Top 10 Xbox Summer sale deals - Deals voor Xbox One en 360

Article
zaterdag, 09 juli 2016 om 11:09
xgn google image
De Xbox Summer Sale, officieel de Xbox Ultimate Game Sale, is een paar dagen terug van start gegaan. Meer dan 250 Xbox One en Xbox 360 titels zijn in de uitverkoop. De kortingen kunnen oplopen tot 75%. Wij hebben een lijst samengesteld van 10 titels die je volgens ons niet mag laten liggen.
Voor deze lijst hebben we een kleine greep genomen uit de meer dan 250 games die op dit moment in de uitverkoop zijn voor de Microsoft consoles. De lijst bestaat uit enkele Xbox One titels maar ook onmisbare Xbox 360 titels zullen voorbij komen. De lijst is vanwege de grote van de gehele uitverkoop natuurlijk altijd incompleet en er zijn nog veel meer titels die de moeite waard zijn. Een volledige lijst met de Xbox Summer Sale titels vind je hier.

F1 2015

De eerste game op de lijst zal voornamelijk de gamers aantrekken die van racegames houden. F1 2015 is nu nog maar €17,49 voor je Xbox One. F1 2015 is op dit moment de nieuwste titel in de F1 franchise. De volgende F1 titel komt in augustus de markt op maar als je niet zo lang kan wachten en de F1 games (nog) niet hebt gespeeld is het nu de uitgelezen kans om te beginnen.
F1 2015 is een game die precies is wat je verwacht. De game heeft verschillende game modi waarbij je de controle krijgt over je eigen Formule 1 bolide. Een van de beste aspecten van de game is dat het voor iedereen toegankelijk is maar toch zo aangepast kan worden dat ook de meest ervaren race gamer nog een uitdaging heeft.
Wil je precies weten wat je kan verwachten van de game? Lees dan onze F1 2015 review

94393

Grand Theft Auto V

GTA V, waarschijnlijk heeft bijna iedereen de game inmiddels wel gekocht, of het nu direct na de release of tijdens een van de vele uitverkopen die sinds de release voorbij zijn gekomen. De open wereld van Los Santos, de drie totaal verschillende persoonlijkheden van de personages, de auto's, motoren, vliegtuigen en helikopters. Het internet staat vol met video's over de game en dan hebben we het nog niet eens over de multiplayer van GTA Online.
De mogelijkheden bij GTA V zijn eindeloos, wanneer je de game nog niet hebt is er geen twijfel over mogelijk dat je deze game gewoon MOET hebben. Ondanks de leeftijd van de game, GTA V verscheen al in 2013 voor de Xbox 360 en PlayStation 3 is de prijs van de game voor de nieuwe consoles nog niet erg gedaald. Tijdens de Xbox Summer Sale kan je nu de laatste editie van de GTA serie oppikken voor maar €41,99.
GTA V is een onmisbare game in de collectie voor iedere gamer, De online mogelijkheden met GTA V zijn bijna net zo eindeloos als de mogelijkheden in de singleplayer, zo niet meer. Met de komst van missies die door spelers zelf worden gemaakt zijn de meest vreemde, rare en vette races en missies te spelen die verzekeren van ontelbare uren aan speelplezier. Dus wacht niet langer, mocht je GTA V nog niet hebben is het nu de uitgelezen tijd om hem toch nog aan te schaffen.

94394

Just Cause 3

De volgende game in de lijst is Just Cause 3. De game is nog net een half jaar oud en is nu al enorm goedkoop. Just Cause 3 staat bekend om zijn gigantische explosies en ketting reacties. Rico, de hoofdperson in de game is een soort huurling die werkt voor een groep rebellen die een dictator proberen te verdrijven van een tropisch eiland.
Alles in Just Cause 3 draait om het zo veel mogelijk schade aanrichten, of het nu gaat om iedereen neermaaien in een gebied of een basis of stad veroveren door bepaalde elementen in die stad of basis te vernietigen. Just Cause 3 is een complete chaos en dat is nu precies de kracht van de game. Elke missie die je aanneemt komt op hetzelfde neer, stop de dictator door zoveel mogelijk en zo snel mogelijk op te blazen.
Just Cause 3 is nu, tijdens de Xbox Summer Sale maar 27,99 euro. Het is bijna zonde om het niet te kopen want Just Cause 3 staat gegarandeerd voor veel explosies, gekke (onmogelijke) trucs met vliegtuigen, helikopters en zelfs raketten!
94395

