De top 10 beste PC budget games voor dit moment - <30 euro

  In tijden van crisis kunnen we wel op de centjes letten. Met de komst van vele nieuwe titels zullen de oude titels worden afgeprijsd. Dit is het moment om een slag te slaan. Wij hebben de 10 beste PC budget games voor minder dan 30 euro van dit moment alvast voor je geselecteerd.

  10. De Sims 3

  De Sims is een van die klassiekers de je eigenlijk in je PC game collectie hoort te hebben. Dit kan nu voor een leuk prijsje en met de vele uitbreidingen heb je voldoende content om de komende maanden mee zoet te zijn. De Sims 3 is dan ook een mooie investering voor de kleintjes, als je op de kleintjes moet letten.

  De Sims 3 is nu voor 24,00 euro verkrijgbaar bij Gamesshopen.nl

  9. South Park: The Stick of Truth

  Wie houdt er nou niet van South Park? Je kunt de gefipte serie nu ook ervaren op je PC met South Park: The Stick of Truth. Het spel belooft dezelfde gestoordheid uit de series in het spel met graphics die gelijk staan aan die van de serie.

  South Park: The Stick of Truth is nu voor 20,00 euro verkrijgbaar bij Nedgame.nl

  8. Dark Souls II

  Dark Souls II is de actie role-playing game die beroemd is om zijn moeilijkheidsgraad. In donkere kerkers vecht je tegen je vijanden in dit spel. De strijd is een enorme uitdaging, dus plan goed vooruit. Eén misstap kan al fataal zijn in deze meedogenloze game.

  Dark Souls II is nu voor 19,99 euro verkrijgbaar bij Bigu.

  7. Fallout 3

  Fallout 4 was een van de uitsmijters van de E3 2015 en er barstte dan ook een bom van vreugde toen het vervolg op Fallout 3 officieel werd aangekondigd. Wil jij weten waarom er een kernbom aan vreugde barsten? Koop dan Fallout 3 voor een leuk prijsje en wie weet snap je na het spelen van het spel de hype.

  Fallout 3 is nu voor 19,99 euro verkrijgbaar bij Centralpoint.nl

  6. Battlefield 4

  Ga de epische ‘al out war’ aan in de Battlefield 4. In de grote maps kan je de digitale oorlog van achter je PC ervaren. Door het realisme in Battlefield 4 lijkt het alsof jij middenin het slagveld staat en de strijd aangaat met je vijanden. In Battlefield 4 is het mogelijk om je in verschillende modi op te werken naar een echte veteraan en het spel belooft dan ook vele speeluren voor je geld.

  Battlefield 4 is nu voor 16,99 euro verkrijgbaar bij Wehkamp.

  5. Far Cry 4

  In Far Cry 4 kruip je in de huid van Ajay Gale en trek je richting Kyrat, een gebied diep in de Himalaya vol tradities en geweld. Je maakt deze tocht om de wens van je stervende moeder te vervullen. Maar eenmaal in Kyrat aangekomen kom je terecht in een burgeroorlog, waar je het regime van dictator Pagan Min omver moet gooien.

  Far Cry 4 is nu voor 24,99 euro verkrijgbaar bij Cosmox.

  4. Assassin’s Creed: Unity

  Assassin’s Creed: Unity brengt je terug in de tijd naar Parijs. Om jezelf alvast te ontwikkelen tot een professionele Assassin voor de nieuwste Assassin’s Creed: Syndicate kan je nu alvast de straten van de Franse hoofdstad onveilig maken.

  Assassin’s Creed: Unity is nu voor 24,97 euro verkrijgbaar bij Gamedumper.

  3. The Elder Scrolls Online

  De befaamde Elder Scrolls serie is nu ook online te spelen. Stap nu in de wereld van de Elder Scrolls en bewandel voor het eerst met je vrienden de landen van Tamriel. Het spel bevat vele missies verdeeld over een groot aantal gebieden. Het verhaal van The Elder Scrolls Online speelt zich 800 jaar voor dat van Oblivioon en Morrowind af.

  The Elder Scrolls Online is nu voor 29,99 euro verkrijgbaar bij Dixons.

  2. Call of Duty: Advanced Warfare

  Call of Duty: Black Ops 3 ligt net zoals de vijanden in Advanced Warfare op de loer. Bereid je met Call of Duty: Advanced Warfare alvast voor op de strijd in de nieuwste Black Ops, want als je in Advanced Warfare kunt overleven met alle Boost jumps dan belooft Black Ops 3 een mooie game voor jou te worden.

  Call of Duty: Advanced Warfare is nu voor 26,00 euro verkrijgbaar bij Gameshop Twente.

  1. Evolve

  Evolve kwam nog geen half jaar geleden uit maar is nu al voor een zeer scherpe prijs te bemachtigen. Het spel werd zeer goed ontvangen en kwam in meerdere landen op de nummer één positie te staan in de hitlijsten. Gezien de scherpe prijs en het aantal nummer één posities is Evolve ook op nummer één beland in onze hitlijst met de top 10 beste PC budget games voor dit moment voor minder dan 30 euro.

  Evolve is nu voor 16,99 euro verkrijgbaar bij Bol.com

  De Sims 3

  Verkijgbaar vanaf 29 october 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.