Top 10 nerdy paraplu's - Stijlvol in de regen

Article
maandag, 18 september 2017 om 16:22
xgn google image
Dat het regent betekent niet meteen dat je een saaie zwarte paraplu moet meesjouwen. Dat kan een stuk leuker en daarom hebben wij de top 10 aan nerdy paraplu's samengesteld.
Het regent nog steeds pijpenstelen! Geweldig weer om binnen te zitten en te gamen of je favoriete Netflix series te kijken, maar wat doe je als je toch naar buiten moet? Nou, dan neem je een paraplu mee, en niet zomaar eentje, maar een paraplu waarvan je nerdhart sneller gaat kloppen. Bij de redactie hebben we de beste tien paraplu’s voor nerds op een rijtje gezet.

10. Pikachu

Deze paraplu voor Pokémon liefhebbers heeft het gele gezicht van Pikachu! Zelfs de oren steken uit als je de plu open doet. De gele kleur maakt je meteen wat vrolijker en misschien raak je van deze paraplu zelfs gemotiveerd om buiten Pokémon GO te gaan spelen! Zo niet, dan kun je in ieder geval laten zien dat je een echte Pokémon Trainer bent.
Koop deze paraplu op AliExpress.
118122 1

9. Samurai zwaard

Wil je het subtiel, maar toch badass houden, dan kun je gaan voor deze paraplu. Deze lijkt namelijk op een samurai zwaard als hij ingeklapt is, en wanneer je hem uitklapt heb je nog steeds de vette greep van een zwaard vast. Je kunt deze zelfs op je rug dragen, zoals oude samurais vroeger deden.
Ook deze paraplu is te koop op AliExpress.
118125

8. Ghibli

Deze is net even wat anders. Want van de buitenkant is deze paraplu gewoon zwart, maar wanneer je hem openklapt komt de magie van Studio Ghibli je tegemoet. Voor de echte liefhebbers komt deze plu met een retro houten steel en een handvat waar ‘Ghibli’ op staat.
Voor dit unieke dingetje moet je op deze pagina van AliExpress zijn.
118127 1

7. The Joker

Fan van DC? Dan kun je gaan voor deze paraplu in het thema van The Joker. Compleet met groen en paars en met de ‘J’, afgewisseld met zwart-witte patronen.
Deze paraplu valt tot een klein pakketje in te klappen, en komt met een bijpassende hoes. Zodat je niet nat wordt van je eigen plu. Je vind hem bij Hot Topic.
118128

6. Doctor Who

Van plan om binnenkort te gaan cosplayen? Dat kan, met deze replica van de paraplu van Zevende Doctor. Deze paraplu heeft allemaal vraagtekens, zelfs het handvat is in de vorm van een vraagteken dus hij ziet er nog cool uit ook nog.
Als je de paraplu uitklapt is hij wel voornamelijk zwart. Koop hem bij ThinkGeek.
118130

5. Lord of the Rings

Soms wil je gewoon op en top badass er uit zien, zelfs als het regent. En wat is meer badass dan het vlammende Oog van Sauron? Wil je er uit zien als de heerser van Mordor dan kun je dus deze paraplu nemen, met de hand gemaakt wanneer je een bestelling plaatst.
Houd wel Hobbits met gouden ringen op afstand, want wie weet wat die van plan zijn... Koop deze paraplu op Etsy.
118131

4. TRON

Hoe cool is het om een paraplu te hebben met je eigen naam er op, in de gloeiende neonletter van TRON? Supercool natuurlijk! Daarom staat deze paraplu op nummer vier!
Je kunt deze bestellen en de naam die je wilt wordt er voor je opgezet. En het hoeft niet je naam te zijn natuurlijk, het kan ook een leuke manier zijn om je gamertag te delen. Dat doe je op Etsy.
118247 1

3. Resident Evil

Waar denk jij als eerste aan wanneer je denkt aan paraplu’s? Waarschijnlijk niet aan de Umbrella Corporation uit Resident Evil, maar gelukkig doet de redactie dat wel en kun jij nu deze übervette paraplu zien. We weten niet of je er veel aan hebt wanneer het zombievirus eindelijk uitbreekt, maar tot dan blijf je wel stijlvol droog.
Koop deze paraplu bij Creeperz.
118256 1

2. Harry Potter

Wij mensen zijn altijd innovatief en kunnen van elk nadeel een voordeel maken. Zo ook deze paraplu: het regent en je moet naar buiten, maar de regen op de paraplu laat deze van ontwerp veranderen!
De zwart-witte logo’s van de Zweinstein huizen zullen zich met kleur vullen wanneer er water op komt. Daar heb je niet van terug, of niet soms regen? Koop deze paraplu bij Hot Topic.
118261 1

1. Star Wars

Voor alle jedi’s onder ons is deze paraplu natuurlijk het einde. Hij houdt je droog en laat je tegen het kwaad strijden! Een paraplu en een lightsaber in één, dat wilt toch iedereen op deze wereld?
En je kunt meteen laten zien dat je bij de rebellen hoort en je kunt de lightsaber trouwens uitzetten met een knopje, ook weer handig. Haal deze paraplu bij Disney zelf en verander in een Jedi.