Top 10 Uncharted Merchandise - Deze schatten moet je in huis halen!

  Aan alle goede dingen komt helaas een eind. Dit geldt ook voor de befaamde Uncharted-reeks, waarvan het vierde deel op 10 mei uit zal komen en tevens het laatste deel zal zijn. Er zijn genoeg manieren om aandenken te krijgen van je favoriete reeks. Je vindt de tofste manieren terug in onze top 10 Uncharted merchandise!

  We moeten na Uncharted 4: A Thief's End helaas afscheid nemen van Naughty Dogs eigen avonturier Nathan Drake. De legendarische grafrover zal in deze game namelijk voor de laatste keer op schatten gaan jagen. Voor fans zijn er ook in de echte wereld genoeg schatten te vinden! We zetten de beste items in deze top 10 Uncharted merchandise voor je op een rijtje.

  10. Sleutelhangers

  Nathan Drake is natuurlijk altijd op zoek naar grote schatten, maar ook de kleinere artefacten dragen hun steentje bij. Of het nou om kleine standbeeldjes of oude munten gaat, alles gaat mee in zijn handige rugzak. Je kunt nu zelf ook een oude munt bij je dragen in de vorm van een sleutelhanger. Deze toffe sleutelhanger vind je voor slechts €6,99 bij Nedgame.

  Top 10 Uncharted Merchandise

  9. Portemonnees

  Al die antieke munten moet je natuurlijk op een goede plek kunnen bewaren. En waar kun je ze nou beter in opbergen dan in een officiële Uncharted 4-portemonnee? De stijlvolle portemonnee draagt de Latijnse tekst 'Pro Deus Quod Licentia', wat zich losjes vertaalt naar 'Vrijheid voor God'. Verkrijgbaar voor €16,99 bij Nedgame!

  8. Nathan Drake Pop! Figurine

  De Pop! figuren van Funko zijn altijd een leuke manier om aan je vrienden te laten zien wat je favoriete iconen uit de popcultuur zijn. Ook schattenjager Nathan Drake is vereeuwigd als Pop! Het figuurtje is nog niet uit, maar je kunt Nathan en zijn grijphaak alvast vooruitbestellen bij Zavvi voor maar €14,45.

  7. Uncharted 4 Cap

  Als je jouw loyaliteit aan de avonturenreeks van Naughty Dog nou echt wilt uitdragen, kun je uiteraard altijd een klassieke snapback pet in huis halen! Ook op deze pet staat een interessante Latijnse tekst, namelijk 'Hodie Mecum Eris in Paradiso'. Letterlijk vertaald is dit 'Gij zult vandaag met mij in het paradijs zijn'. Voor slechts €19,99 bij Game Mania.

  6. Uncharted 4 Shirt

  Als je niet van caps houdt of ze je gewoon niet goed staan, kun je natuurlijk ook met een tof shirt laten zien dat jij de grootste Uncharted 4-fan ooit bent. Dit coole shirt, verkrijgbaar voor €19,98 bij Game Mania, draagt dezelfde tekst als de eerdergenoemde portemonnee. Echte fans gaan natuurlijk voor de portemonnee/pet/shirt-combinatie!

  5. Uncharted 4 Beker

  Klinkt een kopje thee drinken op de bank als een saaie activiteit? Met deze gave Uncharted 4-beker is niets minder waar! Voor slechts €12,99 kun je namelijk deze toffe beker in huis halen vanuit de Playstation Gear Store. Je drinkt je kopje thee voortaan altijd in stijl, en ook voor koffiedrinkers is deze beker natuurlijk ideaal.

  4. The Art of Uncharted Trilogy Limited Edition

  Dit boek met artwork van de Uncharted-trilogie is wel heel speciaal! Het ziet er precies uit als de iconische notitieboekjes van onze favoriete schattenjager en is een waar collector's item met een wereldwijde oplage van 2000 stuks. Je kunt dit gave boek uit de Amerikaanse Playstation Gear Store kopen voor een omgerekend bedrag van ongeveer €26,50.

  3. Uncharted 4 A Thief's End Game Guide

  Zelfs de beste schattenjagers hebben soms een gids nodig! Met de officiële game guide van Uncharted 4 A Thief's End haal je straks alles uit de epische conclusie van deze reeks en zul je alle verbogen artefacten kunnen vinden. Nu al vooruit te bestellen bij Zavvi voor €32,75!

  2. Nathan Drake Action Figure

  Is een Pop! figuur van Nathan Drake naar jouw smaak iets te simpel en wil je de held van Uncharted in talloze stoere poses kunnen neerzetten? Dan is deze Nathan Drake action figure voor jou een must-have! Voor de bescheiden prijs van €169,99 haal je Nathan Drake in zijn Uncharted 3-tenue weg bij Nedgame.

  1. Uncharted 4 Limited Edition PS4

  Zit je als echte Uncharted-fan ook al zo lang op Uncharted 4 A Thief's End te wachten en ben je nog niet overgegaan op current-gen? Dan is het misschien een goed idee om deze Limited Edition Uncharted 4 PS4 inclusief de game te halen! Deze PS4 met gave afbeelding van Nathan Drake is voor €409,- te koop bij Game Mania en onze onbetwiste nummer 1 in de top 10 Uncharted merchandise.

  Uncharted 4: A Thief's End

  Verkijgbaar vanaf 10 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.