De vijf tofste gadgets van 2017 - De tofste nieuwe tech op een rijtje

Article
maandag, 04 december 2017 om 13:50
xgn google image
In 2017 is er allerlei moois uitgekomen op het gebied van games, series en films. En ook op het gebied van tech is er van alles uitgekomen waarmee we uit de voeten kunnen. Wij hebben eens om ons heen gekeken en brengen jou een overzicht van de vijf tofste gadgets van 2017!
Ook in 2017 is de technologie lekker vooruit gegaan. We mochten met een nieuwe resolutie tv kijken, de lucht in met nieuwe drones en konden verder met allerlei nieuwe snufjes spelen. Maar wat zijn te tofste nieuwe gadgets die afgelopen jaar voorbij kwamen?

5. Logitech UE Wonderboom

Logitech heeft op het gebied van geluid weer het nodige gedaan in 2017. Zo kwam de Ultimate Ears Wonderboom uit. Het is een speaker, maar hij heeft meer weg van een blits wierookvat, compleet met een felgekleurd kruis erop. De UE Wonderboom is namelijk een soort bolletje wat je overal kunt gebruiken.
Het geluid van de speaker wordt over 360 graden verdeeld, zodat overal hetzelfde heldere geluid te horen is. En het toffe is dat je de Wonderboom aan een apparaat kunt koppelen, maar ook aan een andere Wonderboom voor een krachtiger geluid. De speaker is te koop voor iets meer dan 85,- bij bol.com.
122718 2

4. Chromecast Ultra

2017 ging vooral om 4K resolutie als het op video aankomt. Maar als je een Chromecast hebt gekocht en later overgeschakeld bent naar een 4K tv, heb je niet de mogelijkheid om in 4K te streamen. Gelukkig is er de Chomecast Ultra. Het kleine apparaatje kan, net als zijn voorgangers, achter je tv gehangen worden zodat je via je wifi netwerk video's tot 4K kunt streamen.
De video's die je streamt worden ook nog eens tot bijna twee keer sneller geladen dan bij de Chromecast 2 en natuurlijk zijn de nodige apps weer van de partij. Voor iets meer dan 75,- kun je de Chromecast Ultra bij de Mediamarkt kopen.
122719

3. Asus Zenphone 4 Max

Dit jaar was ook een sterk jaar op het gebied van mobiele telefoons. Zo kwam Apple met de iPhone X, bracht Samsung een nieuwe Galaxy smartphone uit en kwam Asus met zijn nieuwe Zenphone, de Zenphone 4 Max.
De telefoon heeft het Android 7.0 besturingssysteem, weegt 181 gram en komt in verschillende kleuren. Bovendien is het toestel voorzien van een uitbreidbaar geheugen tot maximaal 256GB. Maar het tofste aan dit instaptoestel is de dubbele 13 Megapixel camera. Met een diafragma van f2.0 en een groothoeklens maak je de tofste foto’s. Natuurlijk heeft het toestel ook een front camera voor de nodige selfies. Deze is 8 Megapixel.
Voor ongeveer 250,- heb je de Asus Zenphone 4 Max in huis met 32 GB geheugen.
122720 1

2. Nintendo Switch

Een artikel dat niet enkel een gadget is, maar zeker in deze lijst hoort is de Nintendo Switch. De console kwam in maart uit en Nintendo heeft op een slimme manier gezorgd dat je overal kunt gamen. De Switch werkt met cartridges die in het tablet-achtige apparaat gaan en met games als Zelda Breath of the Wild en Mario’s Odyssey is de line-up al in 2017 bijzonder sterk.
Het mooie van de console is dus dat hij ook als handheld fungeert. Je pakt de console uit zijn houder, klikt de Joy Con controllers aan weerszijden vast en kunt gewoon door gamen terwijl je onderweg bent! Het enige nadeel is dat de console onderweg maar een uurtje of drie gebruikt kan worden, wat redelijk kort is. Voor 330,- is de Nintendo Switch voor jou!
122721

1. LG OLED TV

Op het gebied van tv’s is er dit jaar een hele hoop gebeurd. LG kwam bijvoorbeeld met zijn allereerste OLED tv van het jaar, de LG OLED55C7. De tv heeft perfecte kleuren door de OLED technologie en de kijkhoek is ideaal door de zelf oplichtende pixels. De televisie ondersteunt HDR met Dolby Vision voor een haarscherp 4K beeld.
De tv zelf is ook nog eens lekker plat, dus ideaal voor aan de muur. Voor ongeveer 2000,- heb je deze tv in 55 inch in huis. Heb je een groter budget? Dan kun je ook gaan voor het vlaggenschip van LG: De Signature OLED tv, LG OLED65W7V.
Deze tv staat voor maar ‘slechts’ 5700,- in je huis te pronken, is ultradun en wordt compleet met een geluidssysteem geleverd.
Welke nieuwe tech en gadgets heb jij dit jaar aangeschaft? Laat het ons weten in de reacties!

Populair Nieuws