Top 10 meidenseries op Netflix - de beste series tijdens het bankhangen

  Dit is onze top 10 meidenseries op Netflix! Welke meid houdt er niet van: af en toe een avondje bankhangen?. Of je nou met je vriendinnen kijkt of alleen: met deze 10 bingewatch-waardige series verveel je je geen moment.

  The CW Network

  10. Dynasty (2017)

  Dynasty is een soap vol drama en sensatie! Het gaat over twee rijke Amerikaanse gezinnen, de Carringtons en de Colbys. Ze vechten al jaren over de controle van hun fortuin en hun kinderen. De serie zoomt vooral in op Fallon Carrington, dochter van miljardair Blake Carrington.

  Fallon wordt gespeeld door Elizabeth Gillies, die je misschien nog wel kent van Nickelodeon's Victorious. De serie speelt zich af in een rijkere omgeving en zit dan ook vol met mooie kleding, dure huizen, en andere luxes. Maar vooral: heel veel schandalen en drama. Sensatie gegarandeerd!

  Warner Bros

  9. Gilmore Girls (2000)

  Deze serie volgt moeder en dochter Lorelai en Rory Gilmore. Lorelai is nou niet bepaald een ideale moeder waar je een goed voorbeeld aan kan nemen: ze was al vroeg zwanger en was vroeger een echte rebel. De twee hebben een speciale moeder-dochterband: ze hebben dezelfde interesses en drinken elke ochtend samen koffie in het café om de hoek. Je dochter opvoeden is best een lastige taak als het ook nog eens je beste vriendin is.

  Gilmore Girls is een echte klassieker. En genoeg om te kijken: op Netflix staan maar liefst 7 seizoenen.

  The CW

  8. The Vampire Diaries (2009)

  Deze dramaserie speelt zich af in de vorige eeuw, in het fictieve Mystic Falls. Deze vampierserie gaat over Elena, die verliefd wordt op Stefan Salvatore: een 163-jarige vampier in het lichaam van een tiener. Hun relatie wordt nog ingewikkelder wanneer Stefans broer Damon zich ermee gaat bemoeien. Hij wil wraak nemen op zijn broer nadat hij hem tegen zijn wil in ook vampier heeft gemaakt.

  Beide broers krijgen gevoelens voor Elena, en dan blijkt dat Elena afstamt van Virginia: een vroegere liefde van de broers. Deze serie zit vol romantische zwijmelmomenten en drama: perfect voor een meidenavondje dus!

  NBC

  7. The Good Place (2016)

  De Good Place is de plek waar je terechtkomt na de dood als je een goed mens bent geweest. Het paradijs waar al je dromen werkelijkheid worden, waar de wereld gevuld is met puppy's, oneindig veel geld en een Frozen Yoghurt op de hoek van elke straat. Daar tegenover staat de Bad Place: de plek waar je absoluut niet terecht wil komen. Eleanor overlijdt, en komt terecht in de Good Place. Wat absoluut een foutje is: Eleanor is altijd sarcastisch, egoïstisch en ze steelt. Ze besluit ervan te profiteren en houdt haar geheim stil.

  Eleanors schuldgevoel speelt op: ze hoort hier overduidelijk niet thuis. Maar ze wil ook niet naar de Bad Place gestuurd worden. Zullen de anderen in de Good Place de waarheid ontdekken? Deze serie zit vol droge humor en rare acties: de slappe lach is gegarandeerd. Perfect dus als je wil lachen!

  MTV

  6. Teen Wolf (2011)

  In Teen Wolf gaan Scott (Tyler Posey) en zijn beste vriend Stiles (Dylan o'Brien) naar het bos, nadat ze horen dat daar een lichaam van een meisje is gevonden. Maar alles verandert wanneer Scott die avond wordt gebeten door een weerwolf en het weerwolf-virus overneemt. Hij ervaart het als een vloek, terwijl er ook veel voordelen aan zitten. Zo is zijn gehoor verbeterd, is hij immens sterk geworden en krijgt hij een goede plaats binnen het lacrosseteam van zijn school. Het grootste nadeel is dat de vader van zijn vriendin een weerwolfjager is.

