Top 5 Playstation Now games die je móet spelen

  PlayStation Now wordt beschikbaar voor de PC. Je sluit je dualshock controller via de usb-kabel aan op je PC, start Playstation Now op en maakt een keuze uit een van de honderden spellen die je kunt streamen. En als je slim bent pak je deze top 5 PlayStation Now games erbij, want die je moet je zeker spelen.

  Honderden spellen… dat zijn er nog al veel. Wij besloten daarom dat het makkelijker kon. Zie hier de top 5 beste PlayStation Now games. Nu hoef je niet urenlang door de lijst met games te scrollen, maar kun je meteen op je PC beginnen met de allerbeste PlayStation Now titels.

  Top 5 PlayStation Now games - Ook gewoon voor PS4

  Ook als je liever speelt via je vertrouwde PlayStation 4, dan kan dat natuurlijk. PlayStation Now is beschikbaar voor de PlayStation 4 en dus sinds kort voor je Windows PC. Een abonnement kun je de eerste zeven dagen gratis uitproberen, daarna kost het je 17 euro per maand. Dit het is het lijstje PlayStation Now games die je direct op je PC moet spelen.

  5. The Walking Dead - Season 1

  The Walking Dead is één van de bekendste Telltale games. In Telltale games bepaalt de speler wat er gebeurt, dit houdt in dat de keuzes die je als speler maakt drastische gevolgen hebben. Je moet dus goed nadenken wat je doet ook al is daar niet al te veel tijd voor.

  In The Walking Dead speel je als Lee Everett. Je zorgt ervoor dat niet alleen jijzelf veilig bent van de zombies, maar ook het kleine meisje Clementine. Nadat Lee haar bij haar huis aantrof en erachter kwam dat ze er helemaal alleen voor staat, nam hij haar onder zijn vleugel. Op een zoektocht naar de ouders van Clementine kom je voor verschillende belangrijke keuzes te staan.

  4. BioShock Infinite

  BioShock: Infinite is het derde spel in de BioShock franchise en speelt zich af tussen de wolken in het stadje Columbia. Het is een game die er niet alleen fantastisch uit ziet, maar ook de juiste afwisseling tussen verhaal en spel heeft.

  In BioShock bestuur je Booker DeWitt die de kans krijgt om zijn schulden af te betalen door een meisje te redden, Elizabeth. Dit gaat niet geheel zonder slag of stoot want DeWitt loopt al vrij snel tegen de ordedienst aan. En dan wordt hij ook nog eens beschuldigd voor valse profeet.

  BioShock Infinite is geen gevolg op BioShock of BioShock 2, maar ook deze games zijn te spelen op PlayStation Now.

  3. Beyond Two Souls

  Quantic Dream weet als geen ander wat een game goed maakt. Met Heavy Rain sloegen ze de spijker op de kop en ook met Beyond Two Souls wisten ze andermaal een weergaloze game neer te zetten.

  In Beyond Two Souls bestuur je Jodie en Aiden, een entiteit die aan haar vastgebonden is. Jodie groeit op binnen de muren van een militaire basis waar ze onderzoek doen naar haar gave. Ze ontdekken de Infraworld, waar Aiden vandaan komt, en de gevaren die daar verborgen liggen. Jodie zal tegen een hoop belangrijke keuzes aan lopen, aan jou de taak om de juiste te maken.

  2. The Last of Us

  Zombies knallen is natuurlijk heel vermakelijk, maar knoop daar een meeslepend verhaal aan vast en je hebt een bestseller. The Last of Us zet je op het puntje van je stoel en geeft je af en toe nog eens flinke hartkloppingen.

  In The Last of Us volg je het de nog wat chagrijnige Joel en de enige hoop die de mensheid nog heeft: Ellie. De enige persoon die immuun is voor het virus dat iedereen verandert in een breinetende zombie. Ze verlaten een van de weinige plekken die hen veiligheid biedt en zetten uit op een zoektocht naar de beruchte ‘Fireflies’. Onderweg vechten ze om te kunnen overleven, man of zombie, het komt allemaal op hun pad terecht.

  1. Heavy Rain

  Misschien wel één van de spannendste games in zijn soort. Het verhaal speelt zich af in een stadje in de Verenigde staten dat geteisterd word door de beruchte Origami Killer. De serie moordenaar verdrinkt zijn slachtoffers in regenwater. Drie a vijf dagen nadat de slachtoffers vermist raken, worden ze terug gevonden met een origamifiguur in de hand en een orchidee op hun borst.

  In Heavy Rain heb je als speler de macht over vier verschillende hoofdpersonen die allemaal een rol spelen in het mysterie van de Origami Killer. Een vader, een FBI agent, een vrouw met slaapproblemen en een privé detective. Het is aan jou de taak om de zaak op te lossen. De controles zijn aan het begin een beetje wennen, maar na tien minuten spelen gaat het vrijwel van zelf en word je volledig opgezogen door de game.

  Beyond: Two Souls

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.