Top 10 vetste E3 game advertenties 2016

  Ieder jaar tijdens de E3 proberen uitgevers de beste persconferentie neer te zetten. Maar ook op gebied van reclame proberen ze elkaar te overtreffen! Ook dit jaar zijn de meest fantastische en vernieuwende game advertenties te zien op de E3. De top 10 vetste E3 game advertenties 2016 hebben we voor je verzameld in deze special!

  Tijdens de E3 van 2015 zagen we al de grootste en meest prachtige game advertenties voorbij komen. Ook dit jaar wordt er door de verschillende game uitgevers aardig uitgepakt. Het ene doek nog groter en grootser dan het andere. We vervelen ons dan ook nooit als we door de gangen van de E3 lopen!

  Top 10 vetste E3 game advertenties 2016

  De E3 gaat uiteraard om alle games die middels trailers en gameplay beelden getoond worden, of waar we zelf voor de eerste keer de hand op kunnen leggen. Maar ook de voorpret en de extra hartkloppingen die je krijgt bij het zien van een vette game advertentie als je de stad of de beurs doorloopt, zijn fantastisch. Wij legden vandaag al deze plaatjes vast om met jullie te delen in deze Top 10 vetste E3 game advertenties 2016

  Leuke top 10? Bekijk dan ook zeker onze top 10 tofste E3 booths 2016 special!

  10. Injustice 2

  De game advertenties van Injustice 2 hangen boven de belangrijkste weg die onder het beursgebouw doorgaat. En op het moment dat je de ingang van de South Hall inloopt, breekt het angstzweet je toch wel een beetje uit als Batman met gebalde vuist en verwoestende blik voor je hangt. Op zich visueel niet héél spectaculaire advertentie, maar vanwege de slimme locaties en omdat we bang waren dat Batman ons daadwerkelijk aan zou vallen als we hem niet in deze top 10 vetste E3 game advertenties 2016 zouden zetten, geven we hem een tiende plaats!

  Top 10 vetste E3 game advertenties 2016 Injustice 2

  9. LEGO Star Wars: The Force Awakens

  De verbinding van de South - en West Hall van de beurs gebeurt via een route waar iedereen continue doorheen moet lopen, en juist daar hangt het vol met LEGO Star Wars advertenties, je kunt er onmogelijk omheen! En ook daar waar die van Injustice 2 hangt, is deze vette LEGO Star Wars The Force Awakens advertentie te zien. Vele auto's en mensen passeren dit punt en het is net of Kylo Ren aangeeft, 'Let's Go!', we gaan met z'n allen knallen.

  Lego Star Wars Top 10 vetste E3 game advertenties 2016

  8. Tekken 7

  Een keer geen game advertentie in de vorm van een doek, maar dit keer een behoorlijk groot standbeeld. Het staat direct bij de ingang van de South Hall in je face! We durfden het aan om heel even dicht genoeg bij te komen om het op foto vast te leggen voor je en liepen vervolgens met een gigantische boog om het imposante beeld heen. Nice Tekken!

  7. Mafia III

  De Mafia III advertentie hangt wel heel imposant buiten als één van de weinige ads bij de West Hall. Het valt heel goed op, omdat het nagenoeg de enige is die er hangt waardoor je alleen nog maar denkt 'wauw Mafia III'. Uiteindelijk is dat de essentie van reclame. Dus een zevende plaats in deze top 10 vetste E3 game advertenties 2016, voor de game die op 7 oktober verschijnt, is niet meer dan terecht!

  Mafia III Top 10 vetste E3 game advertenties 2016

  6. Raid World War II

  Op het moment dat je de West Hall in stapt, zie je Raid World War II. Het grote doek van de game is al ontzettend indrukwekkend en geeft je dat oude oorlogsgevoel direct bij binnenkomst. Maar de bestickerde traptreden met de game naam en subtitel maken het geheel af. Zeker als je nagaat dat ze ook nog eens prachtige booth hebben die een plekje in onze top 10 tofste E3 booths 2016 bemachtigde. En die Jeroen, tja.. die lacht wel, maar snapt er geen Raid van... :)

  Raid World War II Top 10 vetste E3 game advertenties 2016

  Raid World War II Top 10 vetste E3 game advertenties 2016 2

  5. Final Fantasy XIV

  Bij de ingang van de West Hall kun je op Chocobo zitten voor een speciale foto. Tof! Maar het lachen om volwassen mannen die voor schut zitten op de gele vogel, en ze op de foto zetten voor deze top 10 vetste E3 game advertenties 2016 is nog veel leuker!

  Final Fantasy XIV Top 10 vetste E3 game advertenties 2016

  4. Call of Duty: Infinite Warfare

  Het is geen verrassing meer, want ieder jaar weer is deze imposante plek, buiten de South Hall, gereserveerd voor Call of Duty. De trailer van Call of Duty Infinite Warfare mocht dan niet zo indrukwekkend zijn, de game advertentie is dat zeer zeker wel. Jaar in jaar uit weet de franchise indruk te maken met haar advertentie. Het siert de buitenkant van de Hall en we verwachten het volgend jaar gewoon weer te zien, zonder Call of Duty advertentie op de South Hall, geen E3!

  Cod Infinite Warfare Top 10 coolste E3 game advertenties 2016

  3. Dragon Ball Xenoverse 2

  Deze Dragon Ball Xenoverse 2 posters hangen net als de LEGO Star Wars advertentie in de gang die de South - en West Hall van de beurs met elkaar verbindt. Al het E3 publiek loopt hier continu doorheen. Aan de zijkant van weerzijden hangen posters van gigantisch formaat. Opeens voel je jezelf wel heel klein en kwetsbaar. DRAGON BALL YEAAH!

  Dragon Ball Xenoverse 2 Top 10 vetste E3 game advertenties 2016

  Dragon Ball Xenoverse 2 Top 10 vetste E3 game advertenties 2016 2

  2. Watch Dogs 2

  Net als vorig jaar eist Ubisoft weer de enorme ruimte buiten tussen de South en West Hall van de E3 op. Afgelopen jaar hing er een gigantisch doek van Assassin's Creed. Dit jaar doet Ubisoft het kunstje met Watch Dogs 2, en deze maakt behoorlijk indruk. Het is onmogelijk om deze game advertentie te missen. En nu maar hopen dat de hackers niet toeslaan tijdens de E3.

  Watch Dogs 2 Top 10 vetste E3 game advertenties 2016

  1. It's time for a game of... Gwent!

  Eens in de zoveel jaar worden de drie klassieke torens in DTLA (Downtown Los Angeles) tijdens de E3 gesierd door een game. En eigenlijk pakt dat altijd mooi uit. Dit jaar pakt CD Projekt Red de positie voor Gwent en neemt het naar een volgend level door een artistieke stijl: de ad is volledig geschilderd! En ondanks dat de advertentie nog niet eens af is tijdens de E3, is het by far - net als Dark Souls vorig jaar - de mooiste en verdiende nummer 1 in deze top 10 vetste E3 game advertenties 2016!

  Voor alle E3 informatie kan je terecht op ons E3 2016 overzicht.

  Call of Duty: Infinite Warfare

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.