  In de serie volgen we Scott tijdens zijn avonturen in high school, zijn liefdesleven en natuurlijk het weerwolf-zijn.Teen Wolf is een spannende serie om bij weg te zwijmelen. Een twist aan de vele vampierenseries: dit keer een weerwolf in de hoofdrol.

  The CW

  5. Crazy Ex-Girlfriend (2015)

  Rebecca lijkt het perfecte leven te leiden. Dan ziet ze een commercial voorbijkomen: "When was the last time you were truly happy?" Dat kan ze zich niet meer herinneren: Rebecca is eigenlijk helemaal niet zo gelukkig als iedereen denkt. Op dat moment komt ze haar ex tegen die haar tien jaar geleden dumpte in high school, en beseft ze dat hij het enige is wat haar gelukkig kan maken.

  Rebecca zet haar luxe leven aan de kant en verhuist naar West Covina, waar Josh woont. En niet voor Josh natuurlijk, maar onder het mom van "ik was gewoon toe aan verandering". Ze zet alles op alles om aandacht te krijgen van haar ex. Rebecca is obsessief, wanhopig, maar wel heel grappig. Daarom is deze serie dan ook zeker een aanrader! Een echte feel-good serie vol humor.

  4. Pretty Little Liars

  Pretty Little Liars gaat over een groep van vijf vriendinnen, waarvan Alison spoorloos verdwijnt na een feestje. De andere vier blijven radeloos achter, met het idee dat Alison dood is. Maar op dat moment krijgen de vriendinnen te maken met een mysterieuze stalker genaamd "A". Ze worden bedreigd, en A zet de vriendinnen tegen elkaar op. Maar wie is A, en waarom wil de stalker ruzie veroorzaken?

  Pretty Little Liars is een bloedstollende serie vol vragen. De serie zit vol raadsels, schandalen en geheime affaires. Drama gegarandeerd!

  The CW

  3. Jane the Virgin

  Jane heeft van haar oma geleerd dat ze haar maagdelijkheid moet bewaren tot het huwelijk. Maar wat als je per ongeluk wordt geïnsemineerd, en je ineens zwanger bent van je baas? Dan wordt het verhaal wel heel ingewikkeld: een zwangere maagd. Dat overkomt Jane in deze typische soap. Jane droomt ervan om roman-schrijfster te worden, gelooft in ware liefde en werkt als serveerster in het Marbella-hotel.

  Jane the Virgin is een typische soap vol romantiek, humor en ingewikkelde verhaallijnen. Perfect als je samen met je vriendinnen wil lachen. Leuk detail: de soap heeft een hilarische voice-over, die op ingewikkelde momenten nog even verduidelijking schept in het verhaal.

  Warner Bros

  2. Gossip Girl

  Nummer twee in onze lijst! Gossip Girl speelt zich af in de Upper East Side van Manhattan en gaat over Serena en Blair: twee verwende tieners die gevolgd worden door een anonieme stalker genaamd Gossip Girl. Gossip Girl kijkt altijd mee en verspreidt alle geheimen en roddels over de twee meiden door de hele school. In de serie volgen we hun avonturen van privéscholen, affaires en familiedrama. Maar vooral: heel veel schandalen en drama.

  De serie speelt zich af in een rijkere omgeving, dus we genieten elke aflevering opnieuw van mooie kleding, dure huizen en heel veel eten. Drama en sensatie is gegarandeerd: popcorn in de aanslag! En genoeg om te kijken, op Netflix staan namelijk 6 seizoenen.

  The CW

  1. Riverdale

  De nummer één bankhangserie voor een meidenavond: Riverdale! Deze serie heeft alles: spanning, geheimen, drama en niet geheel onbelangrijk: knappe acteurs. De serie gaat over het rustige slaapstadje Riverdale, waar op een dag Jason Blossom door de anonieme "Black Hood" wordt vermoord. De Black Hood gaat op zoek naar meer slachtoffers en bedreigt Archie (KJ Apa) en zijn vrienden. Ze moeten erachter komen wie deze anonieme killer is en hem stoppen.

  Riverdale zit vol drama, mysteries en spannende momenten. Onmisbaar voor een meidenavondje bankhangen!

  Dit was onze top 10 meidenseries op Netflix. Lees ook onze top 10 coming of age films!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.