door de opvallende stijging van de omzet van het bedrijf Lumentum (LITE). Het bedrijf maakt de sensoren voor de Face ID functie van de iPhone X.
In de periode van 18 september tot 18 december zullen er nog meer producten verzonden worden. Deze gaan hoogstwaarschijnlijk allemaal naar Apple fabrieken. De tijd van de verzendingen van de producten ligt ook precies rond de tijd dat de nieuwe iPhones hoogstwaarschijnlijk worden aangekondigd. Er zouden twee nieuwe modellen gebruik moeten maken van de functies.
Niet alleen iPhones, maar ook iPads krijgen wellicht de Face ID functie. Dit blijkt uit een logo dat in een code is ontdekt uit de iOS 12 beta. Het logo hint naar een iPad met Face ID.
138086

Uiterlijk iPhones

We hadden het eerder al over de foto’s van de dummy's die zijn uitgebracht via Twitter. Naast de formaten van de telefoons valt er ook over het uiterlijk van de apparaten te praten. Zo heeft een van de telefoons slechts één camera en de andere een dubbele. De huidige iPhone X heeft ook twee camera’s die op dezelfde plek zitten als bij de telefoon op de foto.
Mochten de nieuwe iPhones Face ID hebben, dan zal het uiterlijk waarschijnlijk ook veranderen. Dit gaat vooral over het scherm van het apparaat. Om Face ID te integreren zal het scherm van het apparaat waarschijnlijk een inkeping krijgen en zijn de witte balken boven- en onderaan het scherm verdwenen. De huidige iPhone X ziet er precies hetzelfde uit.
138087

Simkaarten

Uit verschillende geruchten blijkt dat de nieuwe generatie iPhones wellicht plek zou hebben voor twee simkaarten. Dit blijkt uit een bericht van Bloomberg eerder dit jaar en een code die is gevonden in de iOS 12 beta.
In de code worden namen zoals ‘secondSimStatus’, ‘secondSimTrayStatus’ en ‘DualSimDevice’ gebruikt. Al deze namen wijzen erop dat het mogelijk zal zijn om meerdere simkaarten te gebruiken. Dit is handig voor mensen die veel reizen naar het buitenland en daar een andere simkaart gebruiken. De kaart hoeft dat niet meer verwisseld te worden.
De geruchten zijn in contrast met informatie afkomstig van eerdere foto's. Op de dummy foto’s lijken er namelijk niet meerdere plekken te zijn waar een simkaart in kan. Alleen het vakje waar simkaarten van andere iPhones die al uit zijn is te zien.
138088

Kleuren

De kleuren van de nieuwe generatie Apple telefoons zijn iets anders dan normaal. Dit onderwerp valt eigenlijk onder het uiterlijk van de iPhone, maar we hebben toch besloten om dit apart te benoemen. Volgens geruchten zouden de nieuwe telefoons meteen in vijf kleuren uitkomen.
Meestal wanneer er een nieuwe iPhone uitkomt zijn de apparaten alleen in standaard kleuren te verkrijgen, dit zijn vaak zwart, wit en grijs. Nu zouden er meteen vijf kleuren moeten komen: zwart, wit, rood, blauw en oranje. Deze kleuren gelden voor de 6,1 inch iPhone.
Voor het grotere 6,5 inch toestel met OLED-scherm zullen andere kleuren beschikbaar komen. Deze zijn helaas iets simpeler en wat we gewend zijn van Apple apparaten die net uitkomen. De kleuren voor dit toestel zullen waarschijnlijk zwart, wit en goud worden.
138089

iOS 12

Een nieuwe versie van iOS gaat natuurlijk niet over de iPhone zelf, maar wel over de software waar de telefoons op draaien. Hoogstwaarschijnlijk zal er in september meer informatie bekendgemaakt worden over de functies hiervan. Wellicht zal Apple de feature dan ook meteen uitbrengen zodat de nieuwe telefoons meteen iOS 12 hebben.
Wij zijn momenteel de beta van iOS 12 aan het testen. Apple brengt regelmatig nieuwe versies uit voor de beta die mensen vervolgens kunnen testen. Hierdoor kunnen telefoon soms vastlopen als er een fout in zit, maar zijn er ook weer nieuwe functies te testen waar andere gebruikers nog geen toegang tot hebben.
Lees nu over de tofste iOS 12 features die tot nu toe bekend zijn. Hieronder valt bijvoorbeeld een feature waardoor je kan FaceTimen met wel 32 mensen tegelijkertijd of de functie die Screen Time toelaat. Hierdoor kunnen gebruikers in de gaten houden hoe lang zij op hun telefoon kijken. Let wel op dat niet elke feature bij de launch van iOS 12 uit hoeft te komen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties