Top 10 snelste spelers in FIFA 17 Ultimate Team

Article
dinsdag, 04 oktober 2016 om 12:05
xgn google image
Spelers van FIFA 17 Ultimate Team zullen altijd op zoek zijn naar de spelers die het beste bij hun team past. Maar wat nou als je op zoek bent naar een echte snelheidsduivel? In de Top 10 snelste Spelers in FIFA 17 Ultimate Team kan jij zien welke speler elke verdediger voorbij raast!
Sinds FIFA 10 kunnen gamers kaarten aanschaffen om het beste team samen te stellen. Met jouw team kan je het opnemen tegen andere Ultimate Teams of solo uitdagingen aangaan.
Wie graag gebruik maakt van steekballetjes of graag de verdediging er volledig uitsprint, zal altijd op zoek zijn naar de speler met de hoogste snelheid en de hoogste versnelling. Maar zoek niet langer!
In deze top 10 kan je precies zien wie de snelste speler bij de launch FIFA 17 Ultimate Team zijn.
Top 10 Snelste Spelers in Fifa 17 Ultimate Team

10. Mauricio Cuero

Sprint Snelheid: 94 / Versnelling: 87
Cuero is een pijlsnelle Colombiaanse middenvelder die momenteel voetbalt bij Santos Laguna in Mexico. Cuero heeft een topsnelheid van 94 in FIFA 17, dat is wel waar Cuero het voornamelijk van moet hebben. Verdedigend haalt de middenvelder niet hoger dan een 25. Veel vooruit dus met deze jongen.
98660 4

9. Iñaki Williams

Sprint Snelheid: 94 / Versnelling: 90
Williams is een Spaanse voetballer die in zijn geboortestad speelt voor Atletic Bilbao. De vleugelaanvaller heeft dezelfde snelheid als Cuero, maar dan met een stuk hogere versnelling. Williams is een goede dribbelaar en kan met 85 schietkracht al snel uithalen op het doel. Daarnaast is Williams ook nog effectief voor hoge ballen met een Sprongkracht van 84.
98667 2

8. Víctor Ibarbo

Sprint Snelheid: 95 / Versnelling: 88
Nummer 8 op de lijst is ook een Colombiaan, Víctor Ibarbo. De 26-jarige vleugelspeler speelt momenteel op huurbasis voor Panathinaikos FC en is de eerste op de lijst met een snelheid van 95. Zijn versnelling laat zijn snelheid nog wel wat achter, hier scoort Ibarbo een 'magere' 88. Verder is Ibarbo fysiek sterk met een kracht van 83 en een lengte 1,88 meter.
98668 2

7. Héctor Villalba

Sprint Snelheid: 95 / Versnelling: 93
Niet geheel verrassend: nog een Zuid-Amerikaan op de lijst. Ditmaal is het de Argentijn Héctor Villalba die in 2014 nog bijna werd aangetrokken door Feyenoord. Nu speelt Villalba voor Club Tijuana in Mexico.
De rechtsmidden is een balanceerde voetballer met een hoge behendigheid en balans, respectievelijk 90 en 83. Verder blinkt Villalba nergens in uit behalve zijn enorm hoge tempo.
98669 3

6. Gareth Bale

Sprint snelheid: 95 / Versnelling: 93.
De eerste grote naam maakt een verschijning op de lijst van snelste FIFA 17 Ultimate Team Spelers, namelijk Gareth Bale. De Welshman valt op in de lijst met het hoogste gemiddelde van alle spelers met 90.
Bale is de zesde beste speler tot nu toe in FIFA 17 Ultimate Team achter onder andere Ronaldo, Messi en Jérôme Boateng. De Welshe aanvaller is uitermate sterk aan de dribbel en is een van de beste met schieten op goal. Wie Bale wil aanschaffen zal wel flink in de buidel moeten tasten, prijzen boven de miljoen coins zijn niet uitgesloten.
98670 3

5. Ernest Asante

Sprint Snelheid: 95 / Versnelling: 94
Net een tikje sneller dan Gareth Bale is de Ghanees Ernest Asante. Asante heeft net een punt sneller in de versnelling dan Gareth Bale. Wel moet de Asante helaas het onderspit delven qua skills.
Verder scoort Asante helaas niet zo hoog. Fysieke attributen als behendigheid en springen doen het goed bij hem, maar daar houdt het dan ook echt op. Een budget oplossing voor als je een snelle rechtsmidden nodig hebt.
98671 3

4. Jürgen Damm

Sprint Snelheid: 95 / Versnelling: 95
Aan zijn naam zou je het niet zeggen, maar Jürgen Damm is toch echt een Mexicaan. De 23-jarige rechtsmidden is de derde speler op deze lijst die uitkomt in de Mexicaanse hoofdklasse.
Damm is snel en behendig, maar ook hij laat het waarschijnlijk afweten voor het doel. Voor Afmaken heeft Damm een beoordeling ontvangen van 60. Ook voor hem is het dus verstandiger om de bal voor het doel af te staan aan een betere teamgenoot.
98672 4

3. Jonathan Biabiany

Sprint Snelheid: 96 / Versnelling: 94
De Fransman Jonathan Biabany mag de bronzen medaille in ontvangst nemen voor de snelste speler in FIFA 17 Ultimate Team. Met een sprint snelheid van 96 en een versnelling van 94 laat hij Jürgen Damm net achter zich wat tempo betreft.
Daarnaast is de voor Internazionale spelende Biabiany ook nog eens een zeer sterke dribbelaar. Voor dribbelen ontvangt Biabiany een 80 en behendigheid een 86. Afmaken doet hij niet zo sterk, maar kan hij wel de bal netjes voor geven met een 74 voor deze skill.
98673 3

2. Pierre-Emerick Aubameyang

Sprint Snelheid: 96 / Versnelling: 95
Aubameyang, een Frans-Gabonees voetballer voor Borussia Dortmund, wordt geklokt als tweede snelste speler in FIFA 17 Ultimate Team. De aanvaller met een gemiddelde van 86 heeft een topsnelheid van 96 en een versnelling van 95 om elke verdediger voorbij te razen.
En daar is Aubameyang voor gemaakt. Deze spits heeft vermogen om te scoren met 88 voor afmaken en 87 voor het plaatsen van de bal. Pierre-Emerick Aubameyang kan elke aanval omtoveren tot een gevaar voor elke keeper.
98674 3

1. Mathis Bolly

Sprint Snelheid: 96 / Versnelling: 97
Maar de onbetwiste snelheidskoning van FIFA 17 Ultimate Team is toch echt Mathis Bolly. De Ivoriaan is onderdeel van Greuther Fürth in de 2. Bundesliga, de tweede competitie in Duitsland.
Bolly heeft het vermogen om elke andere speler in het spel compleet het nakijken te geven. Helaas is dit van korte duur. Voor uithoudingsvermogen scoort de Ivoriaan een 60. Wijsheid dus om de Mathis Bolly niet de hele wedstrijd te laten sprinten.
Bij Bolly is gebruik van zijn snelheid essentieel. Verder heeft de middenvelder weinig andere statistieken om over naar huis te schrijven.
Meer lezen over FIFA 17? Lees dan snel ook onze FIFA 17 Review!

Populair Nieuws