Top 10 toffe Star Wars producten - merchandise in alle vormen

Article
donderdag, 17 december 2015 om 13:33
xgn google image
Star Wars The Force Awakens is gisteren officieel in Nederland in première gegaan! Dit is een van de grootste releases tot nu toe en de film sleept al meerdere records binnen. Om nog verder in het Star Wars universum te duiken hebben we hier de top 10 Star Wars producten opgesteld!

10. Star Wars Frankfurter worstjes

Star Wars is tegenwoordig bijna overal te vinden, maar heeft ook een grote aanwezigheid gecreëerd in de supermarkten. Naast het bedrukken van ongeveer elke verpakking met het Star Wars logo kun je nu ook speciale Star Wars producten eten. Een daarvan zijn de Star Wars Frankfurter worstjes.
De worstjes stellen verder niet veel voor, maar horen toch thuis in het universum van Star Wars merch. Je krijgt in een verpakking 4 Frankfurters waar ook nog eens ketchup in verborgen zit. Of het erg lekker is… tja. Deze promotiestunt werd echter alleen uitgevoerd in supermarkten in Hongarije.

9. Star Wars make-up

Heb je zin in een andere look? Je kunt nu je dark side of je light side gaan ontdekken met de nieuwe Star Wars make-up lijn van Covergirl. De make-up gigant brengt de lijn uit met de komst van The Force Awakens en het bestaat uit zes verschillende looks die gebaseerd zijn op elementen uit de franchise.
De lijn bestaat uit verschillende producten, van mascara en nagellak tot lipstick etc. Kies voor je eigen favoriete look en kom zelf in het universum van Star Wars terecht. De producten dragen daarbij ook leuke namen zoals: “May The Force be With You” en “You’re My Only Hope.”

8. Darth Vader Toaster

Je kunt nu met de enige echte Darth Vader aan de ontbijttafel zitten. Oké, niet helemaal, maar je kunt zijn aanwezigheid nu wel voelen bij het ontbijt.
Je kunt nu Star Wars toast maken met je eigen Star Wars broodrooster. Je boterham kwam nog nooit zo gaaf uit de broodrooster! De broodrooster zelf is al leuk genoeg om naar te kijken, het is namelijk een replica van het hoofd van Darth Vader. Je boterham wordt in de toaster omgetoverd tot intergalactische toast met het Star Wars logo erop gedrukt.
Je betaalt voor zo’n vette toaster vijftig dollar.

7. R2-D2 measuring cups

Het leuke van deze measuring cups is dat je ermee kunt spelen alsof je een Jawa bent. Je hebt namelijk een droid gevonden en om het te kunnen gebruiken moet je het eerst uit elkaar halen. Zo werkt het ook precies met deze set.
Deze set bestaat uit vier cups en vier lepels waarmee je nu makkelijk afmetingen kunt doen tijdens het koken of tijdens het bakken. Je hoeft nu niet meer moeilijk te doen met weegschalen en grote maatbekers. R2-D2 helpt je nu met het bakken van de perfecte taart!
En zodra je weer klaar bent met kokkerellen zet je de robot weer makkelijk in elkaar en heb je alle onderdelen veilig op één plek. Je betaalt voor zo’n measuring cups set 19,99 dollar.

6. Star Wars badkamer accessoires

Je toilet of gootsteen ontstoppen is niet het leukste klusje in de wereld, maar het wordt met dit product toch zeker een stuk spannender. Zodra je je badkamer binnenloopt bevind je je nu in een galaxy far, far away.
De ontstopper bestaat uit een steel die vergelijkbaar is met de lightsaber uit de Star Wars films. Ook kun je je toiletbril vervangen met deze toffe nieuwe bril, gebaseerd op de Millennium Falcon van Han Solo. Niet alleen leuke producten, maar ook handig. Zo hoef je geen lampje meer aan te doen bij de nachtelijke badkamerbezoekjes.

5. Stormtrooper nachtlampje

Ben je weleens bang in het donker? Nou, daar hoef je je nu geen zorgen meer over te maken, want dit nachtlampje in de vorm van een Star Wars Stormtrooper houdt de Dark Side veilig op afstand.
Het nachtlampje spring aan wanneer deze wordt opgetild en verandert vervolgens in een zaklamp. Zodra je de lamp weer terugzet wordt het weer een rustgevend nachtlampje. Zeker een must have in de kamer van een echte Star Wars fan! Je betaalt voor zo'n lamp 30,95 euro.

4. Lightsaber paraplu

Fans van Star Wars opgelet, want je kunt nu de regen trotseren met deze toffe Lightsaber paraplu! De stang heeft hier de vorm van een Lightsaber, waardoor je het gevoel krijgt dat je een echt lichtzwaard in je hand hebt.
De paraplu zelf is zwart en de stang bevat lichtblauwe LED lampjes, zodat hij dus echt oplicht. Helaas voor de echte fans kun je er niet mee door dingen snijden of deuren mee openen. De paraplu kun je in Nederland kopen voor 21,95 euro. Je kunt hem ook op Amerikaanse sites vinden, hoewel de prijzen hier snel oplopen tot zeventig dollar.

3. Star Wars rollator – Imperial Walker

Aangezien de originele Star War trilogie meer dan drie decennia geleden uitkwam in de bioscoop is het logisch dat de originele fans ook een stukje ouder zijn geworden. Voor deze mensen is de Imperial Walker rollator uitgevonden.
Er komt genoeg Star Wars merch uit, maar dit is meestal niet gericht op het oudere publiek. Deze Imperial Walker geeft de oudere fans de kans om hun liefde voor de franchise elke dag van de week te uiten.
De rollator is zoals te zien gebaseerd op een AT-AT, hoewel het hoofd en een lichaam ontbreken. De Imperial Walker is gecreëerd door Keith Greenstein, hoewel een prijs tot dusver onbekend is.

2. Star Wars koelkast - Han Solo

Er gaat niets boven een drankje uit een koelkast halen die de vorm heeft van R2-D2, Darth Vader of zelfs Han Solo! Met deze toffe toevoeging maak je je keuken of kamer een stuk leuker.
De Han Solo koelkast die hierboven te zien is werd gratis toegevoegd aan de Star Wars Battlefront game Deluxe Edition. Los betaal je voor zo’n koelkastje ongeveer 130 dollar. De koelkast is gebaseerd op de iconische scene waar Han Solo vastzit in carboniet in The Empire Strikes Back en Return of the Jedi.

1. Star Wars bedtent

Wat is er nou toffer dan te slapen in een bed dat de vorm heeft van een AT-AT. Je kunt je eigen bed nu pimpen met deze bedtent van Star Wars. Breng de films tot leven in je eigen slaapkamer!
De echte Star Wars fans kunnen nu genieten onder deze bedtent en dromen van de verdediging van The Empire. De bedtent is echter wel alleen geschikt voor eenpersoonsbedden. Je betaalt voor zo’n AT-AT bed nu 96,95 euro bij bol.com.

Populair Nieuws

Laatste Reacties