Top 10 beste vervoermiddelen in games - In stijl de wereld rond

Article
dinsdag, 11 april 2017 om 17:57
xgn google image
Een wereld in een game ontdekken kan op veel manieren. Zo kun je uiteraard te voet gaan, maar is het niet veel te vermoeiend? Lees hier onze top 10 beste vervoermiddelen in games.
In een gevaarlijke wereld is het laatste wat je wil om helemaal alleen in het open blootgesteld te staan aan alle gevaren. Gelukkig heb je in de meeste games de beschikking over een vervoermiddel. Naast een veiliger gevoel is het natuurlijk ook prettig om snel van A naar B te komen.
Vervoermiddelen in games staan altijd voor je klaar. Games bieden een grote verscheidenheid aan vervoermiddelen om de werelden door te kruisen. Dit is onze top 10 beste vervoermiddelen in games.

10. SliceCycle (Dead Rising 2)

In Dead Rising 2 word je in een soort Las Vegas genaamd Fortune City vrijgelaten. Er is alleen één probleem in Fortune City: De stad is overgenomen door zombies en die zijn uit op jouw vlees! Aan jou de taak om niet door de ondoden te grazen te worden genomen en je onschuld in de uitbraak te bewijzen.
Je speelt als Chuck Greene, een professioneel motorrijder die geld probeert te verzamelen voor een medicijn voor zijn zieke dochter. Om je een weg te banen door Fortune City krijg je de beschikking over een breed arsenaal aan voertuigen. Gezien Chucks verleden als motorcoureur is het geen geheim wat zijn favoriete vervoermiddel is.
De SliceCycle heeft twee kettingzagen voorop waarmee zonder enige moeite alle zombies uit de weg worden geruimd. Ook de topsnelheid valt niet tegen en omdat het een motor is, is de wendbaarheid erg hoog. Een betere manier om door een stad vol zombies te verplaatsen is er niet.
De SliceCycle maakte ook een opwachting in het recent verschenen Dead Rising 4.
109277 1

9. Magnum Opus ( Mad Max)

Op nummer 9 in de top 10 beste vervoermiddelen in games vinden we de Magnum Opus in Mad Max. De auto is Max's vervoermiddel in de game wanneer zijn eigen V8 Interceptor aan het begin van het spel wordt gestolen.Gedurende de hele game is Max bezig om onderdelen voor de auto te verzamelen om hem te verbeteren.
De Magnus Opum heeft een aantal unieke wapens zoals een harpoon, bliksemharpoon en sniper die allemaal op de auto kunnen worden gezet.
Aan het eind van het spel wordt de Magnum Opus helaas gebruikt om het voertuig van antagorist Scabrous te vernietigen. Helaas overleeft de Magnum Opus de poging niet en is al het harde werk tijdens het spel voor de upgrades voor niets geweest.
109279

8. Sweet Tooth Van ( Twisted Metal)

Een van de meest freaky beste vervoermiddelen in games is toch wel de Sweet Tooth Van van Twisted Metal. Het voertuig is het gezicht van de serie.
Het voertuig ziet er op het eerste oog uit als een bijna normale ijscowagen. Deze ijscowagen wil je alleen nooit tegenkomen wanneer je op zoek bent naar een lekker ijsje. Ijsjes zijn namelijk niet te vinden in dit vervoermiddel.
Killer Clown Needles Kane is de bestuurder van dit vervoermiddel in Twisted Metal. In de vehicle combat game doet de Sweet Tooth Van mee in een groot toernooi waarin het laatste voertuig wat nog op vier wielen staat wordt uitgeroepen tot winnaar een een mooi bedrag mee naar huis neemt.
De Sweet Tooth Van schiet raketten af en staat bekend om de napalm ijshoorentjes die uit de decoratie op het dak worden geschoten. Ga je lekkere ijsjes dus maar bij een andere ijscowagen halen.
109286

7. The Regalia (Final Fantasy XV)

De Regalia is de manier om je door de open wereld van Final Fantasy XV te bewegen. De wagen heeft ruimte voor vier personen, dus alle leden van het team in Final Fantasy XV kunnen meerijden. De auto heeft een autopilot functie, maar kan ook worden bestuurd door Ignis. Je kunt er ook voor kiezen om zelf het stuur vast te pakken en de auto door de grote wereld te sturen.
De Regalia kan worden opgeroepen via een commando in het menu van de game. De auto gebruikt benzine. Het is daarom belangrijk genoeg benzine te tanken bij een tankstation, anders wordt het duwen naar het dichtstbijzijnde tankstation.
Ook handig is dat The Regalia kan vliegen. Na het voltooien van een missie in de game kan de auto worden omgebouwd tot Type F. De orginele vorm kan op elk moment worden geactiveerd om weer rustig op de weg te rijden. Mede hierdoor is dit een van de beste vervoermiddelen in games.
109287

