Top 10 onaangekondigde E3 2018 games die we willen zien

Article
donderdag, 07 juni 2018 om 17:36
top 10 onaangekondigde e3 2018 games die we willen zien 133020 2
Het aftellen naar E3 2018 is begonnen. We hopen veel games te zien. Dit zijn de tien onaangekondigde E3 2018 games die we willen zien.
De laatste tijd worden er steeds meer games onthuld voor de E3 ook nog maar begonnen is. Deze games zijn nog niet aangekondigd, maar willen we wel dolgraag zien.

10. Doom 2

We beginnen deze lijst met top tien onaangekondigde E3 2018 games met het vervolg op DOOM. De reboot werd goed ontvangen toen deze in 2016 uitkwam en met een overdonderend applaus werd de game onthuld tijdens E3 2015. De vraag is of Bethesda dat gaat herhalen dit jaar tijdens E3 2018.
Nu dat DOOM op elke console inclusief de Nintendo Switch gelanceerd is, lijkt een vervolg de logische volgende stap. Het eerste deel is zelfs te vinden als VR-game, dus het maximale is echt wel uit de reboot gehaald. Daarnaast zou de aankondiging de persconferentie van Bethesda dit jaar opnieuw tot de hoogtes van die uit 2015 kunnen schieten.
133021 1

9. Watch Dogs 3

Ubisoft heeft de afgelopen jaren een redelijk traditionele cirkel gehad als we het hebben over de grote games die ze uitbrengt. Bijna elk jaar komt er een nieuwe Assassin’s Creed en eens in de zoveel jaar komt er een Far Cry game. We zagen Watch Dogs ook uitkomen in 2014, gevolgd door een tweede deel in 2016.
Het zou dan ook niet zo gek zijn als we een derde deel zien twee jaar later in 2018 en het zou de persconferentie van Ubisoft wel mooi afronden met een derde grote titel. Naast Assassin’s Creed en Tom Clancy’s The Division is het rijtje dan mooi compleet. Daarnaast zou een release in november mooi het gat overbruggen naar de vermoedelijke The Division 2 lancering. De verwachting is namelijk dat deze wederom in het voorjaar is en dus pas in 2019.
133022

8. Final Fantasy 16

Square Enix heeft besloten om dit jaar voor het eerst sinds een paar jaar weer een presentatie te houden tijdens E3. Daarnaast heeft de ontwikkelaar laten weten dat twee games in ieder geval getoond gaan worden en dat zijn Kingdom Hearts 3 en Shadow of the Tomb Raider. In een presentatie voor de investeerders heeft Square Enix al laten weten dat de plannen van de komende line-up onthuld gaan worden.
Wat wel bekend is, is dat Square Enix ten minste nog in 2018 Final Fantasy XV blijft ondersteunen met nieuwe content. Dit zou een reden kunnen zijn waarom we een volgende deel nog niet gaan zien, maar het kan ook de andere kant op gaan. Voor 2018 kun je namelijk nog flink uit de voeten met Final Fantasy XV, maar je kunt ook alvast uitkijken naar 2019 en later want dan komt Final Fantasy 16. De vraag is of Square Enix daar ook zo over denkt.
133023

7. Horizon: Zero Dawn 2

Het is onwaarschijnlijk, maar mogelijk dat we nu al de aankondiging van een vervolg krijgen op Horizon: Zero Dawn. De game eindigde met genoeg mogelijkheden voor een vervolg en de DLC The Frozen Wilds beantwoordde deze vragen niet. De enige vraag is of het nog te vroeg is om een nieuw deel aan te kondigen.
Horizon: Zero Dawn kwam natuurlijk pas vorig jaar uit en The Frozen Wilds is nog niet eens een jaar oud. Sony liet alleen wel weten dat de game een grandioos succes was en de game werd ook bij critici goed ontvangen. Het zou dus niet eens zo heel gek zijn als we al een aankondiging zien en daarom staat de game in deze lijst met top tien onaangekondigde E3 2018 games.
133024

6. Devil May Cry 5

Officieel is de game nog niet aangekondigd, maar als we de domeinnaamregistratie mogen geloven gaat de game er toch echt komen. Wij kunnen niet wachten tot we weer lekker los kunnen gaan met Dante in een een nieuw avontuur. We bedoelen dan natuurlijk wel de echte Dante en niet die van de versie die we in de reboot tegenkwamen.
Eerder dit jaar kwam de Devil May Cry HD Collection al uit en dus lijkt de weg vrij te zijn voor een nieuw deel. Het vijfde deel zou het eerste genummerde vervolg zijn in de Devil May Cry serie. Devil May Cry 4 kwam namelijk alweer 10 jaar geleden uit en sindsdien zagen we alleen maar remasters en natuurlijk de eerder genoemde reboot.
133025

