Top 5 tofste Netflix Original Series 2016 om naar uit te kijken!

  Netflix Originals zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Maar een beetje bingewatcher volgt alle series en films natuurlijk op de voet. Wat moet je dan? Uitkijken naar een nieuwe series en films natuurlijk! Daarom hebben wij de top 5 tofste Netflix Original Series 2016 om naar uit te kijken voor je op een rij gezet!

  De shows en films in dit lijstje zijn bedoeld om je een beeld te geven van wat eraan zit te komen. Het kan zijn dat er een serie of film tussenzit die al wel is aangekondigd, maar waar verder nog niets van bekend is. Al met al is deze top 5 tofste Netflix Original Series 2016 om naar uit te kijken in ieder geval voor jou een mooi lijstje om door te spitten en te kijken of er voor jou iets bij zit.

  5. Marvel’s Luke Cage

  We trappen deze lijst van tofste Netflix Original Series 2016 af met een superheld uit het Marvel universum. We hebben Luke Cage al even gezien in Jessica Jones, een andere Marvel serie op Netflix, maar hij krijgt nu dus ook zijn eigen show.

  Luke Cage is een onverwoestbare superheld, zijn huid is ondoordringbaar en hij is ook nog eens supersterk. Alle ingrediënten voor een toffe superheld zitten erin dus. Behalve het vliegen, dat kan de held helaas niet.

  Op de première van Daredevil seizoen 2 heeft Mike Colter, de acteur die Luke Cage speelt, bekendgemaakt dat het eerste seizoen van Luke Cage vanaf 30 september te zien is op Netflix. De serie moet ook een inleiding worden naar de aankomende miniserie The Defenders. The Defenders draait rond Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Die laatste gaan we ook nog zien in een Netflix Original, wanneer is nog niet bekend.

  Over Iron Fist gesproken, deze had ook best een plekje kunnen krijgen in deze lijst van top 5 tofste Netflix Original Series 2016, maar van deze show weten we helaas nog zo weinig dat we deze maar hebben weggelaten.

  The Defenders is voor Hells Kitchen wat The Avengers voor de rest van de wereld is. Een groep superhelden die het stadsdeel in New York verdedigen. Sommigen doen dit tegen wil en dank, anderen uit liefde voor de wijk.

  Om een lang verhaal kort te maken, Luke Cage is een ontzettend toffe superheld en het heeft eigenlijk veel te lang geduurd voor hij een eigen show heeft gekregen.

  4. The Magic Schoolbus

  Nostalgie alarm! Misschien kennen jullie deze serie nog wel. The Magic Schoolbus draait rond een (je raadt het al) magische schoolbus die bestuurd wordt door een hele vrolijke lerares. Het was niet alleen een vermakelijke cartoon om naar te kijken, je kon er ook nog eens iets van opsteken.

  De tekenfilmserie krijgt dus een reboot op Netflix, blijkbaar denkt de streamingdienst dat we nog wel iets kunnen leren over de wereld. Het zou een leuke toevoeging zijn aan de uitgebreide bibliotheek van cartoons op Netflix, veel mensen (waaronder ondergetekende) dragen de cartoon nog steeds een warm hart toe.

  Wanneer de vernieuwde versie van de klassieke kinderserie op Netflix te zien zal zijn is nog niet helemaal duidelijk, maar het is al wel bekend dat de tekenfilm zich meer op hedendaagse technieken zal richten. De bus krijgt een wat meer gemoderniseerde upgrade en ook juf Frizzle, de chauffeuze van de magische schoolbus, krijgt een wat meer hedendaags uiterlijk.

  Al die nostalgie maakt dat deze serie een terechte plaats heeft hier en een van de top 5 tofste Netflix Original Series 2016 is om naar uit te kijken.

  3. Flaked

  Flaked is eigenlijk de enige serie in deze lijst van top 5 tofste Netflix Original Series 2016 om naar uit te kijken die zo snel al te zien is. Sterker nog, de nieuwe serie met Will Arnett is nu al te kijken, als je dus weer eens wilt lachen om de acteur uit Arrested Development, is dat nu al mogelijk.

  Mocht je dus nog geen weekend plannen hebben, tijd om lachend op de bank of in bed te gaan bingewatchen. Hoewel de kritieken over de serie nog niet heel positief zijn, is een show van en met Will Arnett meestal wel een garantie voor hilarische momenten.

  Flaked gaat over een zelfhulp Goeroe die blijkbaar zoveel bij elkaar heeft gelogen dat hij het beste eerst zichzelf kan gaan helpen. De trailer belooft in ieder geval alvast veel goeds voor de show en zoals gezegd kun je zelf ook al oordelen of het nieuwste geesteskindje van Arnett het kijken waard is.

  2. Stranger Things

  Een van de vreemdere series in deze lijst van top 5 tofste Netflix Original Series 2016 om naar uit te kijken is Stranger Things. Deze show heeft zelfs al een releasedatum, houdt 15 juli maar alvast vrij in je agenda, want het belooft een spannende te worden.

  Stranger Things is een science fiction serie die draait om een jongetje dat plotseling verdwijnt. Meer weet je niet en om erachter te komen wat er precies met hem is gebeurt moet je deze zomer toch echt een dagje binnen zitten. Of je smeert het uit over een paar dagen, dat mag natuurlijk ook. Maar een beetje Netflix kijker doet toch zijn best om een serie in een sitting af te kijken, toch?

  De show heeft een hoofdrol weggelegd voor Hollywoodster Winona Ryder. Ook David Harbour heeft een rol in de serie. Harbour zien we later dit jaar nog terug in de DC superslechterikkenfilm Suicide Squad, wat zijn rol daarin is, is nog niet bekend. Maar in de tussentijd kunnen we hem dus zien in deze spannende Netflix Original.

  1. The Crown

  Een Netflix Original serie met het hoogste productiebudget tot nu toe. Dat belooft wat toch? Dat vinden wij nou ook en dat is ook de reden dat we The Crown op de eerste plaats zetten in de lijst van top 5 tofste Netflix Original Series 2016 om naar uit te kijken.

  De show is geschreven door Peter Morgan, de mensen die deze naam kennen weten dat hij garant staat voor succes. De schrijver schreef eerder al toneelstukken als Frost Nixon en kreeg lovende kritieken voor zijn werk aan de in 2006 uitgekomen film The Queen.

  The Crown is een biografisch verhaal van 60 afleveringen over de huidige koningin van Engeland: Queen Elizabeth II. De show volgt haar leven vanaf haar huwelijk vlak na de oorlog tot aan vandaag de dag. Het eerste seizoen krijgt tien afleveringen van een uur en dat wil zeggen dat Netflix wel 6 seizoenen in de planning heeft voor deze show.

  Er is genoeg gebeurt in het leven van Queen Elizabeth, dus die zes seizoenen kunnen in principe met gemak volgemaakt worden en dan zou er nog steeds voldoende over zijn om nog eens zes seizoenen vol te schrijven.

  Wanneer de show precies uitkomt is nog niet geheel duidelijk, maar dit is er wel eentje om naar uit te kijken. Een terechte nummer 1 in deze Top 5 tofste Netflix Original Series 2016 om naar uit te kijken dus.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.