PartyUp app brengt mogelijkheid om meer dan 3 speakers met elkaar te verbinden

Article
dinsdag, 04 oktober 2016 om 9:01
xgn google image
De speakerfabrikant Ultimate Ears (UE) brengt vandaag een nieuwe gratis app feature uit, de PartyUp app. Met de nieuwe feature kan je tot wel 50 UE bluetooth speakers met elkaar verbinden, om zo muziek te luisteren via meerdere speakers. Van je achtertuin tot aan het strand, overal kan je nu een groot feestje geven.

De PartyUp app – Gemakkelijk feestjes geven

De PartyUp app is een gratis update voor de gebruikers van de al bestaande UE BOOM en MEGABOOM apps. Om de app te gebruiken moet de firmware van deze applicaties geüpdatet worden. De applicatie laat je niet alleen 50 speakers met elkaar verbinden, ook het aansluitingsproces is vergemakkelijkt en versneld door de nieuwe app. Met een druk op de knop heb je je speakers aangesloten.
Drie jaar geleden liet Ultimate Ears gebruikers al meerdere bluetooth speakers met elkaar verbinden. Nu laat Ultimate Ears meer dan twee bluetooth speakers elkaar laat verbinden.
Ondertussen heeft de iOS versie van de PartyUp app een update gehad, waarin onder andere Block Party een redesign heeft ondergaan. Block Party is de app die Ultimate Ears al eerder lanceerde, waarmee gebruikers drie telefoons aan één UE speaker kunnen koppelen.

De speakers

De UE BOOM 2 speaker is de tweede editie van de Ultimate Ears bluetooth speakers, en die werd goed ontvangen. Wij gaven hem een 8,8 in de review, en dat heeft een reden: namelijk de gebruikersvriendelijke en heldere app die je bij de speakers krijgt. Nu met de uitbreiding van de PartyUp app, belooft Ultimate Ears weer veel goeds. De UE BOOM 2 is op het moment te koop voor 150 euro.
Ook de UE MEGABOOM viel bij ons in de smaak. Die gaven wij namelijk een 9.0. Deze is te koop voor ongeveer 220 euro.
Beide speakers zijn water- en shockproof, wat betekent dat je ze tot wel 1 meter diepte in het water kan nemen en dat ze tegen een stootje kunnen. Ook zijn de speakers te gebruiken als wekker. Handig als je een stevige slaper bent en je wel wat volume nodig hebt om wakker te worden.
De PartyUp app is vanaf vandaag beschikbaar voor iOS en Android. De app werkt via de UE BOOM en MEGABOOM apps en samen met de UE BOOM, BOOM 2 en MEGABOOM speakers.

De eerste indruk

Nu vraag je je af: hoe is de eerste indruk? Wij zagen de PartyUp app feature als allereerste van heel Nederland tijdens IFA in Berlijn! En er is maar één conclusie mogelijk: via deze nieuwe optie ga je een gigantisch mooi feestje bouwen! De speakers zijn licht en kun je overal mee naartoe nemen. Hoe cool is het als jij een boom hebt, en een paar van je vrienden?
Binnen een paar seconden ben je met elkaar verbonden. En we hebben het gezien, het werkt gigantisch snel en goed. We kunnen niet anders zeggen dan dat we onder de indruk ben! Nu vraag je je misschien af: maar hoe zit het dan met andere mensen die in de buurt zijn met een BOOM?
Daar hoef je je gelukkig geen zorgen over te maken, want in de settings van je app bepaal je zelf wie je toelaat tot je feestje. Het is dus niet zo dat er straks allemaal BOOMs aan elkaar gelinkt zijn van mensen die dat helemaal niet willen.
Voor de rest is er nog één ding misschien goed om te weten voor mensen die de vorige BOOMs gemist hebben. Het is niet enkel een speaker. Er zit ook een alarmfunctie in en er is stem integratie. Wat dat betreft zijn de felgekleurde speakers duur, maar wél tof en vol met functies.
Wij zijn vooral onder de indruk hoe goed de PartyUp app werkt. Dat je via de app heel snel zo'n speaker aanzet, en niet 1 of 2, maar wel 3 of meer! En het geluid is best netjes. Jammer is dat je niet alle BOOMs met elkaar kan linken. Het gaat enkel om de BOOM 1 en 2 en dus niet de andere (goedkopere) versies. Goed om te weten is bovendien dat het bereik van alle aan elkaar gekoppelde speakers tot 30 meter gaat, mits er niet tussenzit.
Of dat écht zo is valt te bezien. Maar we gaan snel genoeg met een uitgevoerde testsessie aan de slag!

Populair Nieuws

Laatste Reacties