Nintendo Switch Nieuws - Top 10 Switch tweets

  Vandaag is de Nintendo Switch release. Op Twitter wordt al al een heleboel geschreven door Nintendo-gamers. Tijd voor een Top 10 Switch tweets.

  Al maanden werd er naar dit moment toe geleefd. Gerucht na gerucht volgde rondom de Nintendo Switch. Uiteindelijk is nu het moment aangebroken dat gamers aan de slag kunnen met games als The Legend of Zelda: Breath Of The Wild en 1,2 Switch.

  Maar wacht nog even met gamen! Er zijn namelijk een hoop toffe Switch tweets.

  10. Een Switch... wat?

  Wat is de leukste manier om een Switch release te beginnen? Deze fans dachten dat dit het perfecte moment was om op te komen dagen als een Nintendo Switch-console. Nu hoeft hij zijn cosplay-cosplay alleen nog met een echte Nintendo Switch te switchen.

  9. Een Switch stripboek

  Is het niet stressvol om een Nintendo Switch nog last minute binnen te moeten halen? Zo zijn de consoles op sommige online shops al een flinke tijd uitverkocht. Smollie en Zwollie vinden dit in ieder geval erg stressvol. Misschien een idee om er een stripboek van te maken?

  8. We staan in de rij

  De wachtrijen in pretparken zijn lang, maar deze rij kan er ook wat van. Mensen staan voor de deur te wachten om ook een exemplaar van de Nintendo Switch bij Best Buy op te halen. En om het compleet te maken: iedereen staat er tijdens de midnight release, wanneer het dus nog pikke donker is. Wat nog ontbreekt zijn stoelen en kampeertentjes.

  7. De concurent is goedkoper

  Mocht je vandaag geen Nintendo Switch halen, dan kun je nog altijd voor de PS4 Slim gaan. Voor €188 euro kan je namelijk al spelen op de console van de concurrent. Je mist dan wel de Nintendo-titels zoals The Legend of Zelda, 1 2 Switch en uiteraard de nieuwe Bomberman.

  6. Nintendo all over the place

  Het hele bed ligt vol met Nintendo Switch-spulletjes. We zien de Nintendo Switch, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, een heleboel amiibo en ook nog eens 1,2 Switch en een poster van Zelda. En is al benoemd dat er een Nintendo Switch Pro Controller ligt?

  Waar moet je beginnen met deze launch verzameling?

  5. Wat is een Nintendo Switch?!

  Bij release van de Nintendo Wii U wisten sommigen niet wat het verschil was tussen een Wii en een Wii U. Het was zelfs zo erg dat winkelverkopers telkens moesten vermelden: 'gewoon voor de zekerheid, u weet dat dit spel alleen op de Wii U kan worden gespeeld en dus niet op de Wii?' Hier zien we het een beetje terug. Zo kon Plague of Gripes bij zijn lokale winkel geen Switch vinden, geen Switch krijgen en wist niemand wat een Switch was.

  4. Waar zijn ze blij om?

  Pas op, big brother Octo is watching you. Er wordt met de bekende serie Spongebob een scene geschetst van de twee enorme enthousiastelingen Spongebob en Patrick. Terwijl ze de buurt bij elkaar joelen van de pret kijkt Octo geërgert toe. De twitteraar zag een moment van herkenning, want datzelfde gevoel heeft hij ook als hij alle tweets rondom de Nintendo Switch release terugleest.

  3. Wel een game, geen console

  Deze twitteraar is dolenthousiast, want hij heeft eindelijk een Nintendo Switch-game in huis en het is ook Bomberman. Daarnaast ligt ook nog een exemplaar van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Kortom, een goed recept voor een geweldige gamesessies. Een kanttekening: hij is vergeten een Nintendo Switch-apparaat op te halen.

  2. De neppe Switch

  In aanloop naar de release zijn er een heleboel geruchten geweest rondom de Nintendo Switch. De meesten waren onzin, andere waren waar. Een van de neppe geruchten was een gefotoshopte variant van de Nintendo Switch-controller. Als parodie hierop, poste deze twitteraar een foto waar hij met de neppe controller Zelda speelt.

  1. De Switchmas Tree

  Deze winkelmedewerker maakt zich al klaar voor kerst. Zo bouwde hij in ongeveer drie uur een ware kerstboom van Nintendo Switch-apparaten en accessoires. Hopelijk blijft de stapel stevig (en lang) staan, want alles zit los bij gebrek aan tape of lijm.

  Je zou bijna naar een Nintendo Switch onder de kerstboom verlangen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.