5. Een nieuwe Splinter Cell game

Het is al veel te lang geleden sinds we de controle over Sam Fisher kregen. Dat was namelijk in 2013 toen Splinter Cell: Blacklist speelde in 2013. Sindsdien is het akelig stil geweest rond onze sluipende held, maar we hopen dat daar dit jaar verandering in komt.
Yves Guillemot, directeur van Ubisoft heeft in het verleden al geteased dat er een nieuwe Splinter Cell game aan zit te komen. Hij zei namelijk dat Splinter Cell niet vergeten wordt en dat de game actief besproken wordt. De vraag is of dit zich ook realiseert tot een game moet nog blijken.
133026

4. Bloodborne 2

We zagen tijdens The Game Awards 2017 al dat er een nieuwe game van From Software in de maak is. Met een korte teaser werd het project ‘Shadows Die Twice’ onthuld, maar wat dit nou precies is moet nog blijken. De vraag is voor velen of dit een volledig nieuw project is of dat het een langverwacht vervolg is op Bloodborne.
Wat we tijdens E3 2018 in ieder geval willen zien als één van de onaangekondigde E3 2018 games is Bloodborne 2. Het eerste deel kwam alweer meer dan drie jaar geleden uit en de tijd lijkt dan ook rijp voor een vervolg. Daarnaast was de game dit jaar zelfs al gratis te downloaden voor PlayStation Plus gebruikers en sommigen zouden zeggen dat dit een geweldige manier is om mensen in aanraking te laten komen met de game. Hierdoor kun je nieuwe fans ook ineens blij maken wanneer er een tweede deel komt.
133027

3. Starfield (Nieuwe Bethesda IP)

Wanneer, hoe of wat de game precies is, weten we niet helemaal zeker. Het enige wat zeker is, is dat Bethesda de naam niet wil opgeven, want het bedrijf heeft de naam al meerdere malen getrademarked. Vorig jaar gingen er al geruchten van een mogelijke aankondiging, maar die bleef toen uit. Misschien dat daar dit jaar verandering in komt.
Hoewel Fallout 76 nu onthuld is en Starfield misschien hetzelfde genre bezetten, lijkt de tijd rijp voor de Starfield aankondiging. Er is namelijk nog niet precies bekend wat Fallout 76 precies is en wat we van de geruchten gehoord hebben is Starfield een grote open wereld RPG in de ruimte. Toch hopen we de game te zien en daarom staat deze in de lijst met top tien onaangekondigde E3 2018 games
133028

2. Halo 6

Microsoft heeft zich dit jaar nog steeds te bewijzen, want de achterstand op de concurrent is en blijft gigantisch. Om dit te doen, lijkt het niet meer dan logisch dat het bedrijf het grote geschut moet gaan inzetten. Dit kan natuurlijk het beste gedaan worden met Halo 6 om de door 343 Industries ontwikkelde trilogie af te sluiten.
Halo 5: Guardians was de game waarmee de Xbox One werd aangekondigd, dus het zou toepasselijk zijn om Halo 6 uit te brengen op de nieuwe krachtigere versie, de Xbox One X. Daarnaast kan 343 zich met Halo 6 ook herpakken, want Halo 5: Guardians viel best wel tegen. Ook lijkt het een fantastische keuze om een Battle Royale toe te voegen, waardoor Microsoft zijn eigen twist aan het genre kan geven.
133029

1. Half-Life 3

De crème de la crème van onaangekondigde E3 2018 games is toch wel echt Half-Life 3. De laatste game die we ooit zagen van Half-Life was Half-Life 2: Episode Two en dat was alweer bijna elf jaar geleden. Het doet nog steeds pijn dat er nog geen vervolg is om dit pareltje, maar dat de game op een cliffhanger eindigde laat ons van binnen nog steeds zachtjes huilen.
Er zijn gelukkig redenen om te hopen dat de game dit jaar aangekondigd gaat worden en dat is bijvoorbeeld dat Gabe Newell, oprichter van Valve dit jaar bekend maakte dat Valve weer games gaat uitbrengen. De laatste game was Dota 2 en die kwam alweer vijf jaar geleden uit en met de nieuwe game Articaft komt daar dit jaar verandering in. Wanneer deze game uitkomt, moet er daarna wel een nieuwe game komen en wat is een betere titel om aan te kondigen dan Half-Life 3.
Daarnaast kwam er dit jaar speciale Half-Life DLC uit voor Final Fantasy XV. De aankondiging hiervan werd gedaan door Hajime Tabata, regisseur van Final Fantasy XV en hij droeg toen een speciale muts. Deze was volgens hem naar hem toe gestuurd door het Half-Life team bij Valve.

Deze onaangekondigde E3 2018 games willen we!

Dit zijn de onaangekondigde E3 2018 games die we zeker willen zien. Voor meer over E3 2018 kun je onze speciale E3 pagina in de gaten houden. Hier kun je er bijvoorbeeld achter komen wanneer de presentaties gehouden worden, zodat je geen enkele aankondiging hoeft te missen.