Top 10 goedkope kerstcadeaus - Ideaal voor onder de boom

  December is de maand vol feestdagen en Kerst is misschien wel de mooiste feestdag van ze allemaal. Gezelligheid met de familie, veel eten en vaak ook nog een cadeau onder de kerstboom! Zoek je nog een leuk cadeau en wil je niet te veel geld uitgeven, dan zijn hier 10 goedkope kerstcadeaus om je te helpen!

  Sinterklaas is net geweest en wellicht is je portemonnee nog aan het bijkomen. Maar Kerst komt alweer om de hoek kijken! Om je door deze dure maand heen te helpen, is hier een aantal tips voor leuke goedkope kerstcadeaus.

  10. Cadeaubon

  Een cadeaubon of giftcard is de ideale manier om iemand blij te maken met Kerst. Je kunt namelijk niemand teleurstellen aangezien de persoon zelf kan kiezen wat hij of zij wil kopen. Er is altijd wel wat te doen met een cadeaubon!

  Daarnaast hoeft een cadeaubon niet duur te zijn. Prijzen kunnen namelijk al beginnen vanaf 5 euro en meestal mag je ook zelf een bedrag invullen dat je wilt betalen. Je zou bijvoorbeeld een bioscoopbon van 12,50 euro kunnen kopen, waarmee iemand gratis naar de film kan.

  Mocht je voorkeur liever bij games liggen, dan kan je altijd nog een cadeaubon halen die gericht is op videogames zoals een Playstation of Xbox Store Card.

  9. Infinity Drone

  Drones zijn te vinden in alle soorten en maten, dus zo zijn er ook verschillende voor een lagere prijs te behalen. Zo is de Gear2Play Infinity Drone een goede manier om een drone uit te testen voor minder dan 30 euro. Met deze kleine drone kan je zowel binnen als buiten aan de slag, zonder overal tegen op te botsen.

  De Infinity Drone is namelijk te besturen met een draadloze controller waardoor het voor jong en oud een leuk cadeau is om te krijgen. Drones zijn namelijk dé manier om flinke lol te hebben!

  8. Een echte kerstfilm

  Tijdens de kerstdagen zijn er erg veel kerstfilms op TV te zien. Kerst draait natuurlijk om gezelligheid en samen zijn, dus om een kerstfilm cadeau te doen en die dan samen te kijken is een leuke manier om deze feestdagen te vieren. Natuurlijk kennen we allemaal Home Alone, maar er zijn honderden andere kerstfilms die het kijken waard zijn.

  Zo is bijvoorbeeld Christmas Vacation een leuke komediefilm voor jong en oud, die dus geschikt is voor de hele familie! Daarnaast is Frozen van Disney ook een leuke film om met jonge kinderen te kijken. Ben je toch op zoek naar een andere film, dan zijn er natuurlijk talloze anderen verkrijgbaar, zowel online als in de fysieke winkels.

  7. Touchscreen handschoenen voor je smartphone

  Kerst betekent sneeuw, ijs en winter. Het is de tijd van het jaar waarin je handschoenen uit de kast gehaald moeten worden. Helaas kan je met je handschoenen aan niet heel gemakkelijk je smartphone bedienen. Dan moeten je handschoenen uit en dan worden je handen koud.

  Hier zit je alleen niet op te wachten. Gelukkig is er een oplossing voor! Met touchscreen handschoenen kunnen je handschoenen aan blijven en tegelijkertijd kun je op je smartphone blijven spelen. Touschreen handschoenen kosten rond de 10 euro en zijn een leuk cadeau voor onder de boom.

  6. Nintendo Amiibo

  Amiibo zijn standbeelden van bekende Nintendo personages. Ze zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar kunnen ook gebruikt worden om extra's te ontgrendelen in bepaalde Nintendo games! In Mario Party 10 is er zelfs een gamemodus die je alleen kunt spelen als je in bezit bent van een Amiibo.

  Amiibo zijn tussen de 10 en 15 euro, waardoor het mooie goedkope cadeaus zijn voor tijdens de Kerst. Mocht je de Amiibo niet gebruiken, dan blijven het leuke goodies om ergens neer te zetten. De collectie van Amiibo wordt continu uitgebreid waardoor er vast wel een personage tussen zit die perfect bij jou past.

