De 5 beste nieuwe seizoenen van HBO series in 2019

Article
maandag, 28 januari 2019 om 14:34
de 5 beste nieuwe seizoenen van hbo series in 2019 145755 5
HBO heeft dit jaar weer veel nieuws te bieden, nieuwe films en nieuwe series. Alleen het beste wat HBO dit jaar te bieden heeft, zijn nieuwe seizoenen van series. Dit zijn de 5 beste nieuwe seizoenen van HBO series in 2019.

5. Veep seizoen 7

We beginnen de lijst met beste HBO series in 2019 met een nieuwe seizoen van Veep, een serie die al vanaf 2012 bezig is. In 2019 komt Veep dan ook al met haar zevende seizoen en dat belooft veel goeds. Veep gaat over het ontsnappen van de dagelijkse sleur in Washington D.C. en het achterlaten van een indruk. Selina Meyer is een oud-senator en krijgt een baan als vicepresident aangeboden.
Deze baan is alleen niet zoals zij zich had voorgesteld en is alles waar Meyer voor gevreesd had. Veep is geen standaard politieke serie, maar kiest ervoor de politiek in Washington komisch te belichten. Het zevende seizoen komt in 2019 naar HBO, wanneer precies is nog niet duidelijk.
145756

4. Barry seizoen 2

Op plek vier op deze lijst met HBO series in 2019 met nieuwe seizoenen staat het tweede seizoen van serie Barry. Barry is een man die vanuit het midden van Amerika naar de westkust afreist om daar, zonder dat hij weet, zijn acteercarrière te beginnen. Hij bevindt zich tussen de energieke, hoopvolle, dromende acteursstudenten. Daar vindt hij Sally, het middelpunt van zijn aandacht en soort van obsessie.
Barry wil een nieuw leven starten als acteur, maar zijn schimmige verleden als zogenaamde hitman blijft hem achtervolgen. Zijn ex-handelaar, Fuches, zorgt ervoor dat Barry’s verleden hem niet zomaar loslaat. Bill Hader speelt wederom als Barry in seizoen 2. De eerste aflevering komt ergens in 2019 naar HBO.
145757

3. Big Little Lies seizoen 2

Het tweede seizoen van Big Little Lies begon in 2019. De eerste aflevering staat al op HBO, de tweede laat nog even op zich wachten. Big Little Lies zal zich na terugkeer gaan richten op de fragile leugens, vriendschappen en de zwaktepunten van het huwelijk. Relaties zullen gevaar dreigen en de vraag aan wie loyaal te zijn staat in het tweede seizoen centraal.
De welbekende cast keert voor dit seizoen weer terug: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz en ga zo nog maar even door. Laten we hopen dat seizoen twee net zo goed wordt als het eerste, want dat het eerste seizoen ontving 4 Golden Globes. De eerste aflevering van seizoen 2 is overigens gratis op HBO te bekijken.
145758

2. True Detective seizoen 3

Op de tweede plaats staat True Detective seizoen 3. Het derde seizoen volgt Mahershala Ali als detective Wayne Hays in zijn onderzoek naar twee vermiste kinderen. Stephen Dorff speelt zijn partner in crime Roland West. De eerste vier afleveringen zijn nu al te bekijken op HBO, de volgende aflevering komt op 3 februari.
In True Detective seizoen 3 zien Hays en West een mogelijke verbinding tussen de Purcell criminaliteiten en de kerk. Beide detectives interviewen persoon na persoon, maar komen erachter dat er nog een partij bij betrokken is. De eerste afleveringen krijgen tot nu toe goede ontvangst en scoren stuk voor stuk boven de 8 op filmwebsite IMDb. Lees onze True Detective seizoen 2 review om nog eens terug te blikken.
145759

1. Game of Thrones seizoen 8

Op nummer één staat zoals je misschien al had verwacht Game of Throne’s laatste seizoen: seizoen acht. In dit seizoen gaat de grote ontknoping plaatsvinden van een van de meest bekeken series ooit. De strijd tegen de White Walkers is begonnen, net als de strijd om de ijzeren troon. Hoe gaat het aflopen en kan Westeros gered worden?
Het laatste seizoen bestaat uit zes afleveringen waarvan de lengtes al eerder bekend werden gemaakt. We hebben al een paar kleine teasers en trailers voorbij zien komen, maar de echte, grote trailer moet nog komen. Game of Thrones seizoen 8 is te zien op HBO vanaf 14 april. Wil je nog meer weten over het nieuwe seizoen? Lees dan onze special met 10 dingen die we al weten over Game of Thrones seizoen 8.

De 5 beste nieuwe seizoenen van HBO series in 2019

Dat waren de 5 beste nieuwe seizoen van HBO series in 2019. Naar welke HBO-serie kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de comments!