Top 10 beste cadeaus voor feestdagen 2014 (10-30 euro)

  Zit jij alweer met je handen in het haar omdat je niet weet wat je het beste kunt vragen aan Sinterklaas of de kerstman? Geen probleem, XGN schiet te hulp! Wij zetten tien vette cadeaus van 10 tot 30 euro voor je op een rijtje.

  10. Lara Croft statuette

  Deze statuette is de reden dat we ons artikel hebben veranderd van cadeautjes van 10 tot 25 euro naar 10 tot 30 euro. Hoewel de meeste statuettes nogal opvallend zijn, is die van Lara Croft heel simpel en stoer. Lara is sterk, stoer en sexy en dit figuur zorgt ervoor dat je nog meer kunt toeleven naar die nieuwe game met die chick erin.

  Lara Croft Statuette

  Prijs: 29,99 euro via Nedgame

  9. Destiny t-shirt

  Komt jouw moeder rond de Kerstmis aanzetten met een zelfgebreide trui die ze je verplicht aan te trekken? Hier is een goede manier om daar onderuit te komen. Vraag van de Sint een Destiny t-shirt en draag dat gewoon heel december. Het shirt bevat de maan uit Destiny, dus als dit een van je favoriete planeten is, dan is dit zwarte kledingstuk je helemaal om het lijf geschreven (euh, op het lijf geschreven).

  Destiny t shirt

  Prijs: 19,98 via Game Mania

  8. Sons of Anarchy ring

  Magere Hein ziet er bad-ass uit in deze roestvrijstalen ring van de televisieserie Sons of Anarchy. Er staat wel meer op dan alleen de reaper, namelijk SAM en CRO. SAMCRO maakt samen Sons of Anarchy Motercycle Club Redwood Original en voor de echte fans van de serie is dit een awesome sieraad om je fanatisme mee te showen.

  Sons of Anarchy

  Prijs: 29,99 euro via Large

  7. Game of Thrones muts

  Winter is coming! Als dat niet duidelijk is, dan maakt deze muts dat wel duidelijk. Hoewel het dit jaar nog lang mooi weer is gebleven, staat de winter toch echt weer voor de deur. Nog voordat mensen beginnen over de Elfstedentocht, moet je zorgen dat je een goede muts in huis hebt. Waarom een willekeurige muts opzetten, als je met deze klassieke Game Of Thrones-muts kunt gaan rondlopen? Of liever nog, rondsnowboarden!

  Game of Thrones muts

  Prijs: 19,99 dollar via ThinkGeek

  6. Skylanders Trap Team Adventure Pack of Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes Guardians of the Galaxy Play Set

  We zijn niet aan het valsspelen hier, maar we zetten er als nummer 6 wel twee. Dat komt omdat het er maar net aan ligt welke starterkit je hebt. Als je Skylanders: Trap Team speelt, dan is het de moeite waard om te vragen of het Adventure Pack misschien onder kerstboom zou kunnen komen. Ben je een Marvel-fan die liever Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes speelt? Dan wil je waarschijnlijk voor die game de Play Set van de Guardians of the Galaxy hebben.

  Skylanders

  Prijs: Skylanders Trap Team Adventure Pack 29,99 euro bij Bol.com

  Disney Infinity 2.0

  Prijs: Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes 29,99 euro bij Bol.com

  5. Super Mario loungebroek

  Er is in de winter niets lekkerder dan lekker in een gameshirt en een pyjamabroek op de bank te chillen. Doe dat dan tenminste in stijl, in deze Super Mario loungebroek die nog enigszins kerstig is ook dankzij de groene en rode paddenstoeltjes. Hij is officieel voor mannen, maar wij zien geen enkele reden waarom een jongedame dit niet zou kunnen dragen, supercute toch?

  Super Mario loungebroek

  Prijs: 18,56 via Play.com

  4. Game Boy Advance

  Je moet je roots kennen en daarvoor zou je bijvoorbeeld deze Game Boy Advance op je verlanglijstje kunnen zetten. Je zou ook kunnen kiezen voor bijvoorbeeld de allereerste Game Boy. Hoe dan ook zijn alle consoles bij deze winkel getest en dat betekent dat je weet dat je er ook daadwerkelijk nog op kunt spelen. Er zijn geweldige games op de Game Boy Advance verschenen, waarom zou je wachten tot ze naar de 3DS eShop worden geport?

  Game Boy Advance

  Prijs: 19,95 euro bij Retrogamewinkel

  3. Call of Duty: Black Ops 2 pet

  Iedereen draagt tegenwoordig rechte petten met de stickers er nog op, maar waarom zou je niet met iets originelers op de proppen komen? Deze voorgevormde pet van Call of Duty: Black Ops 2 is zacht geprijsd, mocht je toch een eindje onder de 30 euro moeten blijven. Wel afzetten in de klas en op het werk he?

  CoD

  Prijs: 12,99 via GameShock

  2. Watch Dogs Messenger Bag

  Eastpak, Jansport, Kipling; het is soms moeilijk bij te benen welk tassenmerk het beste is om te kopen. Stop daarover na te denken, want deze Watch Dogs Messenger Bag biedt hoop. Schoolboeken bestaan niet meer toch, nu iedereen een tablet heeft? Hoe dan ook, ook voor niet schoolgaande mensen is deze tas een fijn exemplaar: lekker over de schouder voor draagcomfort en veiligheid van je spullen.

  Watch Dogs

  19 euro via Gameshop Twente

  1. Homer Simpson eierdopje

  Het is handig om iets op je verlanglijstje te zetten wat ook echt heel verstandig is om te vragen, maar soms kom je van die items tegen die je simpelweg niet voor jezelf kan kopen omdat dat te gek is. Dit is er zo-eentje: hoe briljant is het om je zaterdagochtend te beginnen met Homer Simpson die hongerig naar je gekookte eitje kijkt? Je koopt hem misschien niet zo snel voor je zelf, hij is wel heel tof om cadeau te krijgen. D'oh!

  Simpsons Homer

  Prijs: 12,95 euro via MegaGadgets

  Geschreven door: Laura Kempenaar

  The Simpsons: Tapped Out

  Verkijgbaar vanaf 29 february 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.