Fallout 4

Net (nog vrij) nieuwe paradepaardje van Bethesda, Fallout 4 is ook aanwezig tijdens de Xbox Summer Sale. Fallout 4 is net zoals de voorgaande delen een first en third person shooter met vrij veel RPG-elementen.
De spellen van Fallout spelen zich af in een postapocalyptische wereld die na nucleaire oorlogen is verwoest en is gereduceerd tot een dode en dorre wildernis.
Deze wildernis is bezaaid met gemuteerde wezens die door de nucleaire straling uit de kluiten gewassen zijn geworden. twee hoofden hebben gekregen of gewoon enorme moordmachines zijn geworden.
Fallout 4 is het nieuwste deel in deze serie en is de enige Fallout game die ook nog kort de wereld laat zien voordat de atoombommen afgingen. Na het verliezen van al zijn dierbaren stapt de hoofdrolspeler de post-apocalyptische wereld in. Zijn vrouw is vermoord en zijn zoontje is meegenomen door bandieten/bendeleden of een of ander soort tuig, hoe je het ook wilt noemen.
Fallout 4 is onmisbaar in de collectie van iedere gamer vanwege de uitgestrekte wereld waarin enorm veel mogelijkheden zijn. Zo kun je met de DLC's van de game bijvoorbeeld je eigen basis en/of huis bouwen, je eigen robot als metgezel creëren en zelfs de wezens van de wildernis vangen.
De Xbox versie heeft nog eens de mogelijkheid om mods te installeren waardoor de herspeelbaarheid van de game enorm groeit. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de wezens die je gevangen hebt te temmen en mee te nemen op je reis door de wildernis, nieuwe muziek toe te voegen, seizoenen toe te voegen of de game in het algemeen mooier maken.
Kortom er is genoeg te beleven in de wereld van Fallout 4 en met een prijskaartje van 34,99 is geld geen excuus meer om hem niet te kopen.
94396

Mirror’s Edge Catalyst

Een van de nieuwste games op de lijst is Mirror's Edge Catalyst. De game van EA en DICE is net iets meer dan een maand oud en nu al in de uitverkoop.
Mirror's Edge Catalyst bouwt voort op de eerste Mirror's Edge game en gaat daarmee nog net een stapje verder. het klimmen en klauteren staat weer centraal in deze game waarbij je als een soort veredelde postbode pakketjes van A naar B moet brengen. De werkelijkheid zit natuurlijk iets ingewikkelder in elkaar.
Mirror's Edge Catalyst speelt zich af in een fictieve stad genaamd Glass. Toepasselijk, want bijna overal waar je kijkt is glas een van de meest voorkomende dingen die je zal zien. Glass is in de greep van een soort politiestaat die alles controleert wat er in de stad gebeurt. Dat geldt ook voor alle communicatie, dus wanneer iemand informatie wilt overbrengen waar de overheid niet zo blij mee is kunnen de inwoners van Glass niet veel anders dan de 'Runners' inzetten.
Als speler ben jij een van die runners genaamd Faith. Faith is een jonge vrouw die haar ouders heeft verloren toen de politiestaat aan de macht kwam. Faith mag deze regering dus niet zo en wil daarom niets liever dan deze regering te dwarsbomen.
Waar de eerste Mirror's Edge vrij gesloten was met maar één route die genomen kon worden is in het tweede deel de wereld een stuk meer open gesteld. Spelers kunnen vrij rondrennen in de stad. Het meeste rennen zal je, net als in het eerste deel, voornamelijk op de daken van de stad doen. Op deze daken is de minste controle van de overheid en is daarom het beste geschikt voor de runners om hun weg te vinden.
Met een vrij zacht prijskaartje van 41,99 euro is Mirror's Edge Catalyst een waardige toevoeging aan je gamecollectie. Alleen voor de campagne, open wereld en talloze zijmissies is deze game het geld meer dan waard.
94397

The Witcher 3: The Wild Hunt

The Witcher 3 is een van de beste games van 2015 zo niet de beste. Niet alleen wij zijn razend enthousiast over deze game, ook de spelers en andere recensenten kunnen hun geluk niet op met deze game. The Witcher 3 heeft namelijk een metacritic score van 9.1!
The Witcher 3 is een van de beste RPG's van dit moment. De wereld van The Witcher is prachtig vormgegeven en deze wereld verandert continu door het dynamische weersysteem van de game. The Witcher 3 vertelt het verhaal van Geralt of Rivia, een Witcher (soort monsterjager) van beroep en hij beleeft, in de inmiddels acht jaar oude trilogie, zijn hoogtepunt in dit laatste deel.
In een door oorlog verscheurde wereld jaagt de monsterjager op een groep demonen die een spoor van vernieling achterlaat in de wereld. Deze trektocht der vernietiging wordt The Wild Hunt genoemd en Geralt is de enige die dit kan stoppen.
The Witcher 3 blinkt ook uit in zijn RPG-mogelijkheden. Net zoals bij games als Mass Effect en Fable hebben jouw keuzes invloed op het verhaal en de stemming van de personen om je heen. Meestal hebben je keuzes alleen gevolgen voor de persoon die het betreft. Een dronkaard, vastgebonden in een bos, wiens leven bedreigd wordt door bloeddorstige honden, om maar een voorbeeld te noemen.
Soms zijn de keuzes iets uitgebreider en bepalen jouw keuzes het lot van hele bevolkingsgroepen. Daarnaast staan de open wereld en de grote hoeveelheid aan content garant voor veel verloren uren aan gametijd. Niet dat dit een straf is want The Witcher 3 is een heerlijke game die tot nu toe zijn gelijke niet kent.
The Witcher 3 is tijdens de Xbox Summer Sale te krijgen voor 24,99 euro. Wanneer je ook direct alle DLC's erbij wilt kopen ben je 49,49 euro kwijt.
94398
Naast games voor de Xbox One mogen Xbox 360 titels natuurlijk in deze lijst niet ontbreken. We hebben een viertal Xbox 360 titels uit de lijst gepikt die volgens ons het beste zijn, spotgoedkoop zijn of gewoon onmisbaar.

