Top 10 E3 games voor 2015 - Dit jaar nog te spelen

Article
woensdag, 24 juni 2015 om 16:28
xgn google image
De E3 persconferenties zijn ten einde en wij weten wat ons in de tweede helft van 2015 te wachten staat. Wij zetten de top 10 E3 games voor 2015 voor je op een rij om de keuze voor jullie eenvoudiger te maken.

10. Forza Motorsport 6

Microsoft heeft tijdens de E3 2015 de Forza 6 release officieel bevestigd voor september. De persconferentie van Microsoft bracht weinig nieuws voor Forza Motorsport 6, aangezien alle details al voor de persconferentie waren gelekt door het live gaan van een Japanse website.
Forza Motorsport 6 komt op 25 september naar Xbox One.
73895

9. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Tijdens de E3 persconferentie van Ubisoft kreeg Rainbox Six Siege een officiele releasedatum en werd een spectaculaire nieuwe trailer getoond.
Wij hebben alles wat we tot nu toe weten over de nieuwe Rainbow Six in een special gezet met alle Rainbow Six Siege Details. Ook gingen wij alvast aan de slag met de closed alpha versie van Rainbow Six Siege. De eerste indruk van het spel kun je lezen in onze preview.
Tom Clancy’s Rainbox Six Siege komt op 13 oktober naar PlayStation 4, Xbox One en PC.
73896

8. Rise of the Tomb Raider

In Rise of the Tomb Raider moet Lara Croft opnieuw voor haar leven vechten. Volgens onze hoofdredacteur Rox heeft Rise of the Tomb Raider alle ingrediënten in huis om dé najaarsklapper te worden.
Wij mochten Rise of the Tomb Raider alvast aan de tand voelen op de E3. De nieuwe features uit het spel lees je in de Rise of the Tomb Raider preview.
Rise of the Tomb Raider komt op 10 november naar Xbox One en Xbox 360.
73897

7. FIFA 16

Game en voetballiefhebbers kunnen in september het seizoen aftrappen met een nieuwe FIFA van EA Sports. FIFA 16 zal weer beter worden dan zijn voorganger. De vernieuwingen van FIFA 16 liggen bij de nieuwe FIFA Trainer, het verdedigen, de aanval en voor het eerste in de geschiedenis van FIFA kun je met vrouwenteams spelen.
Alle FIFA 16 details hebben we voor je op een rijtje gezet in een special. Ook mochten wij in Parijs al FIFA 16 spelen. Onze bevindingen kun je lezen in de exclusieve FIFA 16 preview.
FIFA 16 komt op 25 september naar PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox 360.
73898

6. Just Cause 3

Tijdens de E3 persconferentie van Square Enix kreeg Just Cause 3 een releasedatum en werden we van onze stoel afgeblazen met de Just Cause 3 release trailer. De voorliefde van Rico Rodriguez, de hoofdpersoon uit Just Cause 3, worden opnieuw bevestigd met verschillende explosies in Just Cause 3.
Just Cause 3 komt op 1 december naar PlayStation 4, Xbox One en PC.
73899

5. Assasin’s Creed: Syndicate

De persconferentie van Ubisoft bracht ons weinig nieuws omtrent Assasin’s Creed: Syndicate. Niet heel opmerkelijk aangezien de Syndicate details eerder bekend zijn gemaakt tijdens een speciaal evenement. Wel werden er op de E3 nieuwe Assasin’s Creed: Syndicate gameplay walktrough 2 beelden getoond.
Assasin’s Creed: Syndicate komt op 23 oktober naar PlayStation 4, Xbox One en PC.
73900

4. Call of Duty: Black Ops 3

Met Black Ops 3 keert de populaire Black Ops serie terug naar de Call of Duty-franchise. Waar Call of Duty: Advanced Warfare afstapte van het klassieke Call of Duty gevoel, lijken de makers van Black Ops 3 geluisterd te hebben naar de community. Dit moet ervoor zorgen dat Call of Duty haar gezicht weer terug krijgt.
Wij hebben alle Black Ops 3 multiplayer details voor je op een rijtje gezet, zodat jij alvast een indruk kan krijgen van de nieuwste Call of Duty.
Call of Duty: Black Ops 3 komt op 6 november naar PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox 360.
73901

3. Halo 5: Guardians

Het hoogtepunt voor Xbox One-bezitters op de E3 2015 is zeer waarschijnlijk Halo 5: Guardians. Tijdens de E3 2015 werden er een hoop gelekte Halo 5 details bevestigd tijdens de e3 persconferentie van Microsoft. Naast de details werden er ook gameplay beelden van de langverwachte Halo getoond. Deze beelden kun je bekijken in de bovenstaande video.
Halo 5: Guardians komt op 27 oktober naar Xbox One.
73902

2. Star Wars: Battlefront

De Star Wars hype is weer springlevend na de vertoning van Star Wars: Battlefront op de E3 en niet geheel onterecht want Battlefront is een van de mooiste games op de E3. Je kunt van de multiplayer beelden genieten in de bovenstaande video.
Ook van deze game hebben wij een hartverwarmende preview voor je vanaf de E3 2015.
Star Wars: Battlefront komt op 19 september naar PlayStation 4, Xbox One en PC.
73903

1. Fallout 4

BOEM! Een kernbom van vreugde ontplofte tijdens de aankondiging van Fallout 4 en een hype was geboren. Over het verhaal van Fallout 4 is nog niet veel bekendgemaakt door de makers. Maar wij hebben wel meer Fallout 4 details voor je na aanleiding van een interview met Todd Howard, game regisseur van Fallout 4 op de E3 2015.
Fallout 4 komt op 10 november naar PlayStation 4, Xbox One en PC.
Wat zijn volgens jullie de beste E3 games voor 2015? Laat het ons weten in de onderstaande reacties.

Populair Nieuws

Laatste Reacties