Top 10 Pokémon na Pokémon Go update

Article
vrijdag, 17 februari 2017 om 12:14
xgn google image
Vandaag is de nieuwe Pokémon GO update uit, maar liefst 80 nieuwe Pokémon worden aan de game toegevoegd. Welke tien Pokémon kun je het beste vangen met de nieuwe update? Hier volgt een top 10.

10. Heracross

Voor de kenners van de televisieserie is Heracross één van de bekendste Pokémon van de Jotho-regio. Hoofdrolspeler Ash vangt de eenhoornige Pokémon nadat deze wordt aangevallen door een groep Pinsirs. Daarna is Heracross nog in veel afleveringen te zien.
De naam Heracross dankt het zachtaardige beest aan de samentrekking van de woorden 'Heracles' en 'ceros (hoorn). Deze blauwe Pokémon is gek op sap uit bomen en misschien is dat wel wat hem zo krachtig maakt. Laat zijn uiterlijk je niet verraden want in een klein ogenblik steekt Heracross zijn hoorns onder een vijand en smijt deze meters weg. Een ideale Pokémon voor in jouw team dus.
Feitje: Heracross kan voorwerpen optillen die 100 keer zijn gewicht zijn, geen tegenstander lijkt te zwaar.
106225

9. Umbreon

Eevee kan evolueren in vele vormen, één van de sterkste evoluties is Umbreon. Een Darktype die gek is op de duisternis van de nacht en het grimmige licht van de maan. Vergis je niet in deze combinatie van een zwarte kat, konijn en vos, Umbreon kan behoorlijk sterk uit de hoek komen met 'donkere' aanvallen.
Umbreon waant zich geruisloos door de donkere nachten, jagend op een maaltijd. Hij wacht rustig tot de vijand naar hem toekomt, maar zodra zijn prooi in bereik is slaat hij toe. Of het nu de aanval Last Resort is of een gewone tackle, als tegenstander heb je weinig kans tegen deze duistere strijder.
Feitje: De ringen op Umbreons lichaam gloeien op wanneer hij een aanval inzet.
106227

8. Kingdra

Deze koning van de zee is met zijn bijna twee meter lengte een uit de kluiten gewassen zeepaard. Om zich af te zonderen van de 'normale' Pokémon in de oceaan zondert Kingdra zich af door naar de bodem van de oceaan te duiken. Dat gaat niet zonder gevolgen, Kingdra's kracht is namelijk zo enorm dat de duik grote draaikolken in de oceaan veroorzaakt. De kleine Goldeens van deze wereld zijn daar niet tegen opgewassen en worden naar beneden gesleurd.
Kingdra is eigenlijk een must-catch in de nieuwe Pokémon Go update. Deze draak/water combinatie kent een breed scala aan aanvallen. Van de krachtige Hydro Pump tot Dragon Pulse, veel is mogelijk. Waarschijnlijk zul je eerst heel veel Horseas moeten vangen om Kingdra te krijgen maar dat is het zeker waard.
Feitje: Een gaap van een Kingdra kan krachtige stromingen in zee veroorzaken waar kleine schepen tot zinken mee worden gebracht.
106228

7. Espeon

Twee plekken hoger dan tegenhanger Umbreon staat Espeon. In tegenstelling tot Umbreon haat deze Pokémon het maanlicht en zoekt die liever de zon op. Deze psychic/fairy Pokémon kan met zijn intrinsieke kop de krachtigste psychische aanvallen op tegenstanders loslaten.
Doordat Espeon gebruikt maakt van haar mooie en zeer gevoelige vacht kan zij het aankomende weertype voorspellen. Espeons heeft grote oren, paarse ogen en een rood kristal in het voorhoofd. Mensenschuw komt niet in het woordenboek, al zouden ze die hebben, van Espeon voor. Je vindt deze katachtige Pokémon voornamelijk in stedelijke gebieden en maar weinig in de wildernis.
Feitje: Espeon heeft haar voorspellende capaciteiten ontwikkeld doordat het beest extreem loyaal is naar een trainer.
106250

6. Scizor

Net buiten de top 5 valt Scizor, de bug/steel Pokémon. Zoals de naam voor een deel verklapt is Scizor de evolutie van Scyther uit de eerste generatie Pokémon. Het grootste verschil tussen de twee is de kleur, want waar Scyther groen is heeft Scizor een felle rode huid.
Aggressief zijn ze allebei, er hoeft maar iets te gebeuren en Scizor zal zich met zijn schaarklauwen op de vijand storten. Maar dat is niet de reden om hem in je Pokémon Go team te willen. De grootste reden is dat er maar weinig goede Pokémon van dit type zijn, Scizor kan namelijk steel, bug en dark aanvallen uitvoeren. Een heerlijke variatie die altijd van pas komen tijdens een Gym-gevecht.
Feitje: Als het gevecht hem te heet wordt, koelt Scizor zichzelf af door met zeer snel met zijn vleugels te wapperen.
106251

