De top 10 beste onaangekondigde games

Article
vrijdag, 09 januari 2015 om 15:44
xgn google image
Jullie hebben weer mogen stemmen op een nieuwe poll, die deze keer over de nog onaangekondigde games ging. Op welke games zitten jullie het meest te wachten? Half Life 3? GTA 6? Portal 3? Je leest het allemaal in deze top 10 beste onaangekondigde games!

10. God of War 4

Hoewel het verhaal van Kratos min of meer af is gelopen in deel 3 en er al een prequel uit is gekomen, is het de vraag wat er nu nog gedaan kan worden met de serie. Maar dat moet de voorpret natuurlijk niet drukken, want wie weet maakt Sony Santa Monica er weer iets heel moois van – als de game er natuurlijk al komt, dat is.
Maar hoe mooi zou een next-gen God of War zijn? Met de graphics van nu en de brute actie van toen? Wij kunnen alleen maar hopen dat er nog een fantastisch verhaal ontstaan in de hoofden van de ontwikkelaar, zodat we zo snel mogelijk weer de god van de oorlog mogen uithangen!
65317

9. The Elder Scrolls 6

Komt er uiteraard gewoon aan, maar hoe? We hebben al een aantal provincies van Tamriel gehad, maar nog niet allemaal. Het zou dus goed kunnen dat de aankomende Elder Scrolls zich in Valenwood of Elsweyr af gaat spelen.
Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voor er een nieuwe deel in de serie verschijnt. Bethesda, die de afgelopen delen van The Elder Scrolls op zijn naam heeft staan, bezit namelijk ook nog een andere franchise die al een tijdje niet aan de beurt is geweest. Een franchise waar jullie ook op zitten te wachten en die verderop in deze special langs zal komen.
65318

8. The Last Of Us 2

Het einde van The Last of Us zorgde voor een golf van gemengde meningen: de een vond het niks, de ander het beste mogelijke einde wat je maar kunt bedenken. Of er een deel twee van de game gaat komen, is in ieder geval te betwijfelen: wat gaat er nog gebeuren met Ellie en Joel? Willen we nog een keer een game waarin we van A naar B reizen terwijl we elke seconde moeten zien te overleven?
Het zou goed mogelijk zijn dat er een andere verhaallijn wordt aansneden, met andere karakters die de hoofdrollen vervullen. Het geïnfecteerde Amerika is in ieder geval een mooi toneel om nog meer drama op af te laten spelen. En wie weet maken Ellie en Joel dan wel een cameo.
65319

7. Nieuwe 3D Super Mario

Als er een game is waar Nintendo-fans op zitten te wachten, is dat een nieuwe 3D Mario zoals Super Mario Sunshine of Super Mario Galaxy. De afgelopen jaren hebben we meerdere Mario’s gezien die semi-3D waren; Super Mario 3D Land en 3D World. Geniaal, maar iedereen weet dat een volledige 3D Mario toch wel echt de shit is.
Wie weet krijgen we nog een derde Mario Galaxy, maar aangezien Nintendo is verhuisd naar een nieuwe console is het ook mogelijk dat er een volledig nieuwe Mario aan zit te komen. Stel je nou eens voor: een nieuwe 3D Mario met de graphics van Mario Kart 8. Omnomnom!
65320

6. Banjo Threeie

Ja, we weten het, Banjo Kazooie 3 is in feite al lang uit (Banjo Kazooie: Nuts & Bolts), maar die vergeten we liever. We hebben het hier over Banjo Threeie, of hoe je het ook wilt noemen. In ieder geval een BK die zich kan meten met zijn twee voorgangers.
Hoewel Nuts and Bolts humoristisch van start ging (na jaren lang niksen waren de twee flink wat aangekomen), ging de game al snel berg afwaarts. Bij de fans van de serie is dit deel dan ook een doorn in het oog die er heel snel uit moet. Wat kan deze wond beter genezen dan een volwaardige Banjo Kazooie?
65321

5. Max Payne 4

Max is oud, maar dat betekent niet dat hij zijn charme (en vooral zijn cynisme) heeft verloren. De bullet-time shootouts, aangevuld met de nieuwe killcam uit Max Payne 3, Max die het weer een zat is en dan ook nog eens met de grafische kracht van de nieuwe consoles; we kunnen niet wachten.
Een nieuw deel waarin hij weer bad ass kan los gaan, zou mooi zijn, maar liever wel een die zich weer afspeelt in het duistere New York. Het zonovergoten Sau Paulo uit deel drie haalde toch een beetje (erg) de film noir-sfeer uit de serie.
65322

4. Red Dead Redemption 2

Velen noemden het GTA in het Wilde Westen: Een grote open wereld waarin je kunt gaan en staan waar je wilt, paarden die gestolen kunnen worden alsof het auto’s zijn, missies op je dooie gemak aannemen en een stelletje karakteristieke personages. Geen verkeerde vergelijking, dus.
Red Dead Redemption was het vervolg op Red Dead Revolver, die in 2004 werd uitgebracht voor de PS2 en Xbox. Een derde Red Dead is daarom niet vreemd, hoewel John Marston (hoofdrolspeler in Red Dead Redemption) het helaas laten afweten. Een nieuwe hoofdpersoon, met een nieuw stukje Amerika en een nieuw verhaal; kom maar door!
65323

3. Beyond Good & Evil 2

Officieel is de game nog niet aangekondigd, maar er zijn al meerdere teasers en screenshots het internet op geslingerd om te kunnen bedenken dat deze game eraan zit te komen. Vlak voor de E3 twee jaar geleden verscheen er nog een plaatje van Pey'j met betrekking tot Ubisofts persconferentie.
Ook verscheen er een video die wel heel sterk deed denken aan een vervolg op Beyond Good & Evil. Wederom hield Ubisoft zijn mond. Wie weet krijgen wordt 2015 het jaar waarin we dan eindelijk mogen genieten van een aankondiging van het tweede deel. De E3 in juni misschien?
65324

2. Fallout 4

Het jaar is net begonnen en dat betekent dat we weer twaalf maanden mogen hopen dat Bethesda een nieuwe Fallout gaat aankondigen. En het wordt wel een keertje tijd. Bethesda Game Studios, die zowel Fallout en The Elder Scrolls maakt, heeft al sinds de uitbreidingen van Skyrim niks van zich laten horen. Mogelijk omdat er aan een nieuwe Fallout gewerkt wordt?
Laten we het hopen, want wij kunnen in ieder geval niet wachten om het postapocalyptische Amerika nog verder te verkennen, vol met gemuteerde schorpioenen, corrupte huisrobots en metrostations vol vampiers; overal is wel wat te zien. Tijd voor nog meer! Schiet op!
65325

1. Grand Theft Auto 6

GTA 5 is nog niet eens uit op alle platformen (de PC ontbreekt nog), maar toch willen jullie al een nieuwe. En waarom ook niet? De afgelopen delen uit de serie waren stuk voor stuk meesterwerken. Geef Rockstar een paar jaar de tijd en er komt er vast en zeker nog eentje bij.
Maar waar zou deze zich gaan afspelen? We hebben New York (Liberty City) en Los Angeles (Los Santos) al een paar keer gehad, dus het wordt tijd om een wat nieuw grond te verkennen. Wat lijkt jullie een gepaste locatie voor GTA 6? Laat het weten in de comments.
Zijn er nog games die niet in dit rijtje staan, maar je wel heel graag wilt zien? Laat het ons weten in de comments hieronder!