BioShock Infinite

Ontwikkelaar Irrational Games heeft in BioShock Infinite de zee ingeruild voor de wolken. De vervallen onderwaterstad Rapture hebben we al twee games lang kunnen ontdekken, dus Columbia, de strad waar BioShock Infinite zich afspeelt is een welkome afwisseling.
Columbia is in de macht van de voormalige burgemeester genaamd Comstock die van de vliegende stad een soort vesting heeft gemaakt en iedere inwoner heeft hij weten te bekeren tot een geloof waardoor iedereen in de stad hun leider als een soort held ziet. Hoofdpersoon Booker Dewitt komt niet uit Columbia en is dus anders dan de rest. De enige reden waarom hij in de stad is, is om Elizabeth te redden. Iemand die hij niet kent, maar wanneer zij uit de stad is gehaald zullen de schulden van Booker door zijn schuldeisers worden kwijtgescholden.
Al snel blijkt dat dit een stuk makkelijk gezegd dan gedaan is en Booker wordt door Comstock een 'Valse Herder' genoemd. Booker zou de ondergang van Columbia betekenen. Zo'n beetje ieder levend wezen in de stad wil hem dood hebben.
Het verhaal staat in BioShock Infinite op de eerste plaats, maar ook heel Columbia is zorgvuldig samengesteld. Of het nu de poster is van een festival aan de muur of een van de vele audio logboeken die je tegenkomt,
De snelheid is in BioShock Infinite ook flink omhoog gegaan in vergelijking met de voorgaande BioShock games. Er zijn geen minigames meer om robots te hacken, puzzels zijn er niet en Elizabeth breekt de sloten die op deuren zitten. Hierdoor is er meer tijd om je ogen de kost te geven aan het prachtige Columbia.
Een stad die er op het eerste gezicht welvarend uitziet, maar waar op de achtergrond enorm veel armoede heerst. Je komt langs enorme villa's waar een festival aan de gang is, maar je ziet ook de duistere kant van de stad als je neerdaalt in een arbeiderswijk.
In die grauwe steegjes doet men zijn best om te overleven. Het is een groot contrast dat ervoor zorgt dat Columbia echt tot leven komt. Aan het einde van je avontuur heb je het gevoel dat je de vele gezichten van de stad gezien hebt en dat de schone schijn die de rijke elite probeert op te houden een zware tol eist.
Het verhaal van BioShock Infinite is indrukwekkend en goed uitgedacht, maar ook de gameplay blijft zeker niet achter. Genoeg reden dus om nu, tijdens de Xbox Summer Sale, BioShock Infinite dan toch eindelijk aan te schaffen. BioShock Infinite is nu verkrijgbaar voor 9.89 euro.
94399

LEGO Star Wars: The Complete Saga

De volgende Xbox 360 titel is een compleet andere game, namelijk LEGO Star Wars: The Complete Saga. Deze game bevat de eerste zes episodes van de sci-fi gigant. Net zoals bij alle andere LEGO games staan de humor en de kleine aanpassingen aan het verhaal centraal. LEGO Star Wars volgt de eerste zes films waarbij je logischerwijs begint bij Episode I. Daarna reis je door na de andere vijf films waardoor je langs alle iconische plekken in de Star Wars franchise komt.
Waar alle LEGO Games en dus ook LEGO Star Wars bekend om staan zijn de puzzels die opgelost moeten worden. Door het bouwen van apparaten met de LEGO blokjes die je kan vinden kunnen deze puzzels vaak vrij makkelijk opgelost worden, maar sommige bieden ook voor volwassenen nog een kleine uitdaging. De game is vooral leuk doordat de speelgoedpoppetjes ook echt aanvoelen als speelgoed en de bewegingen de stijl van de game passen hier precies bij.
Natuurlijk is deze game voor iedere LEGO liefhebber leuk om te spelen maar voor een Star Wars fan is hij simpelweg onmisbaar. De subtiele, en soms niet zo subtiele, hints naar de films en de fouten hierin zijn puur genieten. Daarnaast is de game ook nog leuk om te spelen en biedt het spel zo nu en dan, ondanks dat het gemaakt is voor kinderen vanaf 10 jaar, een leuke uitdaging voor iedereen.
LEGO Star Wars: The Complete Saga is tijdens de Xbox Summer Sale te verkrijgen voor maar 7,49!
94400

