Top 5 mooiste Rockstar Editor videos

  GTA 5 PC-spelers gaan massaal los met de Rockstar Editor en mensen weten de mooiste filmpjes te maken. Dit zijn de top 5 mooiste Rockstar Editor videos die GTA 5 spelers tot nu toe hebben gemaakt!

  5. The Thief

  Op nummer vijf van de mooiste Rockstar Editor videos staat een video genaamd: The Thief. The Thief gaat (zoals de titel al verklapt) over een dief in Los Santos. Je ziet de dief een overval voorbereiden en uitvoeren. In deze video is er enorm gelet op de details, zo is de hoofdpersoon bijvoorbeeld constant aan roken tegen de zenuwen.

  Wanneer de overval dan begint, komt er ook een stukje humor bij kijken. De eigenaar van de winkel zegt namelijk een aantal grappige zinnen waardoor de spanning een beetje wegvalt, maar dit maakt de video niet minder mooi. Deze speler heeft binnen enkele dagen de video gemaakt en dat is knap; hij verdient sowieso een plekje in de de top 5 mooiste Rockstar Editor videos.

  4. The PC Police Chase

  Als je van spannende politie-achtervolgingen houdt, dan is deze video wat voor jou. De video begint namelijk midden in een heet vuurgevecht tussen de speler en de poltie van Los Santos. De echte actie begint pas wanneer de speler probeert te vluchten van de politie. De politie achtervolgt de speler op hoge snelheid en dat levert wat spectaculaire beelden op.

  Deze speler heeft een prachtige achtervolging weten te filmen en monteren. Voor de achtervolging heeft de speler een gave auto gekozen, niet een voor de handliggende supercar maar een stoere muscle car. Met de nodige paardenkrachten scheurt de speler weg van de politie. Kijk de video en je bent overtuigd van het feit dat dit filmpje in de top 5 mooiste Rockstar Editor videos thuishoort.

  3. The Epic Stand Off

  De titel zegt het al, deze video is episch. Er is lang getwijfeld over het feit of deze video nou op nummer drie of twee moet. Uiteindelijk heeft deze video de derde plek gekregen, de nummer twee was net iets beter. In The Epic Stand Off neemt een speler het op tegen een leger aan politie agenten.

  De maker van deze video heeft dit gevecht enorm gaaf in beeld gebracht. De close-ups van het geweer, de explosies en de kogels die uit het geweer vliegen zijn allemaal prachtig in beeld gebracht. Deze cameraperspectieven zorgen voor een spannendere en spectaculairdere video, deze video hoort zeker thuis tussen de top 5 mooiste Rockstar Editor videos.

  2. Running Man

  De Running Man laat heel goed de pracht van GTA 5 zien. In The Running man zie je Trevor door heel Los Santos rennen, maar niet op een saaie manier. Door middel van de Rockstar Editor heeft deze speler het enorm gaaf in beeld kunnen brengen. Je ziet Trevor rennen en na loop van tijd veranderen: Trevor wordt viezer door het weer, maar ook zijn baard groeit onderweg.

  De maker van deze video heeft waarschijnlijk veel inspiratie gehaald uit Tom Hanks film Forrest Gump. Forrest Gump rent namelijk heel Amerika door, precies wat Trevor in Los Santos doet.

  1. Sins of the Past

  Je bent bij de nummer één van de top 5 mooiste Rockstar Editor videos gekomen! Op nummer één staat 'Sins of the Past'. Deze grauwe en donkere video laat een tragisch verhaal zien van een man die in de problemen zit. De man weet niet om te gaan met zijn problemen en in deze video wordt dit goed in beeld gebracht.

  Veel Rockstar fans denken bij deze video waarschijnlijk aan Max Payne. Niet alleen de video, maar ook het verhaal heeft een erg hoog Max Payne gehalte. Rockstar fans kunnen dit waarschijnlijk wel waarderen. De gave setting in combinatie met de goed uitgewerkte camera maakt dit tot de absoluut mooiste Rockstar Editor video!

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.