Top 10 beste GTA 5 PC mods - Gekkigheid in San Andreas

  Hetgeen dat je wist dat zou komen in de PC-versie van Grand Theft Auto V zijn mods. Gta 5 voor de PC is alweer bijna een maand uit in er zijn al tientallen mods uitgekomen voor de PC-versie. Tijd voor een overzicht van de leukste GTA 5 PC Mods.

  Update: Ondertussen zijn er tal van nieuwe mods verschenen. Wij verzamelen ze in ons nieuwe overzicht van Grand Theft Auto 5 mods.

  10. Whale

  De meeste droge mod uit GTA 5 is toch wel deze reuze walvis. Deze GTA 5 PC mod verandert je karakter in een enorme walvis waarmee je te pletter kunt vallen op mensen en auto's. Bekijk vooral eens de prachtige prachtige beelden van deze droge mod.

  9. Bodyguards

  Voor de pussy’s in GTA 5 is er de Bodyguards mod. Deze GTA 5 PC mod zorgt ervoor dat je gezelschap krijgt van 7 bodyguards die samen met jou de strijd aangaan. De bodyguards zullen het vieze werk voor je opknappen en vijanden met de grond gelijk maken.

  8. Vuurwerk

  Vrijwel ieder kind houdt van vuurwerk, auto’s en GTA, als je deze drie samenvoegt in één dan staat dit bij voorbaat al garant voor een leuke ervaring. En dat is het dan ook zeker, vooral in de nacht zorgt deze mod voor een hoop chaos met veel kleurrijke flitsen. Wees gewaarschuwd als je de mod bekijkt als je kampt met vormen van epilepsie.

  7. Sneeuw

  Je kunt nu GTA Online ervaren in een heel ander klimaat. Deze GTA 5 PC mod laat het sneeuwen in San Andreas en hult de omgeving met een witte laag. Door deze mod hoef je niet langer te wachten op een kerst-update om sneeuwballen te kunnen gooien.

  6. Drift

  Breng Tokio Drift naar Grand Theft Auto 5 met deze drift mod. Zodra je deze mod heb geïnstaleerd kun je eindeloos door de straten driften, zelfs op rechte stukken. Want ja, wie rijdt er eigenlijk wel normaal in GTA? Of je verveelt je en gaat volgens de regels rijden, dit hebben we allemaal wel eens gedaan toch?

  5. Vehicle cannon

  Als kogels niet leuk genoeg zijn om af te schieten dan kun je natuurlijk ook ‘gewoon’ auto’s door de lucht schieten. Deze mod staat garant voor choas en exploderende auto's.

  4. Superman Hancock Flying

  Is de map van GTA 5 je iets te groot om te bewandelen of te rijden. Gebruik dan de Superman Hancock mod, hiermee kun je door de map vliegen als een echte superheld en het gaat ook nog eens vele malen sneller dan rijdend.

  3. Superkrachten

  Heb jij genoeg van de standaard karakters uit Grand Theft Auto 5? Tover jezelf dan om tot een superheld met deze mod. De mod geeft je extra krachten waarmee je hoger kunt springen, harder kunt slaan, pijlsnel kan rennen, extra krachtige kogels schieten en de mod tovert een standaard auto om naar een super sportwagen waarmee je door de straten van San Andreas kunt vliegen.

  2. Virtual reality

  Niet iedereen beschikt thuis al over een virtual reallity headset, maar als jij er thuis een hebt liggen en beschikt over de PC-versie van GTA 5, dan is deze virtual reality mod een echte aanrader. Met deze Virtual reality mod krijg je het gevoel dat je je in de straten van San Andreas bevindt.

  1. Sweetfx Graphics Enhancer

  Met deze GTA 5 PC mod wordt de wereld van het spel nog mooier. Deze mod zorgt ervoor dat kleuren feller worden en de omgeving meer details krijgt. Een mooie mod dus om nog meer van GTA 5 te kunnen genieten, zelfs als je niet over een computer beschikt die 4K niet ondersteunt.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.