Skyrim

Skyrim, de andere grote RPG in deze lijst. Net zoals The Witcher 3 is Skyrim onmisbaar. De winterse wereld van Skyrim houdt sinds de lancering van de game veel spelers in zijn ban. Nog steeds zijn er enorm veel gamers die de game bewandelen en ook komen er nog steeds mods uit voor de PC-versie van de game.
Skyrim is de noordelijke provincie van Tamriel. In Skyrim begin je op weg naar jouw eigen executie, maar wanneer een draak de plek aanvalt waar jij je bevindt kan je ontsnappen en beginnen aan je avontuur.
Al snel kom je er achter dat de draak die je zag niet de enige zal zijn die je tegenkomt. Jij bent namelijk een Dragonborn, iemand die de taal van de draken kan beheersen en daarmee ook tegelijkertijd de draken kan bestrijden. Skyrim biedt zoals een echte Elder Scrolls game beaamd weer honderden grote en kleine queesten, variërend van het stelen van een flesje wijn voor een dronkenlap tot het structureel uitroeien van hele groepen mensen wegens verregaande complottheorieën.
De manier waarop Skyrim gespeeld wordt is volledig aan de speler zelf. Vanzelfsprekend zijn er wapens en magie maar je kan deze nu ook voor het eerst combineren.
Het is nu mogelijk om in elke hand een ander wapen vast te houden, of dat nu een spreuk, zwaard of schild is. Wil je met twee bijlen rondrennen? Dat kan.
Liever in elke hand een spreuk? Ook goed. Combineren is ook mogelijk en een vuurbal af te schieten met de linkerhand terwijl je met de rechter jouw zwaard op iemands borstkas slaat.
De gigantische wereld wemeld van de mensen, gebeurtenissen en sfeer. De hoeveelheid content is gigantisch en belooft vele uren speelplezier, zonder ook maar een moment te vervelen. Als klap op de vuurpijl zijn de drakengevechten stuk voor stuk buitengewoon epische ervaringen.
Skyrim is een onmisbare game voor iedere Xbox 360 bezitter en maar nu al helemaal niet blijven liggen, Skyrim is nu namelijk nog maar 14,99 euro.
94401

Red Dead Redemption

De laatste tijd kan je weer niet om Red Dead Redemption heen. Zeker nu bekend is geworden dat Red Dead Redemption vanaf vandaag backwards compatible is voor de Xbox One is het nu de uitgelezen kans om deze Xbox 360 klassieker aan te schaffen.
Red Dead Redemption speelt zich af in het Wilde Westen en volgt een soort anti-held genaamd John Marston. Hij gaat achter zijn oude bende aan om met ze af te rekenen. Niet vrijwillig natuurlijk, want The Bureau, de voorloper van de FBI, zet hem onder druk om dit te doen.
De uiteindelijke missie om je oude bende op te rollen is niet zo makkelijk als de introductie doet vermoeden. Je zult dus eerst wat ervaring op moeten doen als zijnde cowboy en onderaan de ladder beginnen.
Zo zul je op een ranch werken om gewassen te beschermen en vee te drijven, maar ook als hulpsheriff en als zogenaamde ‘bounty hunter’ ga je aan de slag. Onderweg kom je een groot aantal personen tegen dat je een handje helpt. Deze lopen uiteen van een aardige familie, een gast die met lijken omgaat en een heuse charlatan met zogenaamde wondermiddeltjes.
De klassieker van Rockstar heeft destijds iedereen verbaast met de mooie open wereld waarin je kan rondlopen of te paard kan ontdekken. Vandaag de dag is deze wereld nog steeds een aangenaam uitzicht en ook het verhaal en de gameplay laten bijna geen steek vallen.
Red Dead Redemption werd bij de bekendmaking van Xbox One Backwards compatibility niet voor niets uitgekozen als meest gewilde game voor de Xbox One. Wie slim is koopt de game nu tijdens de Xbox Summer Sale. Hiervoor betaal je dan maar 7,49 euro en daarmee kan je de game dus op zowel de Xbox 360 als de Xbox One gaan spelen.

Populair Nieuws