5. Ampharos

Dit is een must-have voor iedere Pokémonliefhebber. Deze electrische Pokémon is één van de sterkere non-legendary uit de Johtoregio. Met zijn gele huid en witte buik is het een schatje om te zien. Maar als hij zijn electrische donderschokken op een vijand afvuurt is het geen schatje meer, dan kun je het beste uit de buurt blijven. Dus als je Pikachu en zijn stemmetje zat bent is dit een heel goed alternatief.
Feitje: Er straalt zo veel licht van Ampharos af dat hij zelfs zichtbaar is vanuit de ruimte. Vroeger gebruikten mensen het licht van de Pokémon om signalen over lange afstand te verzenden.
106256

4.Typhlosion

De laatste evolutie van Cyndaquil en één van de beste firetype Pokémon van de Johtoregio, Typhlosion. Als je nog op zoek bent naar een vuurtype en je hebt genoeg van Arcanines en Ponyta's van deze wereld, vang dan zoveel mogelijk Cyndaquils en evolueer ze naar dit beest. Je zult er geen spijt van krijgen.
Voor de verzamelaars die van alle Pokémon een mannetje en vrouwtje willen hebben, kunnen hun borst nat maken. In de originele Pokémonspellen is maarliefst 7 van de 8 een mannetje. Er zijn dus heel wat Cyndaquills nodig om beide vormen te hebben.
Feitje: Het vuur dat Typhlosion uitspuwt is zo heet dat zelfs het dikste metaal tot as wordt verbrand.
106259 1

3. Crobat

Misschien niet de naam die je op deze positie zou verwachten maar hij staat toch op nummer drie: Crobat. Klik nu niet gelijk weg omdat je het er niet mee eens bent maar lees even de redenatie. Crobat staat zo hoog vanwege zijn bizarre snelheid dat zeer goed van pas komt in Gymgevechten.
Dus ja, Crobat wordt, mits zijn snelheid ook zo hoog is in Pokémon Go, een absoluut beest voor het overnemen van een Gym. Enige zwakte van Crobat is zijn lage verdediging, maar als je goed kan dodgen en snel kunt aanvallen is Crobat een onmisbare factor in je team.
Feitje: Crobat heeft vier vleugels maar gebruikt er meestal maar twee. Dit doet hij zodat hij kan wisselen van vleugels wanneer hij moe wordt. Op die manier behoudt hij zijn snelheid.
106260 3

2. Tyranitar

Bij deze Pokémon is alleen de naam noemen genoeg. Tyranitar. Wat een beest, wat een aanvallen, wat een aggressiviteit! Wat een goed gevoel moet het geven als je jouw Tyranitar op de net verslagen Gym ziet verschijnen. De Pokémon heeft een kop die uitstraalt dat hij nergens bang voor is, voor niemand niet.
Met zijn reusachtige verschijning boezemt hij angst in bij vrijwel iedere tegenstander. En dan heeft hij nog niet eens aangevallen! Met zijn combinatie van Rock en Dark aanvallen is hij effectief tegen heel veel soorten Pokémon. Dus als de Pokémon Go update uit is, ren naar buiten en vang zo veel Larvitars (eerste evolutie) als je maar vinden kunt. Het is het waard.
Feitje: Tyranitar is zo krachtig dat hij een berg kapot kan maken om zijn nest te bouwen. Buiten het paarseizoen om struint hij door de bergen op zoek naar andere Pokémon om te bevechten.
106261

1. Totodile

Wait, what. Totodile op nummer één? Hoe kan Tyranitator op twee staan en die lieve schattige maar toch sterke blauwe krokodil op één? Dat kan niet! Dat kan dus wel, om de doodeenvoudige redenen dat Totodile gewoon heel tof is en jij je als Pokémontrainer gelukkiger voelt wanneer jij dit blauwe beestje in je bezit hebt.
Maar er is nog wat. Totodile blijft geen Totodile. Als jij met de nieuwe Pokémon Go update genoeg van deze kleine krokodilletjes vangt kun je hem uiteindelijk evolueren naar Feraligatr, een zeer krachtig watertype. De hoogste positie is dus een combinatie van factoren, fun en potentie. Totodile heeft het allebei. Niet genoeg overtuigd? Check dan de compilatie van Totodile hierboven!
Ben jij het eens met deze top 10? Of juist helemaal niet? Laat het weten in de reacties!

Populair Nieuws