Top 10 beste 3DS budget games van dit moment

  Waar je eerder al kon lezen over budget games voor de PlayStation 4, Xbox One, PC en Switch, is het nu de beurt aan de Nintendo 3DS om aandacht te krijgen. Want ook op Nintendo’s populaire handheld zijn er genoeg goede, goedkope games te vinden. Daarom stellen wij de top 10 beste 3DS budget games voor je samen.

  10. Scribblenauts Unlimited

  In Scribblenauts Unlimited kun je je creativiteit de vrije loop laten. Je kunt namelijk letterlijk elk object de gamewereld ingooien door de naam ervan in te voeren. Wil je een dolfijn? Dan krijg je een dolfijn. Wil je een tafel? Dan krijg je een tafel. Op die manier los je diverse levels op.

  Scribblenauts Unlimited is voor 19,95 euro verkrijgbaar bij Nedgame.

  9. Hyrule Warriors Legends

  Deze port van Hyrule Warriors op de Wii U werd vorig jaar goed ontvangen. Niet alleen kan je op de 3DS exact dezelfde versie spelen als op de Wii U (los van mindere graphics natuurlijk), maar ook alle DLC is aanwezig. En dat zijn er toch een boel! Niet gek dat de game een 7,5 kreeg in de review.

  Hyrule Warriors Legends is voor 29,30 euro verkrijgbaar bij AllYourGames.

  8.The LEGO Movie The Videogame

  Deze game gebaseerd op de gelijknamige film uit 2014 kwam naar vrijwel elk denkbaar platform en deed het redelijk. In tegenstelling tot reguliere LEGO-games speel je in The LEGO Movie The Videogame vooral minigames. Voor een zacht prijsje zeker geen verkeerde aankoop.

  The LEGO Movie Videogame is voor 20 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.

  7. Mario & Luigi Dream Team Bros.

  Peach is weer eens ontvoerd en moet voor de zoveelste keer gered worden. Deze keer niet alleen door Mario, maar ook door Luigi. Zij gaan op onderzoek uit op Sluimereiland en komen daarbij achter een groot aantal geheimen. Ben je benieuwd welke? Voor een budgetprijs kom je erachter.

  Mario & Luigi Dream Team Bros. is voor 21 euro verkrijgbaar bij Yourgamezone.

  6. Rayman Origins

  De laatste jaren is Rayman Legends naar vrijwel elk denkbaar platform gekomen en dat was bij voorganger Rayman Origins niet anders. De game kwam in 2011 oorspronkelijk naar de consoles en het jaar erop werd er een handheld release aan vastgeplakt. Heb je dus zin in een platformer voor een budgetprijs? Dan is Rayman Origins de game voor jou.

  Rayman Origins is voor 23,95 euro verkrijgbaar bij Nedgame.

  5. LEGO City Undercover The Chase Begins

  In 2013 verraste LEGO vriend en vijand door opeens met een LEGO versie van GTA voor de Wii U aan te komen. Weliswaar speelde je in LEGO City Undercover als een politieagent, maar de gameplaymechanieken leken erg op die van GTA. Samen met de Wii U-versie kwam er ook een 3DS release en laatstgenoemde scoorde goed, ook al was die minder uitgebreid dan de bejubelde consoleversie. Hoe vet is het om vrij rond te lopen in een stad van LEGO?

  LEGO City Undercover The Chase Begins is voor 21,85 euro verkrijgbaar bij Eci

  4. Sonic Lost World

  De allereerste 3D Sonic op een handheld was gelijk een hele goede. In Sonic Lost World neem je het met Sonic op tegen Dr. Eggman en zijn zes handlangers om de wereld te redden. Wij waren in 2013 al enorm te spreken over de game en beloonden het dan ook met een 8,5 in onze review.

  Sonic Lost World is voor 18,88 euro verkrijgbaar bij Game-Outlet NL.

  3. The Legend of Zelda A Link Between Worlds

  De opvolger van SNES game The Legend of Zelda A Link to the Past brengt Link in dezelfde positie als 25 jaar geleden. Hyrule is in gevaar en weer moet Link op pad om de legendarische vijand een kopje kleiner te maken. Dit doe je door veel nieuwe dungeons te betreden om zo geheimen over het verleden te komen weten. The Legend of Zelda A Link Between Worlds kun je gerust een volwaardige Zelda noemen, zelfs voor de 3DS.

  The Legend of Zelda A Link Between Worlds is voor 19,90 euro verkrijgbaar bij Eci.

  2. Super Mario 3D Land

  De eerste Mario game voor de 3DS gooide het gelijk over een andere boeg, net als Super Mario 64 dat deed op de Nintendo 64 en Mario Galaxy op de Wii. Mario liep namelijk niet alleen maar van links naar rechts in een level, maar kon nu elke kant op die hij wilde. En dat zorgde natuurlijk ook voor een nieuwe manier van spelen. Voor nog geen 22 euro beleef je een avontuur dat de moeite waard is.

  Super Mario 3D Land is voor 21 euro verkrijgbaar bij Eci.

  1. Pokémon Sun & Moon

  De nieuwe Pokémongames kwamen vorig jaar uit, maar zijn nu al verkrijgbaar voor een budgetprijs. Waarom dat is blijft een mysterie, want Pokémon Sun en Moon zijn werkelijk twee parels van games. Niet dat jij erom zal moeten treuren, want voor slechts 30 euro kun je één van de beste 3DS budget games ooit binnenhalen.

  Pokémon Sun & Moon zijn voor 30 euro verkrijgbaar bij AllYourGames.

  Welke van de beste 3DS budget games ga jij halen?

  Dit waren volgens ons de tien beste 3DS budget games van dit moment. Welke ga jij halen?

  Scribblenauts Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 6 december 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.