6. Rhino Tank (Grand Theft Auto)

De Grand Theft Auto serie staat bekend om zijn uitgebreide keus aan vervoermiddelen. Bij de beste vervoermiddelen in games hoort uiteraard ook de Rhino Tank in GTA .
In de GTA reeks krijg je de tank achter je aan wanneer je het maximale wanted level bereikt. Soldaten patroulleren de stad en voor je het weet rijd je tegen een tank op. Dat betekent meestal het einde van de achtervolging, wanneer de tank de loop op je richt en vervolgens vuurt.
In de GTA serie krijg je de kans om de tank zelf te besturen. Zo is er de welbekende cheat om een tank te spawnen. Ook kun je de tank stelen wanneer deze op de straten rijdt, al klinkt dit makkelijker dan het daadwerkelijk is. Je kunt de tank ook altijd bij de militaire basis proberen te stelen, al vergt dit ook wat oefening.
109295

5. Epona (Zelda Ocarina of Time)

Op nummer 5 in de top 10 beste vervoermiddelen in games staat het paard Epona. Epona kom je voor het eerst tegen in Ocarina of Time.
De eigenaar van de manege wil Epona graag cadeau geven aan de kwaadaardige Ganondorf. Link moet dit zien te voorkomen door een race te winnen met Epona. De eigenaar van de manege wordt boos wanneer Link de race weet te winnen en zet Epona als inzet voor de volgende race. Link weet deze te winnen en mag daarom Epona meenemen.
Wanneer Link op Epona zit kan hij niet worden beschadigd door vijanden. Link kan vijanden beschieten met zijn boog. Epona loopt sneller dan Link en kan bovendien over obstakels springen.
Epona maakt een cameo in Zelda Majora's Mask, waar ze te zien is in het beginfilmpje. Verder is Epona de standaard naam voor je paard in Twilight Princess. In de recent verschenen Breath of the Wild is Epona te bemachtigen met de Super Smash Bros Link amiibo.
109298

4. Yoshi (Mario serie)

Uiteraard is Yoshi veel meer dan alleen een vervoermiddel in games. Toch wordt Yoshi in de Mario games vaak gebruikt om Mario te vervoeren.
Wanneer Mario op Yoshi springt, speelt een speciaal muziekje. Yoshi kan zijn lange tong gebruiken om vijanden op te eten. Hij kan ook verschillende voorwerpen eten om zo verschillende abilities te krijgen.
Yoshi speelt een belangrijke rol in de Mario reeks. In de Yoshi's Island series zijn zij ervoor verantwoordelijk dat de tovenaar Kemek baby Mario en baby Luigi niet te pakken krijgen. Zij zorgen ervoor dat Mario en Luigi in veiligheid worden gebracht en redden daarmee indirect het Mushroom Kingdom.
109299

3. X-Wing (Star Wars Battlefront)

Op plaats 3 in de top 10 beste vervoermiddelen in games staat de X-Wing. Gerust de meest iconische Star Wars fighter te noemen samen de de Millenium Falcon uiteraard. De X-Wing is speelbaar in de game Star Wars Battlefront.
De X-Wing is uitgerust met vier lazerkanonnen en twee torpedo's. Het voertuig heeft een hoge wendbaarheid en kan met zijn wapens alles vernietigen wat in zijn weg komt. In Star Wars Battlefront is de X-Wing speelbaar in de modus Fighter Squadron, Supremacy en Walker Assault.
109305

2. Warthog (Halo)

De Warthog is het meest iconische vervoersmiddel in Halo. De Warthog komt in elke Halo game voor. Het wordt gebruikt door de UNSC in hun oorlogen met de Covenant en ander Alien gespuis.
De officiële naam voor de Warthog is de M12 Light Reconnaissance Verhicle. Het voertuig is 6 meter lang en heeft een topsnelheid van 125 kilometer per uur. Er kunnen drie personen mee in de standaard Warthog. Verder staat er een groot kanon achterop het voertuig.
In de Halo games staat er altijd wel ergens een Warthog klaar om je door de hordes vijanden te banen. Het voertuig is op bijna elk terein inzetbaar en wordt daarom veelvuldig door de UNSC gebruikt. Daarom is het een van de beste vervoermiddelen in games.
In Forza Horizon 3 maakte de Warthog een opwachting. Spelers konden in de Warthog door Australië rijden wanneer zij Halo The Master Chief Collection in hun bibliotheek hebben.
109306

1. Batmobile (Batman Arkham Knight)

Wat anders kan op nummer 1 van de top 10 beste vervoermiddelen in games staan dan het meest iconische voertuig ooit: de Batmobile?
De Batmobile is het standaard voertuig van Batman. Het is een soort tank op wielen. Elke Batmobile is gepantserd, erg manoevreerbaar en bevat gadgets om schurken mee uit te kunnen schakelen.
In de Batman Arkham series maakt de Batmobile een opwachting. In Arkham Asylum is de wagen enkel in cutscenes te zien. In Batman Arkham Knight is de Batmobile dan eindelijk zelf bestuurbaar en kun je eindelijk als een volledige Batman de straten van Gotham (on)veilig maken.
In Batman Arkham Knight wordt de Batmobile veel gebruikt tijdens Bossbattles. De krachten van de Batmobile zorgen ervoor dat Batman steeds ontsnapt aan de vele schurken in het spel. In Rocket League is de Batmobile als DLC beschikbaar.
Dat was onze top 10 beste vervoermiddelen in games. Wat is jullie favoriete vervoermiddel? Laat het ons weten in de reacties.

Populair Nieuws