De top 10 beste Comic Con 2016 trailers - bekijk ze nu!

  Comic Con is tegenwoordig een plek waar Hollywood en de televisieproducten hun nieuwe films en series tonen door middel van trailers. Zo ook dit jaar. Er waren genoeg trailers te zien, maar welke trailers zijn het beste of vertegenwoordigen de beste en populairste films en series? Je leest het hier bij onze top 10 beste Comic Con 2016 trailer special.

  Fantastic Beasts and Where to Find Them

  De eerste trailer die we behandelen komt uit het universum van Harry Potter. Fantastic Beasts and Where to Find Them is de eerste officiele spin-off van de Harry Potter franchise en verteld het verhaal van Newt Scamander. Een jonge tovenaar in New York. De film speelt zich 70 jaar voor de gebeurtenissen in de originele Harry Potter boeken en films af.

  Fantastic Beasts and Where to Find Them is ook gebaseerd op het gelijknamige boek van J.K. Rowling en zal in november van dit jaar in de bioscopen verschijnen. De trailer is hierboven te bekijken.

  Wonder Woman

  Wonder Woman is de eerste film van DC in dit rijtje en met goede reden. De nieuwe Wonder Woman trailer is getoond op Comic Con. De film Wonder Woman vertelt het ontstaan van de heldin Wonder Woman en waar zij vandaan komt.

  De film speelt zich (gedeeltelijk) af ten tijde van de Eerste Wereldoorlog en hier zal Wonder Woman dan ook veelvuldig in actie komen in de strijd tegen het Duitse Rijk. In de trailer zijn ook de iconische wapens van Wonder Woman te zien zoals de zweep, haar zwaard en schild. Wonder Woman verschijnt in juni 2017. De trailer is hierboven te zien.

  Marvel's Luke Cage

  De derde trailer in dit rijtje komt van Marvel. Marvel is naast films ook druk bezig met vele series die vooral op Netflix te zien zijn. Een van deze series is Marvel's Luke Cage. Luke Cage is een gevangene die na een mislukt experiment enorme krachten heeft gekregen die hem super sterk en bijna onverwoestbaar maken.

  Deze onverwoestbaarheid is in de trailer ook goed te zien wanneer meerdere criminelen het vuur op hem openen en hij en geen schrammetje aan overhoudt. Het eerste seizoen van Luke Cage zal beginnen op 30 spetember en is te zien op Netflix. De trailer is hierboven te bekijken.

  Justice League

  De tweede DC film in deze reeks is Justice League. De Justice League is een verbond samengesteld door Bruce Wayne oftewel Batman om een groot gevaar te stoppen wat het DC universum bedreigt. Dit team bestaat onder andere uit Batman zelf, Wonder Woman, The Flash en Aquaman.

  De trailer die getoond is tijdens Comic Con in San Diego laat vooral het vinden en samenstellen van het team zien. Over het daadwerkelijke gevaar is nog niks bekend, maar de geruchten gaan dat The Joker ook een intrede zal doen in de film. justice League verschijnt op 16 november 2017 in de Nederlandse bioscopen. De trailer is hierboven te bekijken.

  Vikings Season 4

  Eén van de weinige series in de lijst die niet op Netflix komt is Vikings. De immens populaire serie over de hoogtijdagen van de Vikingen. De serie volgt de viking Ragnar Lothbrok. Die samen met zijn familie en broeders probeert om Koning van alle Vikingen te worden.

  De trailer kondigt het vervolg van seizoen vier aan. Zoals in de trailer te zien is zal in ieder geval de vader van Ragnar terugkeren. Het vervolg van seizoen vier zal in de herfst van dit jaar van start gaan.

  Suicide Squad

  DC komt dit jaar met nog een film over een groep supermensen die samenkomt uit verschillende hoeken en achtergronden om samen de strijd aan te gaan. Daar houdt de vergelijking tussen Justice League en Suicide Squad ook wel op. Waar de Justice League bestaat uit superhelden wordt de groep van Suicide Squad juist gevormd door de slechtste en meest gevaarlijke mensen op de planeet.

