Tony Hawks Pro Skater 5 Glitches - Redenen om ervan af te blijven

Article
zondag, 11 oktober 2015 om 9:03
xgn google image
Er bestaat een kleurrijke geschiedenis aan Tony Hawk games. Veel mensen zijn wel bekend met de eerste delen van de Tony Hawk's Pro Skater reeks. Het nieuwste deel valt echter een beetje tegen en bevat een hoop glitches. Bekijk hier de grappigste Tony Hawks Pro Skater 5 Glitches.
Sinds Tony Hawk’s Pro Skater in 1999, heeft de franchise jaarlijks een game uitgebracht. Na de bedroevende verkoopcijfers (Slechts 3000 exemplaren in de Verenigde staten) besloot Activision om de game even te laten voor wat het was. Toch besloten ze in 2015 een vijfde deel van Tony Hawk’s Pro Skater uit te brengen, maar misschien hadden ze dit beter niet kunnen doen.
De game is één grote glitchende warboel, waarvan je maar moet aannemen dat ze deze game in de eerste instantie getest is. In onze recensie konden we er ook niet meer van maken: het spel is gewoon een teleurstellende afsluiter van een reeks games die toch vermakelijk was om te spelen. Het launch evenement was daarentegen wel weer ok.
Daarom kunnen we er maar beter het beste van maken. Ondanks de treurige ondergang van de game, zijn de vele glitches die Activision over het hoofd heeft gezien wel hilarisch. Daarom zetten wij de grappigste Tony Hawk's Pro Skater 5 Glitches voor je op een rij.

Grinden als een ragdoll

In Tony Hawk’s Pro Skater 5 is het uitkijken waar jij je tricks doet: vooral met grinden is het oppassen. Voor je het weet word je met mach 5 de skatebaan uit geschoten. Een genante vertoning, waaruit opgemaakt kan worden dat de bugtester met verlof was toen deze game gemaakt werd.
79936

Het beton moet nog verhard worden

Een andere veel voorkomende van de Tony Hawk’s Pro Skater 5 glitches is de weg die af en toe wegvalt. Hierdoor zak je dwars door de grond, met je lagers in het cement. Daarnaast wordt Tony Hawk alle kanten opgeslingerd, alsof hij een ollie over een bananenschil maakt. Eigenlijk omvat het filmpje hierboven alles wat er mis is met de nu al geflopte game.
79937

Misschien toch een uitgebalanceerde game?

Als ze de balans die in deze trick zit hadden verspreid over de hele game, dan was het misschien nog wat geworden met Tony Hawk's Pro Skater 5.
79938

Andre Kuipers' Pro skater 5

Bij Tony Hawk games is het wel fijn als je een beetje los van de vloer kan gaan, maar je kunt ook overdrijven. Op sommige plekken in de game is zwaartekracht geen issue meer. Newton zou zich in zijn graf omdraaien wanneer hij zou horen van deze game.