Wat vond jij het tofste van Gamescom 2016? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 20 augustus 2016 om 15:00
xgn google image
Het grootste Europese game-evenement is gaande en wij zijn daar ook: de Gamescom! De XGN Doe Mee zit daar helaas niet, maar is op een andere toplocatie dit weekend. Maar het gaat om jullie en wat jullie van de Gamescom vonden! Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekend geleden ging onze vraagstelling over het Game of the Year principe. Directe aanleiding was de aankondiging van de GOTY-editie van The Witcher 3: Wild Hunt, die niet alleen de hoofdgame kent maar ook de twee DLC-pakketjes. Er waren negatieve reacties en positieve statements, maar de positieven waren in de meerderheid. Zoals Tobias Kaa:
Een goed punt Tobias Kaa, want dat is iets wat wel vaker vergeten wordt: het geduld van jou als gamer zijnde! Want wil je bijvoorbeeld wel een heel jaar wachten tot je de ‘volledige’ versie van Destiny kunt spelen, à la Taken King, of wil je vanaf het begin af aan meedoen? Een lastige keus, die vaak beïnvloed wordt door de hoeveelheid geld die je er voor over hebt.
Goed, even genoeg daarover. De Gamescom is in volle gang bezig met al een flinke hoeveelheid nieuwe trailers voor de titels die in de herfst moeten verschijnen: Watch Dogs 2, Battlefield 1, Maffia III en FIFA 17 zijn slechts enkele games. Nu is de XGN Doe Mee deze week op Lowlands, dus wordt een groot gedeelte van de Gamescom gemist. Maar wij zijn wel benieuwd naar jullie mening over deze Gamescom. Onze vraag is dan ook:

Wat vond jij het tofste van Gamescom 2016?

De XGN Doe Mee is namelijk wel benieuwd naar jullie meningen over de hoogtepunten van de Gamescom, of misschien zijn die er wel niet. Zelfs dan zijn wij benieuwd naar wat jullie er over te zeggen hebben! Mits je er alleen even bij vermeld WAAROM dat jouw toppunt van tofheid is op de Gamescom of waarom hij juist teleurstelt. Tot volgende week!

Populair Nieuws

Laatste Reacties