Fallout 4 Far Harbor DLC - Alles wat je over de add-on moet weten

Article
dinsdag, 17 mei 2016 om 16:49
xgn google image
Grootse plannen, dat heeft Bethesda met de aankomende DLC voor Fallout 4. Het bedrijf stelt nog nooit DLC van deze schaal afgeleverd te hebben, maar dat is niet het enige dat Bethesda erover bekendgemaakt hebben. Lees hier alles wat je moet weten over de Fallout 4 Far Harbor DLC.
De Fallout 4 Far Harbor DLC speelt zich af op een gelijknamig eiland en belooft de grootste add-on van Bethesda ooit te worden. Zo wordt het eiland qua omvang groter dan het speelbare gebied van de Shivering Isles DLC uit Oblivion. Over de sfeer en de hoeveelheid content die dit reusachtige gebied gaat brengen, hoef je je ook geen zorgen te maken.

Fallout 4 Far Harbor DLC brengt spannend verhaal

Als je de Point Lookout DLC van Fallout 3 hebt gespeeld, dan gaat het mysterieuze Far Harbor je misschien bekend voorkomen. Je wordt door middel van de boot naar een onheilspellend eiland gebracht waarbij het gebied gehuld is in een zware mist. Maar dat is niet het enige natuurverschijnsel dat je lastig gaat vallen. Zo gaan er meerdere stormen woeden, die zeker weten een flinke dosis radiatie meebrengen.
Het verhaal van Far Harbor heeft te maken met een nieuwe zaak van detective Nick Valentine, die je naar alle waarschijnlijk nog kent van de originele game. Het is jouw roeping om een vermiste vrouw op te sporen, die iets te maken heeft met een kolonie Synths. Het is aan de speler de taak om uit te zoeken wat er precies allemaal aan de hand is.
Op Far Harbor ga je geconfronteerd worden met een conflict tussen verschillende facties. Zo staan de Synths, de Children of Atom en de lokale bevolking lijnrecht tegenover elkaar. Jij bent natuurlijk weer de juiste persoon om deze buurtruzie op te lossen, maar daarvoor moeten drastische keuzes gemaakt worden.
De vereiste actie om de Fallout 4 Far Harbor DLC te kunnen spelen heeft dan ook met de speurneus te maken. Je moet de "Getting a clue"-quest hebben afgerond, waarbij je Nick als compagnon vrijspeelt. Alleen dan krijg je toegang tot Far Harbor. Welk level jouw personage is, maakt ook niet uit volgens de ontwikkelaar.
Far Harbor wordt een ongure plek waarbij je altijd op je hoede moet zijn. Nieuwe vijanden gaan hun opwachting maken, waarbij er genoeg uitdaging te beleven is. Als je dacht dat de krabachtige Mirelurks al vreselijk waren, dan kan je straks je lol op met de Fogcrawlers. Naast nieuwe vijanden mag je ook weer een hoop flitsende wapens, uitrustingen en nederzettingen verwachten.
Fallout 4 Far Harbor DLC eiland

Wat, waar, hoe en wanneer?

Het belangrijkste is natuurlijk de datum vanaf wanneer jij aan de slag kan met het onderzoeken van dit gure eiland. Je kan vanaf 19 mei in de ban zijn van alle geheimen die het eiland te bieden heeft. Fallout 4 kennende zijn dit er in ieder geval heel wat!
Net als de vorige add-ons zijn er een paar verschillende manieren waarop je de Fallout 4 Far Harbor DLC kan bemachtigen.
  • PC: Het aanschaffen via Steam, of de ingame client voor een prijs van 25 euro
  • Xbox One: Het aanschaffen via Xbox Marketplace, of de optie in het hoofdmenu van de game. Kosten: 25 euro
  • PlayStation 4: Far Harbor is te kopen via de PS Store, of ook de ingame client. Wederom voor een prijs van 25 euro.
Mensen die gebruikmaken van de season pass gaat het geen additionele kosten meer opleveren, waardoor er zonder weer te betalen gelijk gespeeld kan worden. Het downloadbestand van de Fallout 4 Far Harbor DLC gaat meer dan 2GB geheugen gebruiken. De specifieke tijd van release is voor elk platform hetzelfde, gelijk na middernacht kan je beginnen met downloaden.

Populair Nieuws