Toffe nieuwe LEGO Indiana Jones sets te koop en in de aanbieding!

Article
vrijdag, 07 april 2023 om 9:00
Opgelet: ben jij gek van LEGO én houd je van Indiana Jones? Dan hebben we goed nieuws! Want er zijn hele toffe nieuwe LEGO sets te koop van… je raadt het al.. Indiana Jones! Dit wil je niet missen!
In totaal zijn er nu drie toffe LEGO pakketten te verkrijgen. We zetten ze voor je op een rij:

LEGO Indiana Jones Tempel van het Gouden Beeld

Dit LEGO-pakket is meteen het duurste pakket dat te koop is van Indiana Jones, qua nieuwe sets. Je betaalt 125.99 (oorspronkelijke prijs 149.99 euro) en krijgt daarmee een omvangrijk bouwpakket waar je je rechtstreeks stort op Raiders of The Lost Ark. In totaal bestaat dit pakket uit 1545 stenen. Dus als je gek bent van de Indiana Jones films, is dit echt wat voor jou. Bovendien is het altijd weer flink wat jaren geleden dat er voor het laatst een LEGO Indiana Jones pakket is verschenen

LEGO Indiana Jones Ontsnapping uit de verborgen Tombe

Dit bouwpakket is wat goedkoper. Voor dit pakket betaal je 39,99 euro. Dit pakket bestaat dan ook ‘maar’ uit 600 stenen, flink minder dus dan het eerste LEGO Indiana Jones bouwpakket. Wel oogt het fantastisch en waan je je helemaal in het oude Egypte met allerlei graftombes en ontdekkingen. De grote beelden weten met name te imponeren, net zoals Egypte die veel heeft.

LEGO Indiana Jones gevechtsvliegtuigachtervolging

En dan komen we aan bij het laatste nieuwe LEGO Indiana Jones pakket: een gevechtsvliegtuigachtervolging. Wie wil eens een Indiana Jones film gekeken heeft, weet dat avontuur voorop staat en daarbij passen ook achtervolgingen. Dit LEGO-pakket is te koop voor 34.99 euro. Je kan een vliegtuigje en een autootje bouwen en zo een scene naspelen uit de film The Last Crusade. Het pakket bestaat uit 387 stenen.
De LEGO-pakketten zijn te koop op de officiële LEGO website.

Populair Nieuws