De tien tofste terugkerende Kingdom Hearts 3 personages!

  De release van Kingdom Hearts 3 komt steeds iets dichterbij. Op 29 januari komt de game dan eindelijk uit en kunnen we na jarenlange verwachting zien hoe de Xehanort-saga afloopt. Het belooft een spectaculaire conclusie te gaan worden boordevol oude bekenden die hun opwachting maken. Dit zijn de tien tofste Kingdom Hearts 3 personages die we straks terug gaan zien!

  10. Donald & Goofy

  Net als in voorgaande delen wordt onze held Sora tijdens zijn reizen langs vele Disney-werelden weer vergezeld door Donald Duck en Goofy. De laatste keer dat deze persoonlijke bodyguards van de Keyblade-drager mee op avontuur gingen was in Kingdom Hearts 2. Hoewel de twee klassieke Disney-figuren wel nog vaak in cutscenes zijn verschenen, voelt het daarom toch een beetje als een reünie. Nu maar hopen dat Donald na al die jaren een betere healer is geworden!

  Lees op de volgende pagina de andere gave Kingdom Hearts 3 personages.

  9. King Mickey

  Wie Donald en Goofy zegt, moet King Mickey zeggen. Natuurlijk zal van alle personages ook de meest beroemde muis ter wereld weer een rol gaan spelen in het verhaal van Kingdom Hearts 3. Uit de trailers bleek al eerder dat Mickey samen met Riku zal terugkeren naar The Realm of Darkness om daar op zoek te gaan naar de verloren Keyblade-draagster Aqua. Zou het ze lukken om haar terug te laten keren?

  8. Xion

  Xion is een personage dat we eerder in Kingdom Hearts 358/2 Days tegenkwamen en haar verhaal is misschien wel het meest tragische dat wij in de hele reeks zijn tegengekomen. Als kloon had zij eigenlijk nooit mogen bestaan en nadat zij in een emotioneel beladen gevecht werd verslagen door Roxas, werd zij vergeten door iedereen die haar ooit liefhad. Hoewel nog niet zeker is of zij volledig zal terugkeren in Kingdom Hearts 3, was in een van de trailers wel al te zien hoe Axel/Lea een visioen van haar kreeg. Wij hopen dan ook dat er toch nog een kansje bestaat dat zij opnieuw tot leven zal komen en één van de terugkerende personages in Kingdom Hearts 3 is.

  7. Roxas

  Het verhaal van Roxas is al bijna net zo tragisch als dat van Xion. Hoewel aan het einde van Kingdom Hearts 2 te zien was hoe de Nobody van Sora terugkeerde naar zijn oorspronkelijke lichaam, mocht hij nooit zijn eigen persoon zijn. In de trailers van Kingdom Hearts 3 is te zien hoe Sora op zoek lijkt te zijn naar een manier om Roxas alsnog terug te brengen. Wij hopen in ieder geval dat het lukt, zodat hij straks misschien weer met Xion en Axel/Lea sea salt ice cream kan eten.

  6. Marluxia

  Het kwam voor velen als een verrassing toen werd aangekondigd dat Marluxia terug zal keren in Kingdom Hearts 3. Het flamboyante, roze-harige lid van Organization XIII was de hoofd-antagonist in Kingdom Hearts: Chain of Memories. Na deze game werd hij echter niet meer gezien, omdat hij de Organization verraden had en verslagen werd door Sora. Het is nog niet duidelijk of hij toch weer met Xehanort samenwerkt of dat hij zijn eigen motieven heeft, maar wij zijn in ieder geval blij om deze bad guy terug te zien!

  5. Vanitas

  We hebben hem al niet meer gezien sinds de gebeurtenissen van Birth By Sleep, maar ook Vanitas keert terug in Kingdom Hearts 3. Deze mysterieuze gemaskerde jongen is ontstaan toen Xehanort de duisternis uit Ventus verwijderde. Hoewel Vanitas een grote rol speelde in Birth By Sleep, zijn er nog veel vraagtekens rondom zijn bestaan. Zouden we in Kingdom Hearts 3 dan eindelijk meer over hem te weten komen?

  4. Aqua/Terra/Ventus

  We spelen misschien een beetje vals, maar dit drietal mag natuurlijk onder geen beding ontbreken. De drie Keyblade-dragers die samen de hoofdrol deelden in Birth By Sleep lijken allemaal terug te gaan keren in Kingdom Hearts 3. De vrienden die samen onder Master Eraqus trainden kwamen stuk voor stuk in aanraking met een tragisch noodlot. Hopelijk zullen ze elkaar in Kingdom Hearts 3 daarom eindelijk weer terugzien tijdens een emotionele reünie.

  3. Kairi/Riku

  Natuurlijk zullen ook de twee beste vrienden van Sora weer gaan schitteren in Kingdom Hearts 3. Sinds het begin van hun reizen in de eerste Kingdom Hearts hebben zowel Kairi als Riku enorm veel meegemaakt. Zo werd Kairi meermaals ontvoerd en voerde Riku een innerlijke strijd met zijn eigen duisternis. Nu zijn ze allebei klaar om het samen met Sora op te nemen tegen Xehanort en zijn Organization!

  2. Master Xehanort

  De duistere Master Xehanort is de hoofd-antagonist van de Kingdom Hearts-reeks, wiens kwaadaardige plannen in mysterie gehuld zijn. Hoewel we al weten dat hij de χ-blade wil gebruiken om Kingdom Hearts bereiken, blijft het vooralsnog onduidelijk wat zijn ware beweegredenen zijn. Zou er misschien meer achter zijn daden zitten dan we oorspronkelijk dachten? Hopelijk komen we er binnenkort achter!

  1. Sora

  Het had natuurlijk niet anders gekund dan dat Sora op de eerste plaats zou staan. We kijken er allemaal enorm naar uit om na jaren weer in de huid van Sora te kruipen en het met zijn Keyblade op te nemen tegen de True Organization. Samen met Donald en Goofy reist hij straks weer langs allerlei fantastische Disney-werelden, waar hij talloze nieuwe vrienden zal leren kennen. Sora's epische reizen begonnen 17 jaar geleden in de allereerste Kingdom Hearts-game en we nader nu dan eindelijk het laatste gevecht tegen de duistere Master Xehanort.

  De tofste Kingdom Hearts 3 personages

  Dit zijn de tien tofste terugkerende personages in Kingdom Hearts 3, maar er komen natuurlijk nog veel meer oude bekenden terug. Zo zullen we ook Lea/Axel, Saix, Luxord, Demyx en vele anderen terugzien. Naar welke personages kijken jullie het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties!

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.