Top 10 ontbrekende Heroes of the Storm personages

Article
woensdag, 03 juni 2015 om 17:41
xgn google image
Morgen komt Heroes of the Storm officieel uit. Er zitten al genoeg heroes in om je voorlopig mee te vermaken, maar we missen er toch nog een hoop uit het Blizzarduniversum. Tijd voor een top 10 van Heroes of the Storm personages die we graag toegevoegd zien worden!
In totaal zijn er nu 36 speelbare personages in Heroes of the Storm, 37 als je de Crusader uit Diablo meetelt (die binnenkort wordt toegevoegd). Sommige daarvan kun je via het Starter Pack aanschaffen. In onze top 5 bruutste heroes kon je al lezen welke personages het vetst zijn, maar hier draait het allemaal om de (nog) ontbrekende heroes.

10. Harrison Jones – World of Warcraft

Ontwikkelaar Blizzard Entertainment haalt heroes uit vier verschillende franchises: StarCraft, Diablo, World of Warcraft en Blizzard Classic. De eerste drie ken je wel, bij de Blizzard Classis gaat het om oude games van Blizzard (zoals The Lost Vikings).
We beginnen de top 10 met Harrison Jones uit World of Warcraft. Een echte avonturier die meerdere malen terugkomt in het verhaal. De naam herken je misschien al, dit personage is namelijk Blizzards versie van Indiana Jones (Harrison Ford + Indiana Jones). De hoed en zweep maken het hele plaatje compleet.
De reden dat Harrison een hero moet worden in Heroes of the Storm ligt voor de hand. Op de laadschermen van alle maps zie je namelijk heroes staan. Op het laadscherm van Tomb of the Spider Queen kun je Harrison Jones aan zijn zweep zien slingeren. Dus waarom zit Harrison Jones nog niet bij de Heroes of the Storm personages?
Op onderstaande afbeelding kun je hem op het laadscherm zien. In de video bovenaan de pagina kun je Harrison Jones ook nog zijn opwachting zien maken in de map Sky Temple. Hij blijft overal maar opduiken…
Heroes of the Storm personages
72379

9. Monk – Diablo

Een andere voor de hand liggende maar ontbrekende hero is de Monk uit Diablo III. Heroes of the Storm heeft al de Demon Hunter Valla, Witch Doctor Nazeebo, Barbarian Sonya en de Crusader die er binnenkort bijkomt. De Monk zou een volgende logische keuze zijn.
'En de Wizard dan?' zullen Diablokenners zich misschien afvragen. Ja, onder de Heroes of the Storm personages ontbreekt die ook nog.
Wel hebben we Jaina en Kael’thas uit World of Warcraft al. Twee tovenaars (of mages als je het vanuit World of Warcraft bekijkt) zijn wel genoeg, toch? Breidt de Heroes of the Storm personages eerst maar eens uit met de Monk!
72380

8. Fenix – StarCraft

Fenix, of Praetor Fenix, behoort tot het Protoss-ras uit StarCraft. In het verhaal van StarCraft vecht hij naast Tassadar, een hero die al wel tot de Heroes of the Storm personages behoort. Hij verschijnt in StarCraft in twee vormen: Dragoon en Zealot. Dat is ook de reden waarom Fenix zo populair is bij de fans.
De fans van Heroes of the Storm en Fenix hebben dit personage al helemaal uitgedacht voor de game. Zijn aanvallen, levenspunten, aanvalspunten, alles. Neem maar eens een kijkje op het forum van Blizzard. Als we dat zo lezen, worden we ook erg benieuwd naar Fenix als hero!
72381

7. Kyle Vlaros – Blizzard Classic

Kyle Vlaros, of Blackthorne, is dé badass die we missen in Heroes of the Storm. Het spel Blackthorne kwam al in 1994 uit voor de SNES en MS-DOS, maar hij is nog niet vergeten. Nu de Heroes of the Storm personages ook klassiekers bevatten, is het tijd voor een comeback.
Met zijn jaren ’80 rockerskapsel en shotgun blaast hij iedereen overhoop. Blizzard heeft Kyle nog niet officieel bevestigd, maar tijdens een reddit AMA is er wel gehint naar zijn komst. Er zou zelfs al concept art voor hem bestaan.
Bij de release zit hij in ieder geval niet in het spel. Jammer, Blizzard, jammer.
72382