  De trailer laat iets meer zien van het gevaar dat de groep moet verslaan. Zo is er een grote draaikolkachtige kracht te zien boven New York en wordt er ook door Deadshot gesproken over dat daar de vijand zich bevindt. Suicide Squad verschijnt op 4 augustus dit jaar in de Nederlandse bioscopen. De Comic Con 2016 trailer is hierboven te zien.

  Marvel's Daredevil Season 3

  De volgende trailer is weer een teaser trailer voor een Marvel Netflix serie. Ditmaal gaat het om Marvel's Daredevil serie. De trailer laat blijken dat het derde seizoen van deze serie er aan zit te komen, maar laat niet blijken wanneer dit plaats zal gaan vinden. Ook laat de teaser trailer niet veel zien over de inhoud van de serie, maar is alleen de tekst Hell's Kitchen te zien op een metro-bord.

  Daredevil vertelt het verhaal van Matt Murdock die als kind zijn zicht verloor, maar daardoor wel supermenselijke krachten kreeg voor zijn overige zintuigen. Nu als volwassen man is Murdock overdag een advocaat, terwijl hij 's nachts tegen het kwaad strijd als Daredevil. Daredevil is te zien op Netflix.

  Doctor Strange

  Doctor Strange is de enige Marvel film in deze lijst, maar niet zomaar één. Met Doctor Strange gaat Marvel de kant van de magie op. Nog nooit eerder werd magie als een daadwerkelijke superkracht gebruikt in Marvel films. Alleen de (half)goden konden vaak met bepaalde voorwerpen magische krachten oproepen, zoals bliksem.

  Doctor Strange vertelt het verhaal van Doctor Stephen Strange. Een chirug die door een auto-ongeluk niet meer zijn werk kan doen. Een magiër neemt Doctor Strange onder zijn hoede en leert hem de kneepjes van het vak. Met deze krachten is het aan Doctor Strange om de wereld te behoeden voor aankomend kwaad.

  Doctor Strange zal op 3 november 2016 te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. De Comic Con 2016 trailer is hierboven te zien.

  Sherlock Season 4

  Na lang gewacht te hebben sinds het einde van seizoen 3 zullen we binnenkort weer terugkeren naar Londen en omstreken voor het vierde seizoen van Sherlock. De trailer die getoond is tijdens Comic Con hint naar de terugkeer van Jim Moriarty. Ook zijn de oude bekenden zoals John Watson, Mrs. Hudson en Mycroft Holmes weer te zien.

  Sherlock is een Britse serie geproduceerd door de BBC die het verhaal vertellen van Sherlock Holmes wanneer deze in de huidige tijd had geleefd. De eerste drie seizoenen zijn enorm goed ontvangen en velen kunnen niet wachten totdat seizoen vier eindelijk van start gaat. Toch zullen zij nog even geduld moeten hebben. Het vierde seizoen van Sherlock komt pas in 2017.

  Game of Thrones Season 7

  De trailer die iedereen verwachtte en op hoopte tijdens Comic Con 2016 in San Diego is natuurlijk de aankondigingstrailer van het zevende seizoen van Game of Thrones. De ongekend populaire serie zal naar alle waarschijnlijkheid na seizoen acht stoppen. Op dit moment is het zevende seizoen van Game of Thrones in productie en speciaal om dat aan te kondigen is er een productietrailer uitgebracht voor dit zevende seizoen.

  De trailer laat zien wat het maken van zo'n serie nu eigenlijk met zich meebrengt. Zo is er onder andere te zien dat de meubels, wapens, kledingstukken en andere props veelal met de hand en op maat gemaakt worden. Ook is te zien dat men al klaar is met het schrijven van het script voor de eerste aflevering van dit seizoen.

  Het zevende seizoen van Game of Thrones is te bekijken op HBO en zal in juni van volgend jaar van start gaan.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.