Welke nieuwe Pokémon wil jij vangen in de Pokémon Go update?

Article
donderdag, 16 februari 2017 om 18:06
xgn google image
Deze week komt de nieuwe Pokémon Go update naar de smartphones. In deze update worden 80 nieuwe Pokémon toegevoegd uit de Johto-regio. Wij willen van jullie weten welke Pokémon jullie het liefste willen vangen!
De nieuwe Pokémon zijn op dezelfde manier te vinden als de eerdere generatie, dus hoe krachtiger de Pokémon, hoe kleiner de kans is dat je hem tegenkomt. Naast de toevoeging van de tweede generatie worden er nog meer functies toegevoegd aan het spel. Zo kun je bessen gebruiken in gevechten om Pokémon te vertragen of om je hoeveelheid gewonnen Candy te verhogen.

Pokémon Go update

Met de Pokémon Go update wordt het mogelijk voor de speler om dus alle Pokémon tot de tweede generatie te vangen. Ook kun je vanaf deze week bepaalde Pokémon laten evolueren. Bijvoorbeeld Golbat naar Crobat en Slowpoke naar Slowking. Maar ook Eevee naar Espeon of Umbreon en Chansey naar Blissey. De mogelijkheden worden dus uitgebreid.
Heb jij een voorliefde voor de blauwe krokodil Totodile of vind je de katachtige Espeon helemaal geweldig, laat het ons dan weten!