  5. Partygames

  Natuurlijk zijn games altijd leuk om cadeau te krijgen. Wat nog leuker is, is om een game te kiezen die je met meerdere mensen tegelijk kan spelen! Zo zijn er verschillende partygames die ontzettend leuk zijn om met vrienden of familie op één scherm te spelen. Voor sommige games heb je meerdere controllers nodig, voor andere is één controller of toetsenbord al voldoende.

  Een leuke partygame is Overcooked, een kookspel voor 1 tot 4 spelers. Het doel is om een bestelling op te nemen en die dan te bereiden en serveren. Tijdens Overcooked kun je op verschillende levels spelen, zo is er bijvoorbeeld een standaard keuken waar niks gebeurt. Maar het kan ook voorkomen dat je op een schip moet koken en dan is het complete chaos omdat alles blijft bewegen!

  Dit spel kan met meerdere personen in campaign of in split-screen tegen elkaar worden gespeeld en zorgt geheid voor hilarische momenten. Overcooked is voor 20 euro in de Playstation, Xbox en Steam store te behalen.

  4. Harry Potter complete 8-film collectie

  Kerst betekent ook vrije dagen! Die vrije dagen zijn meestal wel erg koud dus dan is het lekker om binnen te zitten, maar met al die vrije tijd van de vrije dagen weet je soms niet wat je moet doen. Goed nieuws, want er is een complete Harry Potter bundel verkrijgbaar. Deze collectie met alle 8 Harry Potter films houdt je wel voor een aantal dagen zoet, aangezien alle films bij elkaar bijna 20 uur duren.

  Deze Harry Potter collectie kost 15 euro bij bol.com, een goedkoop cadeau waar je in de kerstvakantie uren van plezier kan hebben. Daarnaast bereidt het je ook voor op de nieuwe film Fantastic Beasts and Where to Find Them, die een sterke connectie met de Harry Potter films heeft.

  3. Serie boxset

  Dit heeft dezelfde reden als de Harry Potter film bundel. De feestdagen brengen ook veel vrije dagen met zich mee en als je niet zo'n fan bent van films, zijn series mooie alternatieven! Een bundel is de perfecte manier om achter elkaar door series te kijken, voor je het weet kijk je namelijk vier afleveringen achter elkaar.

  Seizoenbundels zijn ideaal en zeker niet duur. Voor een bedrag tussen de 15 en 30 euro is al snel een heel seizoen binnen te slepen. Zo kosten de eerste seizoenen van Game of Thrones, House of Cards en Breaking bad maar 20 euro en daarvoor heb je zeker tussen de 7 en 12 uur kijkplezier.

  2. Toffe posters

  Posters zijn een leuke manier om je kamer te versieren met dingen waar jij van houdt. Ben jij bijvoorbeeld fan van een game zoals Overwatch, of een serie zoals Game of Thrones dan kan jij jouw kamer meer stijl geven met mooie posters.

  Posters zijn er echt in alle soorten en maten Je kunt al vaak voor onder de tien euro een toffe poster vinden. Op posters.nl hebben ze bijvoorbeeld een brede collectie posters van games, series en films.

  1. LEGO Star Wars Adventskalender

  Vooral voor de kleintjes is LEGO super tof om te krijgen. De ouderen krijgen liever een decemberkalender waar ze iedere dag van december een hokje open kunnen maken voor prijzen.

  Waarom combineer je die cadeaus niet? Met de LEGO Star Wars Adventkalender maak je iedere dag van december een vakje open. Achter ieder vakje zit een LEGO Star Wars figuurtje of klein bouwwerk verborgen. Voor de hele maand december heb je zo meer dan 25 kleine LEGO Star Wars producten!

  Je weet van tevoren niet wat er achter de vakjes vandaan komt en dit maakt het een leuke verassing voor zowel jong als oud. De LEGO Star Wars Adventskalender is voor 34 euro verkrijgbaar.

  Heb jij nog tips voor goedkope kerstcadeaus? Laat ze achter in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.