De top 10 beste Wii U budget games voor dit moment - <30 euro

Article
zondag, 12 juli 2015 om 15:00
xgn google image
Wij kijken naar onze portemonnee. Games zijn vaak prijzig en het budget vaak beperkt, daarom hebben wij de top 10 beste Wii U budget games voor dit moment voor je samengesteld met een prijskaartje van minder dan 30 euro.

10. Angry Bird: Star Wars

De boze vogels zijn terug met een Star Wars tintje. In dit spel zijn de vogels gebaseerd op de bekende figuren uit Star Wars en hebben ze nieuwe speciale krachten. Deze populaire mobiele game is nu ook voor een leuk prijs je te spelen op een groot tv scherm met je Wii U.
Angry Bird: Star Wars is nu voor 14,50 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.nl.
75223

9. SpongeBob SquarePants: Planktons Robotic Revenge

Plankton slaat weer helemaal door in SpongeBob SquarePants: Planktons Robotic Revenge. Het actie-avontuur spel is gebaseerd op de populaire televisie serie SpongeBob Squarepants. Dit spel is een leuke titel voor degenen die op de kleintjes moeten letten of opzoek zijn naar een leuke game voor hun kleintjes.
SpongeBob SquarePants: Planktons Robotic Revenge is nu voor 29,99 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.nl.
75224

8. Sniper Elite V2

Schiet met scherp is Sninper Elite V2. In Sniper Elite V2 kruipen spelers in de huid van OSS-officier Karl Fairburne die wordt gedropt in Berlijn tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog. Je moet op zoek naar enkele wetenschappers als onderdeel van Operatie Paperclip.
Dit was een plan van de VS om alle wetenschappers van de nazi's te werven en voor zichzelf te gebruiken. Tijdens je zoektocht naar deze wetenschappers krijg je alleen weerstand van zowel nazi's als Sovjets. Sniper Elite V2 is nu voor een scherp prijsje verkrijgbaar.
Sniper Elite V2 is nu voor 29,00 euro verkrijgbaar bij Nedgame.nl.
75225

7. Penguins of Madagascar

De vier knotsgekke pinquins uit Madagascar: Skipper, Kowalski, Rico en Private gaan op pad om het duivelse plan van Dr. Octavious Brine te stoppen. Nu kun ook jij de film ervaren op je Wii U en het avontuur beleven van de pinguins uit Madagascar.
Penguins of Madagascar is nu voor 19,50 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.nl.
75226

6. Sonic: Lost World

Sonic is een van de klassiekers voor Nintendo. Dit klassieke gevoel kan jij nu ook ervaren in een modernere Sonic wereld in Sonic: Lost World. Sonic: Lost World heeft een mooi 3D uiterlijk met heldere graphics.
Sonic: Lost World is nu voor 22,00 euro verkrijgbaar bij Nedgame.nl.
75227

5. Just Dance 2015

Waag een dansje met je vrienden in Just Dance 2015. Just Dance staat garant voor een leuke feestavond met je vrienden vol grappige moves en gekke bewegingen. Steel de show met jouw dansbewegingen en laat zien dat jij een echte Michael Jackson bent.
Just Dance 2015 is nu voor 24,50 euro verkrijgbaar bij yourgamezone.nl.
75228

4. Rayman Legends

Rayman is een van de legendes uit de gamewereld. Waarom dit precies is kun je nu ook ervaren op je Wii U. Het platformer spel biedt je vele avonturen in de wondere wereld van Rayman. Daarnaast zorgt de nieuwe UbiArt engine ervoor dat er gameplay-elementen van meerdere dimensies mogelijk zijn en hebben de graphics een nieuw likje verf gekregen.
Rayman Legends is nu voor 18,00 euro verkrijgbaar bij Nedgame.nl.
75229

3. Assassin’s Creed IV: Black Flag

Assassin's Creed IV: Black Flag is het zesde deel in de Assassin's Creed serie en vertelt het verhaal van de beruchte piraat Edward Kenway. Hoewel het bekende klim- en klauterwerk uit de serie aanwezig is, ligt de focus van Black Flag vooral bij het bootvaren. Met Kenway's eigen schip, de Jackdaw, vaar je van locatie naar locatie om jouw opdrachten te voltooien.
Assassin’s Creed IV: Black Flag is nu voor 22,00 euro verkrijgbaar bij Nedgame.nl.
75230

2. Call of Duty: Black Ops 2

Call of Duty: Black Ops 3 komt dit jaar jammer genoeg niet naar de Wii U, maar jij kunt nog wel het Black Ops gevoel ervaren met Call of Duty: Black Ops 2 voor de Wii U. Black Ops 2 biedt je een singleplayer modus, multiplayer modus en natuurlijk de welbekende zombies. Genoeg reden om de klassieker uit de Call of Duty franchise aan je collectie toe te voegen.
Call of Duty: Black Ops 2 is nu voor 10,99 euro verkrijgbaar bij Intertoys.
75231

1. Watch Dogs

Kruip in de huid van de briljante hacker Aiden Pearce. Met zijn bijzonder mobiele telefoon kan hij alles in de stad Chicago hacken. Met zijn hackkunsten werpt hij blokkades op voor de politie of kijkt Aiden mee met beveiligingscamera's. In Watchdogs probeer je jouw familie te beschermen uit gebeurtenissen uit het verleden.
Watch Dogs is nu voor 25,99 euro verkrijgbaar bij Wehkamp.
Aan welke game uit deze top 10 beste Wii U budget games voor dit moment ga jij jouw 30 euro besteden? Laat het ons weten in de onderstaande reacties.