De top 5 grootste film flops van 2021

Article
zondag, 02 januari 2022 om 13:00
pexels martin lopez 1117132f1631279002
2021 zat weer vol met nieuwe film, maar helaas waren ze niet allemaal even goed. Dit zijn de top 5 grootste film flops van 2021.

Thunder Force

In Thunder Force vormen twee jeugdvriendinnen een onverwacht superheldenduo dat misdaden bestrijdt, nadat wetenschapper Emily een formule heeft uitgevonden waarmee gewone mensen superkrachten krijgen.
Dit was de vijfde samenwerking tussen Melissa Mccarthy en haar man Ben Falcone, die de film schreef, regisseerde en produceerde. Hoewel de twee hartstikke leuk samen zijn, zijn de films dat wat minder. Thunder Force bevat veel flauwe grappen en bekende plotclichés. Daarnaast zijn de grappen ook stereotyperend over dikke mensen die zich geen zorgen maken over persoonlijke hygiëne.
thunder force 00 52 57 03 rf1640278447

Dear Evan Hansen

Dear Evan Hansen is een musicalfilm gebaseerd op de gelijknamige musical. Evan Hansen is een middelbare scholier met een sociale angststoornis. Hij zoekt graag aansluiting bij zijn leeftijdsgenoten en heeft daarom een band verzonnen met een overleden student om zo dichterbij de familie van de jongen te komen.

Helaas was de verfilming niet zo’n groot succes als de musical. Zo waren geliefde personages niet goed ontwikkeld. Daarnaast wordt Evan Hansen gespeeld door Ben Platt, een 28-jarige acteur die de rol speelt van een 17-jarige. Verder zijn er bepaalde nummers weggelaten uit de film, waardoor het lijkt alsof Evan minder oprecht over komt.
dear evan hansenf1640278874

Chaos Walking

Chaos Walking volgt een jonge man genaamd Todd. Hij leeft in een dystopische wereld zonder vrouwen, waar alle levende wezens elkaars gedachten kunnen horen. Wanneer een vrouw genaamd Viola een noodlanding maakt op de planeet moet Todd haar helpen te ontsnappen aan het gevaar.
Chaos Walking kwam eindelijk in 2021 uit na een lange vertraging en reshoots. De personages hebben weinig diepte en er wordt voornamelijk gefocust op “the noice” die ze achter zich aan hebben.
chaos walking

Space Jam: A New Legacy

Dom, de zoon van wereldberoemde basketballer LeBron James, droomt ervan om videogameontwikkelaar te worden in plaats van op te treden in de voetsporen van zijn vader. Als Dom vast komt te zitten in de Warner 3000 Server-Verse, een virtuele ruimte geregeerd door Al-G Rythm. Nadat hij is gevangengenomen moet LeBron hem zien te redden door samen met Bugs Bunny. Daffy Duck, Porky Pig en andere Looney Tunes een basketbalwedstrijd te winnen tegen Al-G.
Hoewel de originele Space jam het ook al niet al te goed deed, deed deze film het nog slechter. In de film wordt LeBron neergezet als een slechte vader, terwijl al zijn acties het tegenovergestelde zijn. Hierdoor voelde het einde een beetje vlak.
space jam a new legacy nl st 4 jpg sd low copyright 2021 warner bros entertainment inc all rights reservedf1637927782

Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Strijder Snake Eyes wordt verwelkomd in een oude Japanse clan genaamd de Arashikage, nadat hij het leven heeft gered van de troonopvolger. Snake Eyes gaat naar Japan en leert de manieren van een ninja-krijger en krijgt thuis iets waarvan hij lang heeft gedroomd.
Wanneer er geheimen van zijn verleden worden onthuld, wordt de eer en loyaliteit van Snake Eyes op de proef gesteld.
Snake Eyes was een poging van Paramount en Hasbro om een nieuw leven in de G.I Joe-franchise te blazen. Er was veel kritiek op de slappe pogingen van de karakterontwikkeling. Verder waren veel mensen ook niet blij met hoe de vechtscènes waren gemonteerd.
snake eyesf1640624083