De 10 tofste Amsterdam Comic Con Cosplay

Article
dinsdag, 30 augustus 2016 om 12:07
xgn google image
Fans van strips, films, series en games konden dit weekend volledig los op Amsterdam Comic Con. Ook op het gebied van cosplay was er ontzettend veel te zien. De bezoekers pakten flink uit met hun kostuums. Wij zetten daarom de 10 tofste Amsterdam Comic Con Cosplay voor jullie op een rijtje!

10. Wally en Wenda

Het blijft één van de grootste mysteries van onze generatie; waar is Wally gebleven? Dit weekend was hij in ieder geval samen met zijn vriendin Wenda aanwezig op Amsterdam Comic Con te vinden. Wat een geluk dat wij van XGN dit stel in de enorme menigte zomaar tegen het lijf liepen! Wie had verwacht dat zij ook van comics hielden?
Natuurlijk verdween het enigmatische paar alweer snel in de menigte, maar zo zie je maar weer dat Wally en Wenda met hun matchende rood-wit gestreepte kleding overal kunnen opduiken!

9. Deadpool met eenhoorn

Er waren zoals op de meeste conventies weer een hoop mensen op Amsterdam Comic Con aanwezig die verkleed waren als Deadpool. Deze Deadpool met zijn eigen eenhoorn sprong er voor ons toch wel echt uit! De gelijknamige film over de Merc with a Mouth toonde ons dat hij er nogal eigenzinnige gevoelens op nahoudt voor deze pluizige, gehoornde paarden. Erg gaaf om te zien dat deze twijfelachtige fetisj ook cosplay inspireert!

8. Granny en Kylo Ren

Granny uit de Looney Tunes en Kylo Ren uit Star Wars hebben maar weinig overeenkomsten met elkaar. Toch troffen wij deze ver uiteenlopende personages samen op Amsterdam Comic Con. Granny nam zelfs haar huisdieren Sylvester en Tweety mee naar de RAI. Zou Kylo stiekem een dierenliefhebber zijn of heeft hij misschien gewoon een bijbaantje in de zorg?

7. Rey met BB-8

Ondanks het feit dat Kylo Ren in een goede bui leek te zijn, is het te hopen dat hij zijn rivaal Rey niet is tegengekomen. Ook zij liep namelijk samen met de droid BB-8 over Amsterdam Comic Con. Het had natuurlijk desastreus geweest als hij de droid met daarin de map naar Luke Skywalker had weten te bemachtigen!

6. Indiana Jones

Hoewel er veel Star Wars-personages op Amsterdam Comic Con rondliepen, hebben we ruimtesmokkelaar Han Solo nergens kunnen treffen. Wel zagen wij een ander bekend personage dat ook door Harrison Ford gespeeld werd, namelijk Indiana Jones. Indy is misschien niet meer de jongste, maar zo te zien staat de wereldberoemde avonturier nog steeds klaar om eeuwenoude tempels te verkennen.

5. Darth Maul en Darth Talon

De Dark Side was volop aanwezig op Amsterdam Comic Con, want ook Darth Maul en zijn vrouwelijke metgezel Darth Talon kwamen een kijkje nemen in de RAI. Gekleed in hun duistere Sith-gewaden liepen zij intimiderend over de beursvloer. Jammer genoeg was Obi Wan Kenobi nergens te bekennen om ons van dit stel te beschermen.

4. Daenerys Targaryen en Cersei Lannister

Game of Thrones zit natuurlijk vol met bizarre plot twists, maar wie had verwacht dat we Daenerys Targaryen en Cersei Lannister samen op Amsterdam Comic Con zouden aantreffen? We kunnen alleen maar hopen dat er geen allianties tussen de twee families gesloten zijn, want dat zou wel eens het einde van de Seven Kingdoms kunnen betekenen.

3. Ant-Man

Hij was nog moeilijker te vinden dan Wally en Wenda, maar we hebben Ant-Man toch nog kunnen opsporen! We moesten hem natuurlijk wel even vragen of hij zijn gewone formaat wilde aannemen, anders konden we geen goede foto van hem vinden. Wat er allemaal al niet mogelijk is met zo een speciaal pak van Pym Technologies!

2. Harley Quinn en Joker

We sprongen van het Marvel-universum naar het DC-universum en troffen daar meteen overal psychopatische clowns aan. We werden namelijk volledig omringd door Jokers en Harley Quinns. Toch wisten we al snel het echte stel te vinden dat rechtstreeks uit Suicide Squad gelopen leek te zijn. Alle details inclusief tattoos waren gaaf aan deze cosplays!

1. Bumblebee

Het meest bijzondere personage dat wij aantroffen op Amsterdam Comic Con was zonder twijfel Bumblebee. Deze enorme Autobot stak letterlijk met hals en kop boven iedereen uit en zorgde voor behoorlijk wat files op de beursvloer. Bijna niemand kon het laten om even een snelle foto van het personage uit Transformers te maken. Gaaf!

Populair Nieuws