Top 10 World of Warcraft Classic Tips

  World of Warcraft is al jarenlang een begrip in de game-industrie, al sinds 2005 is de MMO immens populair. Vanaf 27 augustus kunnen spelers een stap in het verleden zetten dankzij de introductie van Vanilla servers, inclusief alle oude systemen. Om je begin zo soepel mogelijk te maken, heeft Endboss Reviews tien handige World of Warcraft Classic tips voor je!

  Waar de huidige versie van World of Warcraft, met uitbreiding Battle for Azeroth, op veel gebieden je handje vasthoudt, daar zul je met World of Warcraft Classic weer echt zelf alles moeten gaan doen. Voor quests is er geen richtingaanwijzer, vliegende mounts zijn er niet meer en vijanden zullen een stuk harder slaan dan je gewend bent. Gelukkig heeft Endboss Reviews voor jullie een aantal handige World of Warcraft Classic tips op een rijtje gezet, wat je zeker nodig gaat hebben als je de overstap naar de oude versie maakt.

  World of Warcraft Classic gaat terug naar 2005

  De Classic servers nemen spelers mee naar patch 1.12 van World of Warcraft, toen er nog geen uitbreidingen op de markt waren. De vraag om de game te herleven als in de begintijden was groot en ontwikkelaar Blizzard heeft spelers nu eindelijk die mogelijkheid gegeven. Om met Classic aan de slag te gaan heb je alleen een actief abonnement nodig en een kleine installatie. Want ja, ook de graphics zijn weer zoals we die kennen uit 2005.

  World of Warcraft: Wrath of the Lich King

  Verkijgbaar vanaf 13 november 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.