De top 10 beste Xbox One budget games voor dit moment - <30 euro

Article
dinsdag, 07 juli 2015 om 9:17
xgn google image
De sales zijn weer in volle gang en dit betekent tijd om je slag te slaan. Wij hebben de top 10 beste Xbox One budget games voor dit moment voor jullie geselecteerd met een budget van 30 euro.

10. Wolfenstein: The New Order

Voorkom dat de wereld ten onder gaat aan het strenge regime van de nazi's en versla de meest geduchte militairen op aarde in Wolfenstein: The New Order. Wolfenstein is een echte klassieker die je eigenlijk wel in je collectie hoort te hebben. En dit is nu ook mogelijk voor je next-gen Xbox One collectie met Wolfenstein: The New Order voor een aardig prijsje.
Wolfenstein: The New Order is nu voor 24,99 euro verkrijgbaar bij Bol.com
75036

9. Battlefield 4

Battlefield Hardline is nog aan de prijzige kant, maar jij kunt nu wel het soortgelijke Battlefield-gevoel ervaren in Battlefield 4. Met Battlefield 4 kun je je alvast trainen tot een echte soldaat voor de tijd dat Hardline betaalbaarder is voor iedereen. De multiplayer staat garant voor tientallen uren zonder verveling en is de kleine investering dan ook zeker waard.
Battlefield 4 is nu voor 24,99 euro beschikbaar bij Dixons.
75037

8. Minecraft - Xbox One Edition

Minecraft is enorm populair, allereest op de PC en nu ook op de consoles. En ook jij kunt je jeugd nu herbeleven met deze virtuele LEGO-blokken op je Xbox One. Het spel mag dan kinderlijk klinken, maar zijn simpelheid heeft ervoor gezorgd dat er ruim 20 miljoen Minecraft spelers zijn. Voor een zacht prijsje kun je nu ook onderdeel uitmaken van dit populaire spel.
Minecraft - Xbox One Edition is nu voor 14,99 euro verkrijgbaar bij Bol.com.
75038

7. Watch Dogs

Watch Dogs is al meer dan 9 miljoen keert verscheept en dit toont de populariteit van het 'hacker spel' aan. En nu kun ook jij één van deze 9 miljoen exemplaren in je bezit hebben voor een schappelijke prijsje.
Watch Dogs is nu voor 27,99 euro verkrijgbaar bij Next-Level.nl.
75039

6. Assassin’s Creed: Unity

Bereid je alvast voor op de komst van Assassin’s Creed: Syndicate met Unity. Train jezelf tot de ultieme Assassin in de straten van Parijs, zodat je in oktober de straten van Londen onveilig kunt maken in de nieuwste Assassin’s Creed.
Assassin’s Creed: Unity is nu voor 29,99 euro verkrijgbaar bij Dixons.
75040

5. Destiny

Destiny is gemaakt door de makers van Halo en vele Xbox-bezitters weten dan ook wat ze kunnen verwachten van Bungie met Destiny. Het doel van Destiny is om je te verdedigen tegen vijanden uit het zonnestelsel. In Destiny kun je je complete uiterlijk personaliseren, door punten te verzamelen in de wondere wereld van het spel.
Destiny is nu voor 20,99 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.nl.
75041

4. Evolve

Ga in Evolve op jacht naar monsters, of speel het monster zelf. In Evolve kun je in co-op met vier spelers op een monster jagen. Het monster wordt bestuurd door een vijfde speler. Beide partijen hebben elk unieke mogelijkheden tijdens de game. De jagers winnen door het monster uit te schakelen en het monster wint door of de vier spelers te vermoorden, of door hun basiskamp te verwoesten.
Evolve is nu voor 22,50 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.nl.
75042

3. Titanfall

Titanfall was tijdens de opkomst van de next-gen consoles een van de meeste belovende nieuwe games en dit spel is nu voor een scherpe prijs verkrijgbaar voor de Xbox One. De game bevat daarnaast vijftien levels en verschillende multiplayer modi. Ook de Titans komen in drie verschillende soorten. Zo heb je de behendige Atlas, de zware Ogre en de lenige Stryder. Stap dus snel naar de winkel, zodat je thuis in je eigen Titan kunt stappen.
Titanfall is nu voor 19,99 euro verkrijgbaar bij Dixons.
75043

2. Call of Duty: Advanced Warfare

Als er een game garant staat voor actie en chaos dan is het Call of Duty: Advanced Warfare wel. Als je in Call of Duty: Advanced Warfare om kunt gaan met de chaos van de boost jumps, dan komt het in de aankomende Call of Duty helemaal goed. Een mooie gelegenheid dus om jezelf alvast te trainen tot een echte Call of Duty-veteraan voor de release van Black Ops 3.
Call of Duty: Advanced Warfare is nu voor 29,99 euro verkrijgbaar bij Next-Level.nl.
75044

1. Halo: The Master Chief Collection

Halo: The Master Chief Collection is dé verzameling die elke Halo-fan in huis moet halen die in bezit is van een Xbox One. Het pakket bevat Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 en Halo 4. Met The Master Chief Collection kun je het oude Halo-gevoel ervaren op next-gen. De Master Chief collectie brengt je de oude Halo games met meesterlijke graphics. Dit maakt deze game een must-have uit deze top 10 beste Xbox One budget games.
Halo: The Master Chief Collection is nu voor 24,75 euro verkrijgbaar bij Game-Outlet NL.
Welke van deze top 10 beste Xbox One budget games ga jij aan jouw collectie toevoegen? Deel het met ons in de onderstaande reacties.

Populair Nieuws