Top 10 sexy Star Wars cosplay - May the Fourth be with you!

Article
maandag, 04 mei 2015 om 16:53
xgn google image
Star Wars day! Wereldwijd springen er 'lightsabers' omhoog en vinden er nerdgasms plaats. May the Fourth wordt wereldwijd gevierd en we gaan zelf ook nog wel een Star Wars game opstarten. Om de feestvreugde nog wat groter te maken hebben we een top 10 sexy Star Wars cosplay samengesteld, omdat we weten dat jullie daarvan houden. May the force be with you, stelletje perverse nerf herders!

10. Boba Fett lekker wijf

Voor sommige fans de bruutste bad guy, die hoogstwaarschijnlijk ook zijn eigen spin-off film krijgt. Als bounty-hunter ben je helemaal ingepakt en zal het niet makkelijk zijn om iemand te versieren. Bovenstaande dame zal er echter geen moeite mee hebben om iemand haar prooi te vangen voor een wilde avond!

9. Hand Solo

Wie schoot er eerst? Onze blaster houden we in ieder in de aanslag bij het zien van deze cosplay... Han Solo keert ook terug in de nieuwste Star Wars film, The Force Awakens.
Uiteraard wordt hij vergezeld door zijn trouwe compagnon Chewbacca a.k.a. Chewie, die we ook gaan tegenkomen verderop in deze special...

8. Jedi Stormhooker

Heiligschennis! Een Jedi Stormtrooper? Een vreemde combinatie die gevoelens van disharmonie oproept, maar ze komt er mee weg vanwege twee goede redenen...
Inderdaad, de twee lightsabers! Ook de bodypaint maakt indruk en bevat de meest iconische Star Wars figuren. De antithese die gecreëerd wordt door de rode lightsaber bij de good guys te houden en de groene lightsaber bij de bad guys kunnen we uiteindelijk dan ook wel waarderen.

7. Chewie wil?

Hierboven de beloofde Chewie cosplay. Logischerwijs is er ook wat huid te zien, want volledig behaarde schepsels daar worden we niet warm van.
Ondanks de legit Imperial Star Destroyer achtergrond vinden we de cosplay zelf wel ietwat karig. Ze had net zo goed een beer of een hond cosplay kunnen uitbeelden.

6. Ewoké, oké!

Het blijkt mogelijk om de schattigste diertjes uit heel Star Wars ook tot sekssymbool te transformeren. De primitieve beertjes van de planeet Endor behouden hun schattigheid dankzij de muts, de oortjes, en natuurlijk de lieflijke glimlach op het gezicht van het model.

5. Are two these two

Zoals je in de kop kunt lezen vinden we het wel ietwat makkelijk om gewoon een Star Wars shirtje aan te doen, maar in dit geval zijn er ook nog twee foeilijke leggings bij te pas gekomen.
Vooruit, een vijfde plek omdat twee sexy Star Wars cosplay chicks beter is dan één sexy Star Wars cosplay chick!

4. Darth Vader, Lord of the Sith on my face

Natuurlijk mag de ultieme bad guy uit gehele filmgeschiedenis niet ontbreken in deze top 10 sexy Star Wars chicks. Stevige bovenbenen, een latex corset en zwarte laarsen. Force Grip mij maar, als je het choken achterwege laat...

3. Pakme Amidala

Prima uitgevoerde Padmé Amidala cosplay, hoewel we uiteindelijk Natalie Portman zelf prefereren. Maar leuke pony en lieve glimlach maken dit toch wel een redactie-favoriet.

2. Boobie Fett

Wéér een Boba Fett cosplay! Tja, het is blijkbaar één van de meest sexy en toegangelijke personages. Bovenstaande dame heeft goed haar best gedaan en de details op het kostuum zijn welhaast niet van echt te onderscheiden.
Deze sexy Star Wars cosplay eindigt veel hoger dan de vorige Boba Fett omdat ze haar helm afheeft, waarvoor kudos.

1. Ewookie

Unaniem verkozen tot beste sexy Star Wars cosplay! Leuke combinatie van Ewok en Wookie, met leuke accessoires. Ook lijkt ze een Ewok rugtasje op te hebben.
En die ondeugende blik! Daar zouden we wel een nachtje mee in het bos willen doorbrengen!
Laat ons in de comments weten wie jullie het meest sexy Star Wars personage vinden!