6. Garrosh Hellscream – World of Warcraft

Wanneer haast een hele uitbreiding om jou draait, verdien je wel een plekje bij de andere Heroes of the Storm personages. Illidan uit The Burning Crusade en Arthas (de Lich King himself) uit Wrath of the Lich King zitten ook al in het spel. Degene die ontbreekt? Garrosh Hellscream.
Garrosh speelde de hoofdrol in de uitbreiding Mists of Pandaria. Zelfs in de nieuwste uitbreiding Warlords of Draenor speelt hij nog een belangrijke rol. In Heroes of the Storm verschijnt hij alleen niet.
We hoeven hier eigenlijk geen woorden aan vuil te maken, Blizzard moet hem gewoon toevoegen!
72383

5. Mimiron – World of Warcraft

Is het degenen die Heroes of the Storm in de alpha of bèta hebben gespeeld ook opgevallen? Onder de Heroes of the Storm personages bevindt zich geen enkele gnome! Die kleine techneuten moeten toch wel een rol hebben…
Eerst dachten we aan High Tinker Gelbin Mekkatorque, de huidige leider van de gnomes, maar we zijn toch voor Mimiron gegaan. Mimiron is een bekende engineer en een boss uit een van de best gewaardeerde raids van World of Warcraft: Ulduar.
Dat hij goed kan sleutelen, kun je wel zien in het gevecht (kijk maar naar de video bovenaan de pagina). Alleen dit gevecht geeft al genoeg inspiratie voor zijn aanvallen in Heroes of the Storm. Gnome power!
72384

4. Rock n’ Roll Racer – Blizzard Classic

Een andere ontbrekende klassieker is Rock n’ Roll Racing. Deze game kwam in 1993 uit voor de SNES en SEGA Mega Drive. In 2003 werd de game nog naar de Game Boy Advance geport, maar toen werd het stil.
Nu Heroes of the Storm er is, zijn er weer mogelijkheden.
Het klinkt misschien gek om met een auto toe te voegen aan de Heroes of the Storm personages, maar het is gelukkig wel mogelijk. Kijk maar naar Sgt. Hammer, die rondrijdt in een tank en alles overhoop schiet. Een auto heeft alleen geen aanvallen.
Misschien dan toch Snake Sanders, een van de coureurs, als hero gebruiken?
72385

3. Infected Alexei Stukov – StarCraft

Alexei Stukov is eigenlijk een mens in StarCraft, maar na zijn dood wordt hij door het Zerg-ras weer tot leven gebracht en geïnfecteerd. Juist deze versie van Alexei Stukov zou een mooie aanvulling op de Heroes of the Storm personages zijn. Kijk alleen al naar de afbeelding hierboven om te zien hoe vet hij eruit ziet.
De hero Tychus kent ook een geïnfecteerde vorm, maar dit is enkel een skin. Een echt geïnfecteerd mens ontbreekt nog. Misschien kun je hem zelfs twee vormen geven in Heroes of the Storm, waartussen hij kan wisselen.
Mens en Zerg, met beide hun eigen aanvallen. Iemand anders ook al zin om het uit te proberen?
72386

2. Velen – World of Warcraft

Velen, of Prophet Velen, is de leider van de Draenei in World of Warcraft. Al voor enkele tienduizenden jaren. Net als gnomes behoren Dranei ook (nog) niet tot de Heroes of the Storm personages. Velen zou een goede aanvulling zijn als support healer, om als zodanig het team in leven te houden.
Velen heeft ook verscheidene rollen in meerdere uitbreidingen en is daarnaast ook een legendarische kaart in Hearthstone, het digitale kaartspel van Blizzard. Moeten er nog meer argumenten komen? Don’t think so! Blizzard heeft een hoop te doen als het aan ons ligt.
72387

1. Deckard Cain - Diablo

De nummer 1 van onze top 10 komt uit het Diablo-universum: Deckard Cain. Hij gaat vroeg in het verhaal van Diablo III al dood, maar nu kunnen we de oude man wat respect tonen door hem toe te voegen aan Heroes of the Storm.
Als iemand die tot de Horadrim behoort, kan hij met zijn magie iedereen een kopje kleiner maken. Maar misschien is een support-rol beter weggelegd voor zo’n oude man. Hij zou dankzij zijn krachten hoe dan ook een van de meest veelzijdige Heroes of the Storm personages zijn.
Dit is in ieder geval onze top 10 waar Blizzard mee aan de slag moet gaan. Welke heroes zou jij graag nog toegevoegd zien worden aan de Heroes of the Storm personages? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws